2016. április 21., csütörtök

Jégszilánkok - 14.

Sziasztok! Úgy alakult, hogy ma sikerült felraknom részt, ráadásul több, mint 4000 szó, és közel 27 000 karakter várja, hogy felfaljátok őket :D Szerintem eddig ez a leghosszabb fejezet, amit írtam.

Viszont amiatt kissé csalódott voltam, hogy csupán három komment érkezett az előző részhez (amiket egyébként nagyon köszönök). De szeretném, ha tudnátok, miután naponta több órát foglalkozom a történettel, rágom a bétáim fülét, hogy javítsanak gyorsan, stb, borzasztóan jól esik néhány vélemény.

Ehhez a részhez hozzá kell fűznöm, hogy elég pikánsra sikerült, ne kövezettek meg érte, de ez mégiscsak egy erotikus tartalmat is közvetítő blog, szóval, ha valakit zavar, akkor bocsi :) 
Szóval 18+-os tartalom, csak saját felelősségre! (a húzós rész kb. a két kép között található, ha valaki inkább kihagyná)
*********************************************************************************

BELLA

Egy hátizsákba pakoltuk a szükséges cuccokat, amiket végül Dominic hozott fel a kocsiból. Nad és Riley mindketten beleegyeztek, hogy segítenek a terv megvalósításában, ráadásul még Oliverrel is beszéltek a titkos találkáról. Tegnap egész nap azon pörögtem, hogy vajon el fog-e jönni… és még ma is, egészen addig, amíg nem találkozunk. Mivel Anthonyt nem foglalkoztatta, hogy Nadéknél töltök egy-egy estét, ezért most náluk gyűltünk össze mind a négyene, hogy nekilássunk a készülődésnek. Egész testemben remegtem, néha nevettem, máskor sírtam volna, végül odaadtam Dominicnek a kocsikulcsot, hogy vezessen ő, pedig tudtam, onnan úgyis egyedül kell folytatnom az utat.
Rögtön az átöltözéssel kezdtem, ahogy beléptem a lakásba. Eltűntem Nad szobájában, és elő sem bújtam addig, míg magamra nem húztam egy régről való, több helyen szakadt, és vérlázítóan szűk farmeremet. Büszkén vizsgálgattam magam a tükörben, jó érzés volt, hogy még mindig beleférek tinikorom lázadásának egyik eszközébe. A nadrág mellé egy csipkés ujjú, fekete pólót választottam, amit valamiért ritkán hordtam, pedig nem állt rosszul. Éppen a tornacipőm fűzőjét kötöttem, mikor halkan kopogtattak.
- Gyere!
Nad dugta be a fejét, először kíváncsian, aztán ahogy végigmért a szemeivel, egyre szélesebb mosoly jelent meg az arcán.
- Kibaszott szexi vagy – jelentette ki, majd belépett és becsukta maga után az ajtót. Közelebb jött hozzám, tenyerét a derekamra csúsztatta. - Ha nem lenne Oliver, én most…
A kezem a szájára szorítottam, ezzel megakadályozva, hogy kimondja, amire gondolt.
- Nad! Hűtsd le magad! - szóltam rá, de nem bírtam visszafogni a vigyorgást. - Mi ütött beléd?
- Nem dolgozom két hónapja, a szerelmi életem egyenlő a nullával, ráadásul öt perce láttam Rileyt fehérneműben. Tudod, milyen jól áll neki a fekete? A bőre fehér, a melltartója csipkés…
- A haja vörös, az ég meg kék – fejeztem be helyette nevetve. - Oliver szőke, a szeme sötétkék, a válla szeplős, imádom harapdálni.
- Oké, értem a célzást – lépett egy kicsit távolabb. - Annyira elcsavarta a fejed, hogy számodra ő testesíti meg a férfit. Ez valójában vicces – kezdte, majd magában somolyogva leült az ágy szélére. - Azt mondtam neked, hogy keress valakit, akibe szerelmes lehetsz. Erre megtaláltad életed értelmét, és még fel is csináltattad vele magad. Mondhatjuk, hogy túlteljesítetted a feladatot?
Ha bárki más jön ezzel a szöveggel hozzám, biztos hogy megharagszom rá, így viszont csak vigyorogtam, mint a vadalma, miközben bólintottam egy aprót.
- Mondhatjuk, hogy igen. És az is igaz, hogy most szomorúnak kellene lennem, amiért így alakultak a dolgok Thonyval. Ehelyett boldog vagyok, majd kiugrok a bőrömből, hogy a babánkat hordom a szívem alatt, és hamarosan találkozom Oliverrel. Éppen leszarom, mi van a férjecskémmel. Megőrültem volna?
- Ha így lenne, még mindig foghatnád a terhességi hormonokra – vonta meg a vállát Nad. - Szerencsére minden rosszban van valami jó. Ha tényleg történik valami, ami örömöt okoz, azt ki kell használni, meg kell élni. Ezért ajánlom, hogy a találka összes percét hasznosan töltsétek! - fenyegetett meg viccelődve.
- Ezt megígérhetem – mondtam neki, majd egy gyors puszit adtam az arcára. - Mennem kell, Riley még ki akar festeni.
- Várj, itt a belépőkártya! - nyomta a kezembe az említett tárgyat. - Második emelet, 226-os szoba.
- Imádlak! - A kis kincset a táskámba csúsztattam, majd még egy puszit küldtem Nad felé a levegőben, mielőtt a fürdő felé vettem volna az irányt.
Riley már kipakolta a szükséges kellékeket, ami szemhéjtusból, szemceruzából, szempillaspirálból, palettából és körömlakkból állt. Mindegyik fekete színű volt, kivéve a vörös rúzst. A körömfestéssel kezdtük, néhány perc alatt készen is lett, és amiatt sem kellett izgulnom, hogy elkenődik, mert gyorsan száradó festék volt.
- Akkor én most egy gót kurva leszek? - néztem rá ártatlanul, mire elnevette magát, és azonnal hozzáfogott az alapozáshoz.
- Gondolom, ezeket majd lemosod, mikor odaérsz, de akkor már úgyis sötét lesz, nem fogja látni a fószer.
Egyetértően bólogattam, és a tükörben figyeltem, ahogy néhány perc alatt úgy átalakított, hogy még az anyám sem ismert volna rám. A változás letaglózott. Nézegettem magam, és arra gondoltam, hogy talán néha használhatnék több szemhéjtust. Persze nem annyit, mint amennyi éppen rajtam volt, csak mértékkel.
- Hű, köszönöm, ez hihetetlen – ámuldoztam.
- Mintha nem is te lennél – értett velem egyet az éppen belépő Dominic, majd egy rágót nyomott a kezembe. - Illik az új énedhez – magyarázta.
- Neked itt kell maradnod. Hallod? - fordultam felé szigorúan, mire csak szemforgatást kaptam válaszul.
- Bella, nem vagy az anyám.
- Kurvára az vagyok, ha nálam laksz! - szóltam rá, majd újra kedvesre váltva folytattam: - Kérlek!
- Jó, jó – emelte fel a kezeit megadóan. - Azt akarom, hogy tökéletes legyen az estéd, tehát megígérem, hogy itt leszek, mikor visszaérsz. Nem kell miattam aggódnod.
Elmosolyodtam, és ahogy felálltam a székről, egy puszit nyomtam az arcára.
- Jézusom… - dünnyögte, mikor meglátta, hogy egy hatalmas rúzsfoltot hagytam a bőrén.
Vidáman léptem ki az épület ajtaján, a rágómból egy hatalmas, rózsaszín lufit fújtam, és csak akkor olvadt le a mosolyom, mikor megláttam a parkoló terepjárót. Erőt vettem magamon, és úgy sétáltam a kis Beetle-höz, mintha mindig is hozzám tartozott volna. Nad bérelte a kocsit még délelőtt, hogy az álcám tökéletes lehessen. Gyorsan bepattantam az ülésre, és anélkül, hogy egy pillantást vetettem volna a fekete autóra, kitolattam a parkolóból. Csak mikor kifordultam a főútra, akkor néztem bele a visszapillantóba. Hihetetlen volt, hogy nem követ senki, mintha az árnyékom lenne. Örömömben felvisítottam, majd bekapcsoltam a rádiót, és azzal együtt kezdtem énekelni. Úgy éreztem, ez a nap egyre jobb lesz, és még közel sincs vége.
Egy fél óra múlva már a hotel 226-os szobájának ágyán ücsörögtem jóval szolidabb sminkben, és kissé kétségbe esve. Mégis mit fogok Olivernek mondani, ha megérkezik? Nem kezdhetem azzal, hogy letépem a ruháit, és addig szeretem, míg teljesen kimerülve el nem terülünk az ágyon. De a valóságot sem mondhatom el. Ő azt hiszi, hogy anyáék miatt vagyok Anthonyval, nem pedig azért, mert megfenyegetett az a szemétláda. Ha megtudná az igazságot, valami azt súgja, hogy nagyon rosszul reagálna, és nem akarom, hogy baja essen. Jézusom, mi ütött belém, amikor kitaláltam, hogy találkozni akarok vele? Odakint egy hatalmasat dörrent az ég, mire ijedten rezzentem össze. Szerencsére még a vihar előtt sikerült fedél alá kerülnöm, de Oliver nem lesz ilyen szerencsés. Hallottam, hogy odakint leszakad az ég, az eső az ablakot csapkodta, és egyáltalán nem finomkodott. Majdnem elkezdtem rágni a körmeimet – amit már nagyon, nagyon régóta nem csináltam –, de aztán lepillantottam a csillogó fekete lakkra, és nem akartam elrontani Riley munkáját. Egyre idegesebben tördeltem a kezem, mire végre meghallottam a kopogtatást. Felpattantam, és az ajtóhoz rohantam, hogy kitárjam azt. Egy nagyon, nagyon vizes Oliverrel találtam szembe magam.

OLIVER

Az eső várhatott volna tíz percet, és akkor nem ázom el, mint egy kutya. A probléma ott kezdődött, hogy csak kilométerekkel a bejárattól találtam parkolóhelyet, így hiába rohantam, mire a beértem az épületbe, már a hajamból is csöpögött a víz. Ahogy a liftből kiszállva végiggyalogoltam a vörös szőnyegen, nedves foltokat hagyott a cipőm, amerre jártam. Nagyszerű. Pont így akartam találkozni Bellával, jobbat ki sem találhattam volna. A kopogtatásom után talán ha kettőt tudtam pislogni, mire kinyílt az ajtó.
Azt hiszem, mindkettőnket meglepett a másik látványa. Én alulról kezdtem, ő felülről, és esküszöm, középen egy pillanatra összevillant a tekintetünk, ahogy találkozott egymással. Hihetetlen. Ez már mindig így fog menni? Amikor meglátjuk egymást, le fog lassulni az idő, és percekig csak némán bámuljuk a másikat? Az érdekesebb, hogy semmi furcsát nem találtam ebben az ötletben. Abban viszont igen, hogy Bella egy szakadt, szűk farmert viselt, amiből itt-ott kivillant halványbarna combja. Váratlanul ért, általában elegánsan öltözött, kivéve, mikor nyaralni voltunk, de úgy látszott, még mindig nem ismerem eléggé.
- Gyere be – szólalt meg halkan, és hátralépett.
Mikor már mindketten az előszobában álltunk, megfordultam, és figyeltem, ahogy becsukja az ajtót. Éreztem, hogy ott, a 226-os szobában minden más lesz. Nem sokkal több, mint húsz négyzetméter, de a mi személyes mennyországunkká válhat. És én semmi jónak elrontója nem akartam lenni.
- Vizes vagy – állapította meg a nyilvánvalót, majd elindult a szobába. - Gyere, a fürdőben van hajszárító!
Levettem a cipőmet és követtem, mire a szoba közepén egyszerűen csak megfordult. Majdnem összeütköztünk, annyira el voltam bambulva. Így viszont, mikor megálltunk, csupán néhány centi választotta el kettőnk testét. Bella a mellkasomra meredt, és én is lenéztem, hogy mi lehet olyan furcsa. Hát persze, a fehér pólóm annyira átázott, hogy kilátszottak az alatta húzódó tetoválásaim.
- Nagyon esik kint – magyaráztam, mintha nem lenne egyértelmű, csak hogy megtörjem a furcsa csöndet. - Talán a pólómat is megszárítom.
Bella bólintott az ötletre, majd elállt az útból, hogy bemehessek a fürdőbe. Éppen bekapcsoltam a hajszárítót, mikor megjelent az ajtóban, majd mondott valamit, amit először nem értettem a nagy zaj miatt. Kikapcsoltam a készüléket, és felé fordultam.
- Csak azt mondtam, hogy vedd le a pólód, az majd megszárad a radiátoron.
Gyorsan ki is bújtam a vizes göncből, és felé nyújtottam, sőt, még egy halk köszi-t is elrebegtem. Bella nem fordult el azonnal, újra a testemet bámulta. Már nem is fáztam annyira, a szemei túlságosan forrón méregettek. Imponált, hogy tudtam, tetszik neki a látvány.
- Sajnálom – csóválta meg a fejét, mintha egy álomból ébredt volna. - Tudod a baba…
- Mi a baj vele? - kérdeztem kissé hevesen.
- Semmi, semmi – mondta gyorsan. - Csak a hormonok miatt… én…
- A hormonok miatt sokkal inkább kívánod a szexet? - csúszott ki a számon meggondolatlanul. Hányszor kell még magam emlékeztetni, hogy ő már másé? Egyáltalán hogy jut eszembe az orra alá dörgölni, hogy felizgult rám?
- Igen. Honnan tudod? - döbbent le.
- Amikor elmondtad, hogy terhes vagy, utánaolvastam dolgoknak – vallottam be vállvonogatva. - Mindegy. Ez egy olyan kellemes mellékhatás, aminek a férjed biztosan örül. - A hangom durcásan hangzott, nem tudtam vele mit kezdeni. Inkább elfordultam Bellától, és bekapcsoltam a hajszárítót, mintha ott sem lenne. El is voltam vele öt percig, majd mikor úgy ítéltem meg, hogy félig megszáradt a hajam, és már nem csöpögött belőle a víz, kiléptem a fürdőből.
Bella az ablak előtt állt, úgy bámult kifelé. A vihar kicsit már csendesedett, azonban a szürkületnek köszönhetően a távolban jól kivehetőek voltak a fényes villámok. Ahogy néztem őt, abban a fantáziát beindító nadrágban, a feszülős, fekete felsőjében, hirtelen minden mérgem elpárolgott. Mögé léptem, a kezem a derekára, onnan pedig a hasára simítottam.
- Bocsánat, bunkó voltam. De szeretném megtudni, miért hívtál ide – dünnyögtem a hajába, miközben az apró dudort simogattam a ruhája anyaga alatt. - Meg akarod csalni a férjedet?
Bella sóhajtott, majd teljesen az ölelésembe dőlt. Hosszú haja csiklandozta a bőrömet, de abszolút nem érdekelt. Ha fájna, hogy mellettem legyen, azt is elviselném, csak ne kelljen őt elengednem.
- Anthony is én nem szoktunk szexelni – motyogta. - Ő a fiúkat szereti. - Ledermedtem a hallottaktól, és hirtelen ezer kérdés jutott eszembe, amit fel akartam tenni. De mire kigondoltam, melyikkel kezdjem, Bella már megfordult az ölelésemben, és kiskutya szemekkel nézett rám. - Senkivel nem voltam együtt azóta.
Az első gondolatom az volt, hogy ez egy nyílt felajánlkozás? De aztán rájöttem, hogy annál sokkal több. A hűsége, és a szerelmünk bizonyítéka.
- Hiányoztál… hiányoztatok mindketten – mondtam, mélyen a pillantásába mélyedve, majd a kezemet újra a hasára tettem, és lassan simogattam. Bella mosolya ragadós volt, még akkor sem múlt el, mikor lehajoltam hozzá, és kicsit oldalra biccentettem a fejem, hogy könnyebben a szájához férjek.
Már majdnem elfelejtettem az ízét, olyannyira szükségem volt arra a csókra, mint a levegőre. A nyelvem lassan becsúszott a fogai között, majd mikor elértem az övét, ismerősen simultak össze, mintha sosem váltak volna el. A karjai a nyakam köré fonódtak, és ha akartam, sem lehettem volna közelebb hozzá. Úgy botladoztunk el a ágyig, hogy Bella egyáltalán nem eresztett, a nyelvemet, a számat szívogatta. Egy huncut mosollyal a fenekembe markolt, aztán a kezeit előrecsúsztatta, és próbált megszabadítani a nadrágomtól. Nem bántam, hogy a még mindig nedves farmer lekerül rólam, ráadásul alig vártam, hogy Bella forró bőre váltsa fel a hideg érzést. Mikor lehúzta a cipzárt, a talpammal tapostam le a nadrágot, majd elváltunk egy pillanatra, így a zoknijaimtól is gyorsan megszabadultam.
Bella már az ágyon feküdt, amivel egyetlen problémám akadt: túl sok volt rajta a ruha.

BELLA


A csókjai után teljesen kész voltam. Szinte éreztem, ahogy átázik a bugyim a vágytól, hogy újra magamban érezhessem őt. Hátradőltem az ágyon, de a karjaimmal támaszkodtam hátul, hogy láthassam, ahogy minden ruhájától megszabadul. Már ott elvesztettem a fonalat, mikor még a fürdőben levette a pólóját. Nagyon sokat változott, amióta több, mint két hónapja újra elkezdett sziklát mászni. Már nem volt olyan sovány, és szálkás izmai gyönyörűen kirajzolódtak a bőre alatt. Egészségesnek látszott, egy huszonhat éves, hihetetlenül szexi pasinak, akinek már fájdalmasan feszülhetett a férfiassága a fekete bokszer alatt. Megnyaltam az ajkam, mikor láttam, mennyire felizgult ő is.
- Mit szeretnél? - kérdezte halkan, elmélyült hanggal, mikor elkezdett felém mászni az ágyon.
- Téged – sóhajtottam, végig a szemébe nézve.
Mikor már egy vonalban volt a fejünk, Oliver mellém támaszkodott, az oldalára fordult, és finom puszikat hintett a számra. Ezzel egy időben a keze kitapogatta a nadrágom korcát, onnan pedig elindult lefelé, amíg el nem érte a forróságot. Felszisszent, mintha megégettem volna, és a teste is megfeszült egy pillanatra. Becsukta a szemét, és lihegett néhányat, mintha teljesen elvette volna az eszét a vágy.
- Imádom, hogy ilyen nedves vagy nekem – sóhajtotta még mindig csukott szemekkel.
Eddig bírtam a mozdulatlanságot, felé fordultam, és úgy kezdtem el falni a száját, mintha nem lenne holnap. Közben a csípőm is megmozdult, majd felvett egy kellemes ritmust, amitől újra és újra az ujjaihoz dörgölőztem. Ám ez nem volt elég. Szükségem volt a közvetlen érintésére.
- Kérlek – nyöszörögtem a szájába, és hogy továbblépésre sarkaljam, benyúltam az alsója alá, hogy megmutassam neki, mire gondolok. Nem finomkodtam, egyszerűen csak megmarkoltam, és elkezdtem mozgatni rajta a kezemet.
Oliver feje hátrahanyatlott már az első mozdulat után, és a kezemen éreztem lecsordogáló előnedvét. Egy pillanat alatt felém került, már rángatta le rólam a nadrágot, mire észbe kaptam, majd rögtön utána a felsőm is követte a farmert a földre. Kezét becsúsztatta a bugyim vékony anyaga alá, miután lejjebb húzta a melltartómat. Szájával és fogaival a mellbimbómat kezdte kényeztetni. Nyöszörögtem a vágytól, mikor a térdét a combjaim közé fúrta, hogy helyet csináljon magának, aztán megemeltem a csípőmet, és a lábához dörgölőztem, míg ő is hozzám nyomta magát. Egyszerűen nem volt elég belőle, azt akartam, hogy a lehető legtöbb helyen érintkezzünk. Alig kaptam levegőt, mikor váratlanul belém csúsztatta az egyik ujját, de még mindig több kellett. Az arcomat figyelte közben, ajkai elnyíltak, mikor látta, mennyire élvezem, amit csinál.
- Oliver, kérlek – könyörögtem a sóhajok közben.
- Hm?
- Vedd le a bugyimat meg a bokszeredet, aztán hatolj belém a farkaddal – utasítottam lépésről lépésre.
- Tetszik az ötlet – mosolyodott el, majd lassan kihúzódott belőlem, és mindkettőnket megszabadított a felesleges ruhadaraboktól. Utána visszahelyezkedett a lábaim közé, de még mielőtt bármit mondott volna, tudtam, hogy zavarja valami.
- Mi a gond? - kérdeztem, miközben nyugtatóan végigsimítottam tetovált karján.
- Tuti, hogy nem lesz baja?
Nem kellett kifejtenie, pontosan tudtam, mire gondol. Illetve kire.
- Majd vigyázunk rá, jó? - Már nyúltam is felé, kezeimet a nyakára kulcsoltam, hogy közelebb húzzam.
A szánk puhán forrt össze. Oliver egyik kezével felettem támaszkodott, a másikkal az oldalamat kezdte simogatni. Hihetetlen érzés volt meztelen bőre az enyémen. Kicsit mocorogtam alatta, próbáltam minél közelebb kerülni kemény farkához, és csak akkor álltam le, mikor már feszítve a bejáratomhoz nyomódott. Lenézett kettőnk közé, majd újra az arcomat figyelte, miközben lassan teljesen kitöltött odalenn. Óvatosan kezdett bennem mozogni, majd mikor lehajolt hozzám egy csókra, a szájába suttogtam:
- Nem vagyok törékeny – biztosítottam, hogy csinálhatja egy kicsit keményebben is. Először kicsit értetlenül nézett rám, ezért összeszorítottam körülötte a belső izmaimat, mert tudtam, hogy azt imádja.
- Ó, Bella – nyögte, aztán feltérdelt, és végre hevesebb, mélyebb mozgásra váltott.
Rájöttem, hogy már erre vártam hetek óta. Rá, arra, hogy szeretkezzünk, hogy felfaljon a szemével, aztán az ajkaival, de mégis visszafogja magát, mert félti a babánkat…
- Szeretlek – néztem a szemeibe, mire elmosolyodott, és néhány puszit hintett a kulcscsontom vonalára, végül a számra.
- Én is.
Két szó, alig néhány betű, de én repesni tudtam volna örömömben. És Oliver gondoskodott is róla, hogy eljussak a mennyországba. Ujját a csiklómra szorította, aztán őrült sebességgel űzött a beteljesülés felé. Azt hiszem, a haját téptem, a karjait karmoltam, és az orgazmus még sosem tartott olyan hosszú ideig, mint akkor. Felváltva nyöszörögtem és sóhajtoztam, míg végre újra kaptam levegőt. Megvárta, míg kicsit lenyugszom, aztán teljesen kihúzódott, majd újra belém lökte magát teljes hosszával.
- Oliver – kezdtem, és próbáltam kicsit eltolni a csípőjét. Nem értette, aztán egy pillanatra ledermedt, és máris kihúzódott. - Nem, nem semmi baj, csak valami mást akarok – mondtam gyorsan, hogy megnyugtassam. - Feküdj a hátadra, kérlek.
Azonnal engedelmeskedett, elterült a fehér ágyneműn, és most volt időm alaposan szemügyre venni a testét. Ahogy végignéztem rajta, eldöntöttem, hogy érezni akarom, mindenhogyan.
Ahogy a gondolat megfogalmazódott a fejemben, már csúsztam lejjebb. Meg akartam ízlelni, azt akartam, hogy beleőrüljön a kéjbe, amit nyújtok neki. Először mellette helyezkedtem el, de aztán támadt egy jobb ötletem. Addig ügyködtem, míg végül a lábai között térdeltem. Elhúztam a hajam az útból, hogy mindent tökéletesen láthasson, ugyanis éppen azon volt, hogy néhány párnával támassza meg a fejét. Tudtam, hogy erről nem akar majd lemaradni, ismerem már. Először csak a makkját puszilgattam, néha nyalogattam, mintha csak egy jégkrém lenne, aztán mikor a farka megrándult, és újabb adag természetes síkosító csillogott a végén, hagytam, hogy elmerüljön a számban. Furcsa volt egyszerre mindkettőnk ízét érezni egyszerre, de a dolog csak még jobban felizgatott.
- Bella, el fogok élvezni – közölte kétségbeesetten, mikor leengedtem a torkomra, majd lassan felemeltem a fejem, és erősen szívtam. Elmosolyodtam, miközben teljesen kitöltötte a számat. Igazából pontosan ez volt a célom. A kezem sem tétlenkedett, egyikkel néha a hasát, néha a mellbimbóit simogattam, a másikkal pedig finoman masszíroztam a golyóit. Megismételtem még párszor, csak akkor hagytam abba, mikor már a végletekig feszültek a heréi az ujjaim között. Adtam neki egy kis időt, míg összeszedi magát, mert még voltak vele terveim. Oliver értem nyúlt, magára akart húzni, el akart újra merülni a nedves forróságomban, de nem engedtem. Először én akartam benne elmerülni. A gondolatra a belső izmaim hirtelen lüktetni kezdtek, és egy halk nyögést is hallattam. Oliver már nem kapkodta a levegőt, kíváncsian nézett, és próbálta kitalálni, mit akarok. A combjait simogattam, miközben jóleső sóhajok hagyták el az ajkait, aztán az oldalát cirógattam, próbáltam minden porcikáját ellazítani.
- Bízol bennem? - kérdeztem lesütött szempilláim alól, majd egy puszit nyomtam felhúzott térdére, és kicsit meg is haraptam, amíg vártam a választ.
- Igen – mondta kicsit összezavarodva. - Mire készülsz?
- Mindjárt megtudod – ígértem neki.
A számhoz emeltem, aztán benyálaztam az egyik ujjam, míg a másik kezemet a farkára kulcsoltam, és lassan, nagyon lassan újra kényeztetni kezdtem. Hamar elmerült a kéjben, még arra sem eszmélt fel igazán, hogy a szabad kezem ujjai már az ánuszát masszírozták gyengéden. Amikor megérezte az apró nyomást, azonnal a csuklóm után kapott. Az egész teste megfeszült, de számítottam rá, hogy így fog reagálni. Heteró pasik… nem tudják, mi a jó nekik.
- Bella, ne! - kérlelt elfojtott hangon.
- Oliver, kérlek, csak lazulj el. Ígérem, imádni fogod.
- Én nem, én nem vagyok… meleg – nyögte ki végül nagy nehezen, mire nem tehetek róla, elnevettem magam.
- Hidd el, azt én pontosan tudom – biztosítottam. - Csak hagyd, és ha nem tetszik, leállíthatsz.
Még a szempilla rebegtetést is bevetettem a cél érdekében. Láttam, hogy elbizonytalanodik, miközben az alsó ajkát rágcsálta. - Ezzel nem adod el a lelked az ördögnek. Maximum nekem – biztosítottam, és végre feltűnt a csodálatos mosolya. Azt hiszem, újra beleszerettem…
- Oké – egyezett bele kissé bizonytalanul. Néhány másodperc múlva elengedte a kezem, helyette felnyúlt, és a párna csücskeit szorította a markába.
Fölé hajoltam, apró puszikat adtam a hasára, néha picit megnyaltam a bőrét, amitől megfeszültek és szépen kirajzolódtak az izmai. Férfiasságát a kezembe fogtam, majd váltakozó ütemben simogattam, azt akartam, hogy újra visszakerüljön a mámorba, ahol egy picit kikapcsol az agya. Nemsokára a nevemet suttogta csukott szemekkel. Tudtam, hogy már nagyon nagy szüksége van a beteljesülésre, amit meg is adok neki hamarosan. Tenyeremet a hasára csúsztattam, ujjaimmal összegyűjtöttem a bőrén csillogó nedveket, majd miközben a másik kezem sem pihent, lassan belé hatoltam. Közben figyeltem a testét, minden apró rezdülését, hogy azonnal abbahagyhassam, ha nem tetszik neki. Az egész nem ért annyit, hogy rossz emlékei maradjanak miatta. Ugyanakkor, a másik oldalról nézve örültem, hogy most én irányítok, én vigyázok rá, hogy minden a legtökéletesebb legyen. Még csak két centire voltam benne, de máris éreztem az ujjamon, ahogy lüktet, úgyhogy megálltam, és felnéztem rá. Nyitva volt a szeme, a pupillái kitágultak, az ajka pedig nedvesen csillogott, éppen az előbb nyalta meg.
- Jó így? - kérdeztem halkan, aztán lehajoltam, hogy egy apró nyalintásra a számba vegyem.
- Kicsit furcsa...de… nem rossz – mondta szaggatottan, miközben a nyelvemmel végigsimítottam a hosszán. Belemarkolt a hajamba, és célirányosan újra a farka felé tolta a fejem. Eleget tettem néma kérésének, és mikor ellazult, egy kicsit megint beljebb nyomtam az ujjam. Ez így ment egészen addig, míg teljesen eltüntettem benne. Kiegyenesedtem, látni akartam az arcát, úgyhogy a végén csak a kezeimet használtam arra, hogy meghozzam neki a várva várt enyhülést. A sarkaimra ültem, és míg kezemmel a pénisze körül munkálkodtam, óvatosan behajlítottam azt az ujjam, amit forróság ölelt körül. Oliver hangosan zihált, már nagyon közel volt, és úgy döntöttem, most megadom neki, amire vágyik. Kitapasztaltam, hogy milyen erősen kell mozognom benne ahhoz, hogy minden tökéletes legyen, a kezemmel rendületlenül a farkát izgattam, és már csak az arcát néztem, ahogy a mindent elsöprő kéj átrendezi a vonásait. Az orgazmus végül hirtelen jött, talán egy röpke pillanatra el is csodálkozott, majd a dereka elemelkedett a matractól, hogy a férfiassága gyorsabb ütemben simuljon a tenyerembe. Már képtelen volt nyitva tartani a szemét, hangosan hörgött, a párnát markolta, és éreztem, hogy kegyetlenül szorítanak a belső izmai. A magja beterítette a kezem, a hasát, és itt-ott a lepedőt is. Elengedtem, tudtam, hogy élvezés után annyira érzékeny, hogy nem szereti, ha tovább simogatom. Szorosan hozzábújtam, és az utolsó remegéseket már az ölelésemben fogadta.
- Köszönöm, hogy hagytad – dünnyögtem a nyakába.
- Inkább én köszönöm ezt a csodálatos estét – válaszolta, miközben lassan simogatta a hátamat. - Mi lenne, ha lezuhanyoznánk?
- Jó ötlet.
Egy órával, és egy újabb orgazmussal később már öltözködtem, míg Oliver az ágyon elnyúlva, könyökölve figyelte minden mozdulatom.
- Szexi ez a nadrág, máskor is felvehetnéd – jegyezte meg, mikor éppen az említett ruhadarabba próbáltam magam beletuszkolni.
- Köszi, csak az a gond, hogy hamarosan nem fogok beleférni – jegyeztem meg.
Mire teljesen felöltöztem, már ő is kibújt az ágyból, és úgy nézett rám, mintha szeretne valamit mondani.
- Akkor egy hét múlva ugyanitt? - kérdeztem rá izgatottan.
- Nem tudom, Bella… - vallotta be kelletlenül, mire a szívem megállni készült. - Hiszek neked, tudom, hogy közted és Anthony között nincs semmi az érdekházasságon kívül, de mégiscsak furcsa, hogy megcsalod velem… Egyáltalán nem értem, hogy miért vagytok együtt, és ne gyere azzal, hogy a pénz miatt. Szerintem neki is van pénze. Nem olyannak ismertelek meg, aki szó nélkül követi a szülei utasításait. Lehet, hogy régen olyan voltál, de már biztosan nem.
Alig kaptam levegőt attól, amit mondott. Mintha jobban ismerne, mint én, saját magamat. Mindannak ellenére, ami történt, még mindig hisz bennem. Bárcsak elmondhatnám neki, hogy mindent azért teszek, hogy megvédjem őket, de nem tehetem. Még a végén valami őrültséget csinálna Anthonyval.
- Nem minden az, aminek látszik – mondtam sejtelmesen, azt próbálva elérni, hogy továbbra is bízzon bennem. A szemöldöke felszaladt a haja alá, aztán bólintott.
- Rendben, itt leszek jövőhéten is, de csak akkor, ha megígéred, hogy elmehetek veled a vizsgálatra, amikor kiderül, kis hercegünk vagy hercegnőnk lesz.
- Áll az alku – feleltem neki fülig érő vigyorral. Még nem tudtam, hogy fogom megoldani, de majdcsak kitalálok valamit.
Lehajolt hozzám, és egy puha csókot nyomott a számra.
- Akkor menj, Hamupipőke, mert mindjárt éjfél – mondta, miközben megnézte a telefonján az időt. - A tornacipőd nem szükséges itt hagynod, anélkül is megtalállak – tette hozzá féloldalas mosollyal.
- Mi ez a rajongásod a hercegnők iránt? - csipkelődtem vele jókedvűen, miközben felvettem a nem éppen üvegcipellőnek definiálható lábbelit. - Voltam már Csipkerózsika, most meg Hamupipőke.
- Ne nevess ki, de gyerekkoromban szerettem a hercegnős meséket – suttogta, mintha bárki meghallhatná a titkát rajtunk kívül. - De szögezzük le, még mindig nem vagyok meleg.
Nevetve, minden gondról megfeledkezve léptem ki a 226-os szoba ajtaján. Minden annyira szépnek és egyszerűnek tűnt abban a pár órában, és még utána is, néhány percig. Már a kocsiban ültem, mikor egy SMS-t kaptam Nadtől:
„Dominic a férjednek küldözget üzeneteket, ha nem tévedek.”
Dobogó szívvel, gyorsan gépeltem be a választ:
„Ne csinálj semmit, most indulok, majd beszélek a fejével.”
Kipislogtam a szememben gyülekező könnyeket, majd a gázra léptem, hogy minél hamarabb odaérjek.

12 megjegyzés:

Izzyjazi írta...

Nos, imádom az ilyen hosszú fejezeteket ;-) Szuper rész volt, nagyon tetszett. Remélem hamarosan kikerül a képből Antony. Oh és Oliver hmm..... <3
Jah és millió köszi amiért ilyen gyorsan hoztad az új részt :-*

Unknown írta...

Najó! Nem akadtam ki. Elszállt a kommentem! Akkor írjuk újra! Fuuu..

Drága Hdawn!
Mielőtt kifelyezném kiakadásom, van egy dolog ami felkeltette az érdeklődésem. Mikor olvastam, hogy csak saját felelősségre olvassuk, mert 18+ meg a szokásos szöveg, majdnem felröhögtem és a felháborodás érzése kerülgetett. Ki az, aki nem olvassa el az ilyen részeket?! És tényleg, vajon ki nem olvassa el? Tökre érdekel, mert tudom amikor én még csak kezdtem az "ipart" és nagyon gyerek fejjel nekiálltam könyveket/blogokat olvasni, és soha a büdös életbe még tavolról se láttam 18+ részt, már akkor is érdekelt milyen is lehet egy ilyen. Nem zárkóztam el előle, igaz eleinte kicsit furcsa volt és talan ciki is, de elolvastam. Hm.. Szerinteeeeem én körbekérdezem a nem olvasó osztálytásaim, hogy ők mit gondolnak és akkor okosabb leszek. Okké azt hiszem ennyi lenne térjünk vissza a részhez.

Szűz anyám! Isten lája lelkem én próbáltam letenni a telefonom és nem a buszon olvasni a részt, de nem sikerült! XO Tökre féltem, hogy valaki beleolvas (mellettem ülő öreg nénike) ami picit ciki lenne... mert csak egy pöppet pikáns a rész... csak egy PÖPPET. Konkrétan a rész fogta, hozzávágott a földhöz és eljárt rajtam egy gyönyörű kalotaszegit a szép fekete magassarkújában. Persze úgy a szép egy tánc ha a lány egy fiúval is táncol ezért beugrott Thony is és amikor már azt gondolnád, hogy vége, a közönség elkezdi ordibálni, hogy 'Vissza, vissza!'. Ők, mint csodálatos előadóművészek eleget tettek a közönség akaratának. Rajtam. Na ilyen durva volt a rész. Az a kisujj, meg meztelenség, a fürdőszoba.. jajj. A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Megyek is és megkérdezem, hogy mit ír fel a rész mellékhatásai ellen a doktorbácsi. Ha meg meghalok az a te hibád lesz!
Köszönöm ezt az élményt! :D
A szokásos szöveg: Imádtam, siess a kövivel amennyire csak tudsz! :*(Hülyegyerek ott a dátum)
Sok-sok puszi! ♡

HDawn írta...

Szia Izabella!
Örülök, hogy tetszett neked, és köszi, hogy írtál! :) Bevallom, voltak kétségeim afelől, hogy mi lesz rá a reakció :D

Kedves Andi!
Először is örök hála, hogy az elszállt kommentedet még egyszer begépelted :) Főleg, ha az is ilyen hosszú volt. A 18+-os figyelmeztetést úgy gondoltam, muszáj odaírnom, mert onnantól kezdve én mostam kezeimet, senki ne fogja rám, hogy megrontottam :D Sőt, én mindent Bella terhességi hormonjaira fogok :D Amúgy viccet félretéve, tényleg vannak olyanok, akik nem bírják az ilyen részeket, de úgy voltam vele, hogy az én blogom, az én történetemet, így lesz és kész :) (de ha megkérdezed erről az osztálytársaid, kíváncsi lennék a közvélemény kutatás eredményére)
Haha, a buszos élményeden sokat nevettem :D El kell mondjam, hogy én Luxembourgban élek, és hiába beszélnek itt az emberek alapból 4 nyelvet, a magyar az nincs közte, szóval nekem nem kell olyantól tartanom, hogy vki belekukkant az olvasmányomba (mondjuk a magyarok is ott tűnnek fel, ahol a legkevésbé számít rá az ember) :D
Tetszettek a metaforáid a résszel kapcsolatban, illetve arról, hogy belőled mit váltott ki. (te nem szoktál írogatni??)
Ééés köszönöm, hogy írtál, már ketten legalább vagytok, akik nem rohantak el messzire a rész miatt :D
Szép hétvégét! :)

hlj írta...

Nagyon tetszett, várom a folytatást!

HDawn írta...

Köszönöm, sietek vele 😊

Unknown írta...

1 hatalmas sokk után nagyon jól esett végigolvasni a válaszod. Neked nagyon jól esik ha írunk, nekünk meg a válasz.
De néha írok , csak nem tartom magam elég jónak, ezért nem foglalkozok nagyon vele. Luxemburg. De érdekes!
Közvéleméyn kutatásom eredménye: 8 lányt sikerült megkérdezni, és ebből egy mondta, hogy nem olvasná el.. aha. Ő is elolvasta volna biztosan. :D Vicces volt, mert mindenki feszengve, vontatottan válaszolt. Próbálták leplezni, de zavarban voltak. :D
Szép hétvéget! :)

Nessa Laura Lossёhelin írta...

Szia!
Még egy kérdés, mielőtt áradozok: "Ééés köszönöm, hogy írtál, már ketten legalább vagytok, akik nem rohantak el messzire a rész miatt :D" Ez mit jelentsen? Ki rohanna el messzire egy ilyen ragyogó fejezet elől?
Jó, nem nekem való, de szeretek azzal kérkedni, hogy érettebb vagyok a koromnál. És az se baj, ha kinevetsz érte, mert azt is meg tudom érteni.
De na. Imádtam ezt a fejezetet is, és alig várom a folytatást - mint mindig!
xx Ness

BezTina írta...

Kedves HDawn!
Imádtam! Elképesztően frenetikus volt!
Örülök, hogy Oliver a bizonytalansága és a kétségei ellenére belement a kovetkezo talalkozoba es annak is orulok hogy hisz Bellanak.
Kivancsi vagyok mi sul ki abbol, hogy Dominic sms-eket kuldozget a vegbelferegnek.
Illetve remelem, hogy Bella ilyen idegállapot mellett is épségben vissza ér!
Koszonjuk szépen, hogy előbb kaptunk részt!
Fantasztikus volt-csak ugy mint a tobbi- elejétòl a végéig!

Tovabbi szeo estet valamint szep hetveget!

Szia
BezTina

HDawn írta...

Kedves Andi!
Mindig igyekszem válaszolni a kommentekre, lehetőleg még aznap :) Érdekesen alakult a közvélemény kutatásod, következő az lesz, hogy megkérdezed tőlük, ők mit gondolnak az anális játszadozásokról XD Csak vicceltem :D
Puszi :)

Kedves Nessa!

Dehogy nevetlek ki, és tökéletesen egyetértek abban, hogy érettebb vagy a korodnál :)
"Ééés köszönöm, hogy írtál, már ketten legalább vagytok, akik nem rohantak el messzire a rész miatt :D" ---> ezt arra értettem egyébként, hogy biztos akadnak, akiknek ez már túl sok..., nem arra, hogy olyan szörnyen sikerült a rész, vagy hogy szarul írtam meg :D
Ja, és van egy jó hírem a számodra: a következőben lesz sok Dominic ;)
Puszi, jó estét, meg szép hétvégét :)

HDawn írta...

Szia BezTina!

Olyan jó olvasni, hogy tetszett nektek a rész, mert én is imádtam írni :) Igen, megint lesz egy kis üröm az örömben, de majd alakulnak a dolgok ;)
Puszi :)

Kolett írta...

Szia:)
Nagyon tetszett :I Remélem sikerül nekik még találkozniuk és Bella nem követett el hibát azzal hogy meg bízott Dominicban?? Azt hiszem Bellának muszáj lesz valakit beavatni a dolgokba mert ebből csal gond lesz.
Puszi

HDawn írta...

Szia Kolett!

Sztem a kérdésedre majd választ kapsz a következő részben :) Köszönöm, hogy írtál, és örülök, hogy tetszett a rész :)
Puszi, jó hétvégét!