2016. június 5., vasárnap

Csillagszámláló - 2. Egyetlen éjszaka

Sziasztok! És már hozom is a következő részt :) Köszöntöm az új feliratkozókat, a sok kedves hozzászólást. Amikor olvasom őket, sokkal nagyobb lelkesedéssel vetem bele magam az írásba. Hihetetlen, mekkora örömöt tudtok okozni akár 1-2 mondattal is. 
Nem is dumálok tovább, jó olvasást kívánok, remélem, ad némi lendületet a következő héthez. Csütörtökön pedig újra találkozunk! :)
*********************************************************************************

2. Egyetlen éjszaka (azaz hogyan menekülj el a végzeted elől)

Lou tudta, hogy valami nincs rendben a másik fiúval, viszont azt is érezte, hogy mikor nyugtatóan elkezdte csókolgatni, a dolgok megváltoztak. Talán csak az a gond, hogy szeretetre és gondolkodásra van szüksége? Ha Louis eszébe ilyen gondolatok furakodtak volna egy egyéjszakás kaland alatt a másik féllel kapcsolatban, visítva rohanna át a másik szobába. Az egy dolog, hogy ez már akkor is bekövetkezett volna, miután erőszakoskodott vele… Most viszont esze ágában sem volt fél centinél távolabb kerülni tőle. Már percek óta csókolóztak, halkan sóhajtoztak egymás szájába, mikor Harold felemelte a kezét, és lágyan végigsimította ujjaival az oldalát. Lou libabőrös lett az érintés nyomán, szerszáma ismét feszült, és tett egy óvatos mozdulatot a csípőjével, hogy felmérje, a másiknál mi a helyzet.
Harry szája elnyílt a finom dörgölőzés miatt, és már tudta, mit akar. Odébb tolta a másikat, aki felemelkedett a térdeire, majd amikor tehette, a hasára fordult alatta. Aztán várt. Érezte, hogy a súly visszanehezedik, most a combjára, majd nedves puszikat kapott a gerince vonalára. Nem tudta kitalálni, hogyan hozhatná a másik tudtára, hogy mit akar valójában. Végül frusztráltan hátranyúlt, és próbálta letolni magáról a szűk bokszert.
- Térdelj fel! – suttogta a fülébe Lou halkan kuncogva, aztán lekászálódott róla, eltolta Harry kezét az útból, és mikor a fiú felemelkedett, a lapockái között felfelé simítva, fejét finoman a párnába nyomta. Utána ő maga húzta le a puha anyagot. Nem kapkodta el, szájával és nyelvével cirógatta a lassan felfedett tökéletes domborulatot.
Harry a párnába szuszogott és nyöszörgött, az egész teste remegett a vágytól, de a vére még inkább felforrósodott, mikor megérezte a nedves ujjat, ami célirányosan kezdte simogatni.
- Biztosan akarod? - hallotta maga mögül a halk kérdést, mire felemelte a fejét, és bólintott. Annyira szerette volna elmondani, hogy semmire nem vágyik jobban, mint hogy teljesen összeforrjanak, de képtelen volt beszélni. Mindig is halk volt, de ilyen messzire még sosem vitte el a cica a nyelvét. Csodálkozott, hogy Louis idáig nem nevette ki emiatt. De nem volt ideje ilyen gondolatokon morfondírozni, mert a kellemes érzés helyét egy kissé fájdalmasabb vette át, ahogy lassan két ujj próbált magának utat törni.
- Lou – nyöszörögte elcsukló hanggal. A másik azonnal megállt, mikor meghallotta a nevét.
- Mondjad, édes.
- Én már… már régen nem voltam… - hadarta idegesen, mire Louis tenyere nyugtatóan simult a hátára.
- Értem – vágott közbe, mielőtt a kis édes még inkább zavarba jött volna. Elhajolt oldalra, hogy kihúzza az éjjeliszekrény fiókját. Hamar megtalálta, amit keresett, majd egy tubus síkosítóval, és gumival a kezében helyezkedett vissza.
Harry picit összerezzent, mikor a hideg ujjak hozzáértek, de ahogy óvatosan elmerültek benne, gyorsan átmelegedtek. Az érzés most sokkal kellemesebb volt, főleg, miután Lou keze megtalálta a péniszét, és őrjítően lassan kényeztetni kezdte. Eddig bírta a mozdulatlanságot. Muszáj volt valamit csinálnia, mert úgy érezte, ebbe a ráérős kínzásba bele fog halni. Lassan kifújta a levegőt, hátramozdult, hogy az ujjak mélyebben, erősebben hatoljanak belé. Próbálta sürgetni a másikat. Hátranyúlt, és kitapogatta Louis kemény férfiasságát, majd megmarkolva kényeztetni kezdte.
- Ez az! - nyögött fel Lou, és elkezdett mozogni Harold markában, ugyanabban az ütemben, ahogy ujjazta szűk fenekét.
Az élvezethangok felerősödtek, a sóhajokat hamarosan zihálás váltotta fel. Louis elhúzódott, mert nem akart még elmenni. Benne akart már lenni a fiúban tövig, érezni akarta a forróságot a szerszáma körül. Lassan elengedték egymást, míg az idősebb fiú felhúzta az óvszert.
- Fordulj meg! – kérlelte Haroldot, mert csókolni akarta, miközben elmerül benne.
Amikor Harry a hátára fordult, hogy szembe legyenek egymással, a kék íriszek azonnal a zöldbe olvadtak, mint mikor a föld és az ég találkozik a horizonton. Mindketten elfelejtettek lélegezni, egy pillanatra az őrjítő vágyat is figyelmen kívül hagyták, ami arra buzdította őket, hogy mielőbb összeforrjanak. Csak azzal voltak elfoglalva, hogy felfalják egymást a szemükkel.

Harold egyszerűen tökéletes volt, az arca kipirult, haja néhol izzadt homlokába tapadt, a többi pedig kócosan terült szét a párnán. Lou csak arra tudott gondolni, tesz majd érte, hogy még kuszábbak legyen azok a hullámos, barna fürtök. Tekintete a szépen kidolgozott mellkasra siklott, a tetoválásait nézegette, de nem időzött túl sokáig, mert visszatért kedvenc részéhez: a tökéletesre formált ajkakhoz. Már mozdult is, hogy még pirosabbra szívja, miközben a hosszú, felhúzott lábak között előrébb csúszott, és Harry bejáratához dörzsölte magát. Az egyik formás vádli felemelkedett, hogy a vállára kerülhessen, és ez volt az utolsó, mindent eldöntő jel, hogy Harold teljesen odaadja magát neki. Louis kiegyenesedett, mert látni akarta a másik arcát, miközben belé hatol. Óvatosan mozdult, és azonnal lassított, mikor az arc gyönyörű vonásai akár egy picit is grimaszba rándultak. Az önuralma a végét járta, de ezzel, szerencsére nem volt egyedül.
Harry a lepedőt markolta, néha megnyalta a száját, mert a lihegéstől és a sóhajoktól már teljesen kiszáradt. Lou kezébe fogta a szerszámát, mire hullámzó kéj futott át a testén. Meg kellett állniuk egy pillanatra, mert a csodálatos érzéstől hirtelen összeszorult a másik körül.
- Mindjárt – ígérte Harrynek Louis, mert látta, hogy a fiú az alkarjára támaszkodva nézegeti, mennyi van még hátra a hosszából. Az idősebb elmosolyodott; tudta, hogy partnerének már szüksége lenne arra, hogy kicsit keményebben kezelésbe vegye, mint ahogy ő is alig várta már, hogy mozogni kezdhessen. Mikor a combja a feszes popsihoz ért, lehajolt, hogy futólag megcsókolhassa a telt ajkakat. A homlokukat összetámasztották, közben Louis tekintete ide-oda cikázott Harold arcán.
- Minden rendben? - kérdezte akadozó hangon, mert már nagyon nehezen tudta visszafogni magát.
- Mozdulj meg lassan, kérlek – suttogta Harry, majd a kezeit az idősebb fiú hátára, onnan pedig a fenekére csúsztatta.
Az első, apró lökések kissé még kellemetlenek voltak, de aztán volt egy pont, ahol a kéjes érzés teljesen átvette a hatalmat a teste felett. Harry hátrafeszítette a fejét, és Lou nem bírta megállni, hogy néha lehajoljon, aztán vagy a nyakát, vagy a száját csókolja, harapja. Nyögéseik már teljesen összeolvadtak. Harold elvesztette a fejét, mikor a tehetséges kéz verni kezdte a férfiasságát, Louis pedig azt sem tudta, hol van, mikor a másik belső izmai bizonyos időközönként kegyetlenül rászorultak.
- Lou, Lou…! - Harry hangja annyira könyörgő volt, hogy muszáj volt még nagyobb sebességre kapcsolnia, miközben próbálta elérni, hogy tovább bírja az őrjítő forróságban. Libabőrös lett a kéjtől, ahogy a mély hang a nevén szólongatta. Máris eldöntötte magában: nem ez lesz az utolsó alkalom, hogy Harold alatta fekszik izzadtan, miközben ő keményen megdolgozza. Ó, nem bizony!
- Gyerünk édes, érezni akarom, amikor élvezel! - mondta neki. Felült a sarkaira, és kétoldalt, a derekát megragadva egészen a combjára húzta a másik medencéjét, aztán úgy folytatta a mozgást. Harry megmarkolta magát, mire egy mélyről jövő nyögés tört ki belőle. Baromi közel lehet már…- futott át az idősebb agyán, és alig várta, hogy láthassa a fiú kéjtől eltorzult arcát. - Csináld! Látni akarom, ahogy kivered magadnak! - utasította, majd meg kellett állnia néhány pillanatra. A látvány, ahogy a másik keze fürgén mozog azon a tökéletes péniszen, ahogy a összeszorítja a szemét, elnyílik a szája, egy pillanatra az összes izma kirajzolódik a bőre alatt, és a nevét kiáltja, mikor felér a csúcsra - nedvét a hasára spriccelve -, túl sok volt egyszerre. Olyan erősen szorította belül, illetve a szabad kezével a csuklóját, mintha sosem akarná távolabb engedni magától.
Lou még döfött néhányat a csípőjével, teljesen az ölébe húzva az ernyedt, lihegő fiút, majd a kéj letaglózóan vette birtokba az összes porcikáját. Csak nyögött és nyögött, aztán az alatta heverő izzadt testre zuhant, és igyekezett nem elájulni. Valahol, a tudata mélyén érzékelte, hogy a hosszú ujjak a hajába túrnak, aztán mikor már visszatért az életbe, kinyújtotta a nyelvét, megnyalta a kissé sós bőrt éppen ott, ahol feküdt, talán valahol a kulcscsontja környékén. Harold felkacagott, az egész teste remegett. Louis megtudta, hogy csiklandós, és azt, hogy a nevetésének olyan gyönyörű a hangja, hogy egész nap tudná hallgatni. Felemelte a fejét, aztán az alatta fekvő fiúra mosolygott.
- Nem találkoztam még nálad izgatóbb teremtéssel.

A szombat hajnal csöndes volt, sokan az igazak álmát aludták vagy még csak akkor feküdtek le, de néhány lelkes kutyatulaj hatkor már a kedvencét sétáltatta a közeli parkban. Louis vacogva gyújtotta meg a cigijét az erkélyen, miközben azon morfondírozott, hogy inkább maradt volna a puha, meleg ágyikóban. Összehúzta magán a köntösét, amit ideiglenesen magára kapott, de közel sem volt elég meleg ahhoz, hogy ne rázza a hideg. Alkalmi dohányos volt, csak bulikban, stresszhelyzetekben és olyankor gyújtott rá, mikor az élet nagy kérdésein gondolkozott. Most az utolsó miatt fagyoskodott a szabadban. Nem tudott visszaaludni, muszáj volt átgondolnia a dolgokat. A fiú, aki éppen az ágyában feküdt, néhány óra alatt felforgatta az egész világát, ráadásul amíg a közelében volt, előző barátja, Dan eszébe sem jutott. Próbálta kitalálni, hogy a szerény, kissé talán szégyenlős Harold, hogyan jutott el odáig, hogy erőszakoskodni próbált vele, majd mindezek után átélte vele a legszenvedélyesebb, legcsodálatosabb együttlétet, amit csak el tud képzelni. Mintha egész életükben ezt gyakorolták volna. Hihetetlen!
Szerette volna megfejteni az este történteket, de úgy érezte, ehhez egyedül túl kevés. Meg kéne ismernie közelebbről a másikat. Minden bizonnyal, mert már előre tudta, hogy napokig ő fog a fejében járni. Hüvelykujjával végigsimított a jobb csuklóján található kék foltokon, majd elmosolyodott. Az a kis zúzódás még egy jó ideig ott lesz, és Harold vágytól vonagló testére, gyönyörű arcára fogja emlékeztetni, amikor csak ránéz.
Már elszívta a szál felét, mikor furcsa hangokat hallott a résnyire nyitott üvegajtón keresztül. Nyöszörgés, a lepedő susogásának hangja, zihálás. Gyorsan elnyomta a cigit, érezte, hogy valami gond van. Halkan belépett a meleg hálószobába, és rögtön az ágy túloldalához ment, hogy felébreszthesse szegény fiút, mert valószínűleg rémálma van. Lehajolt az ágy mellé, és hallotta, hogy álmában  az ő nevét suttogja:
- Louis! Louis, kérlek! Kérlek! - a hangja fájdalmas, kétségbeesett volt, miközben már teljesen lerugdosta magáról a takarót.
- Harold, ébredj fel! - fogta meg a karját, és finoman megrázta. Harry szemei kipattantak, majd amikor meglátta, ki ébresztette fel, egy pillanatra teljesen ledermedt. Aztán a tekintete elsötétült, majd erősen megragadva magára rántotta Lout, aki egyensúlyát vesztve, végül a testén kötött ki.
- Harold, mi… - kezdte, mire máris éhes ajkak tapadtak az övére, harapták, szívták, míg végül már vér ízét érezte a nyelvén, de nem törődött vele. Teljesen letaglózta az a heves vágy, ami a másik fiúból áradt. A kezek felnyúltak, szétnyitották a köntösét, a fürge ujjak a mellbimbóját kényeztették. Louis tehetetlenül nyögdécselt; túl sok volt a hirtelen érkező impulzusból. Amikor kicsit magához tért, ő is simogatta, karmolta Harry mellkasát, ahol csak érte, közben próbálta kitapogatni az éjjeliszekrény fiókját, hogy szerezzen egy gumit. Végül meg kellett szakítania a csókot, amiért türelmetlen, dühös morgást kapott cserébe. Elmosolyodott. Igazán hízelgő volt, hogy a másiknak ennyire szüksége van rá, ezért baromi gyorsan bontotta fel a tasakot, aztán máris görgette fel a tartalmát. Harold megfordult, előrehajolt, aztán egyik kezével hátranyúlt, hogy széthúzza magát. Két ujja már saját magát tágította, hogy egy percet se kelljen elvesztegetniük, ha végre felkerül az óvszer.
- Gyerünk, csináld! - kapta az utasítást Lou, mert egy rövid időre teljesen elbambult a látványtól. Elhelyezkedett, megragadta a fiú csípőjét, mire Harry kihúzta az ujjait, hogy elől izgathassa magát. Louis nem váratta tovább, kissé durván hatolt belé, mert tudta, a másiknak most erre van szüksége.
Harry szuszogott, levegő után kapkodott, miközben a teste rövid időn belül ismét alkalmazkodni próbált a másikéhoz. Jól esett neki a fájdalom, kijózanította, kihúzta a rémálom ködös mivoltából, miközben még mindig azt képzelte, hogy álmodik. A valóság túl kegyetlen lett volna. Lou a derekát markolva húzta újra és újra magára. Most nem finomkodott, egyszerűen csak baszta.
- Még! Erősebben! - könyörgött magából teljesen kikelve Harold.
- Mindjárt… csak… Jézusom... kibaszott jó benned… - mondta kétségbeesve Louis, mert érezte, hogy így túl hamar vége lesz. Lelassított, eltolta Harry kezét az útból, majd a partnere férfiasságára markolt. Muszáj volt egy kis időt nyernie. Mikor úgy gondolta, összeszedte magát, vett egy mély levegőt, aztán minden erejéből kezdett mozogni benne ki és be. Louis az ajkába harapva igyekezett késleltetni az orgazmust, mert a szűk, forró popsi túlságosan a határra sodorta minden egyes behatolásnál.
Harry teljesen elveszett. A szemei előtt csillagok robbantak fel, a fogai összekoccantak a becsapódásoktól, de már az izgató hangok is elegek lettek volna ahhoz, hogy csak egy lépés válassza el a mennyországtól. A vastag pénisz rendíthetetlenül döngette, élvezte, már nem foglalkozott a fájdalommal. Biztos volt benne, hogy aznap fájdalmas lesz az ücsörgés, de a gondolat csak még jobban feltüzelte. Az ágy fejtámlájába kapaszkodott, próbált egy helyben maradni, miközben lassan már egybefüggő élvezethangok törtek fel belőle. Nem sokkal később, Lou szinte fájdalmasan felnyögött, és teljesen le is lassított. Harry érezte, hogy a kemény farok pulzálva lüktet benne, még mélyebbre hatolva, elérve a prosztatáját, és végül számára ez hozta el az enyhülést. Felkiáltott, lerogyott az ágyra, és akkor érte utol az orgazmus, mikor a másik már kezdett visszatérni a lila ködből.
Percekig csak lihegtek az oldalukra fordulva, egymással szemben. Néha minden maradék erejüket összeszedve egymás felé nyúltak, hogy simogathassák a másik izzadtságban fürdő testét.
- Nekem még sose… - próbálta összeszedni a gondolatait Louis – ez… annyira jó volt. - Megnyalta kiszáradt száját, majd folytatta. - Te jó ég, ezt minden nap tudnám veled csinálni. Mármint a szexet. Mi lenne, ha…
- Nem! - vágta rá Harry azonnal, és már pattant is ki az ágyból, csakhogy a mozdulat közben lemerevedett egy pillanatra a fájdalomtól. Lou reflexszerűen nyúlt utána, mert tudta, hogy ő tehet róla. Próbálta megsimogatni a hátát, de mire kinyújtotta a kezét, már nem érte el.
- Sajnálom, azt hiszem, túlságosan durva voltam – mondta bűnbánóan, míg a másik rá se hederítve, hanyagul letörölte a hasát egy papírzsepivel, majd elkezdte felkapkodni magára a ruháit. - Korán van. Maradhatnál.
- Dolgom van – felelte Harold színtelen hangon.
Louis érezte, hogy a torka összeszorul, és valami nagyon kellemetlen érzés költözik a mellkasába. Nyelt egyet, aztán még egyet, hátha javul a helyzet.
- Legalább a számodat megkaphatom? - érdeklődött, és haragudott magára, mert a hangja csupa könyörgés és reménykedés volt.
Harry felkapta a telefonját, a zsebébe süllyesztette, aztán a másik éjjeliszekrényen heverő készülékbe gépelte a számot.
- Tessék – nyújtotta Louis felé úgy, hogy még rá sem nézett. - Szép hétvégét neked!
Azzal beletúrt a hajába, kissé hátrarendezte a fürtjeit, majd határozott léptekkel elindult az ajtó felé. Lou csak nézte az ágyból, de hamar eltűnt a szeme elől a magas alak. Visszafeküdt a hátára, és még órákon keresztül bámulta a plafont, hátha rájön, mit rontott el.

11 megjegyzés:

Zsuzsanna Andrea írta...

Szia

Hát ez valami,te jó ég fantasztikus!
Persze a 18-as rész is de inkább az amit közben éreztek,átéltek és ezt ilyen jól leírtad.
Nagyon klassz! Köszi,hogy olvashatom!
Puszi Szuzi

HDawn írta...

Szia Szuzi!
Én köszönöm, hogy elolvastad, és még kommenteltél is :)
Szép hetet neked! :)

BezTina írta...

Szia HDawn!
Fergetegesen lélekbilincselő volt!
Lou gondolat menete...elképesztő ahogyan az egészet levezetted és át adtad..
Ahogyan Hazza rémálma és a valòság keveredett...
Aztán Louis fájdalma Harry viselkedése miatt..ahogy 'szavak nélkül' éreztetted mit érez ..csodás volt..

Na igen Hazza elment..., de neki sem könnyű ám...
Kettős érzésekkel küzd...
A bosszu ami most keser-édes megnyugvást nyujthatna neki...es Lou iránti régre nyùlò vonzalma viaskodik egymással...

Köszönöm szèpen, hogy ezt a részt is olvashattam!

Egyébként én nagyon E/1 és válltott szemszög fanatikus vagyok...
De bevallom őszintén nem tudnám ene történetet másképp elképzelni...
Ez eme 'stìlusban' annyira jò..
Az ìrásmòdròl nem is beszèlve..
Mondjuk volt szerencsém az előző történeteid során is megtapasztalni hogy univerzumot felrobbanto energiával megáldott irás stîlusod van...ami mágneses energiaként vonza az olvasni szerető egyedet :)

További szép estét!
Szèp hetet!

-csutortokon találkozunk-

Szia

HDawn írta...

Kedves BezTina!
"...univerzumot felrobbanto energiával megáldott irás stîlusod van...ami mágneses energiaként vonza az olvasni szerető egyedet."---> Hát ezt a mondatot imádtam :) Nem elég, hogy léleksimogató, még kreatív és vicces is egyben :D

A részhez visszatérve...Volt valami, egy hangulat, érzelmek sokasága, amit akkor éreztem, amikor írtam, és nagyon boldog vagyok, hogy ez az eddigi megjegyzések alapján átjött a sorok közül :) Rövidebben, örülök, hogy nem csak a szexet láttátok ebben a részben.
Hálás vagyok, hogy ezt leírtad nekem, és én köszönöm, hogy olvasod a hülyeségeimet :)

Bizony, csütörtökön találkozunk, ha nem is velem, de küldöm Lou-t és Harryt :D
Szép hetet neked is!

Unknown írta...

Kedves HDawn!

Itt most hatalmas cenzúra áradat lenne, ha leírnám paraszt nyelven az érzelmeim. Először is elkezdtem fetrengeni a két szex jelenet közben, ami a hátamnak és a vállamnak nem esett valami jól, tekintve, hogy szombaton azzá a piros rákká égtem. A másik okozója a nemlétező csillagoknak ott fent, az maga a kettő (KETTŐ!!!!) 18+ jelenet. Az egész rész tele volt Lou meg Harry farkával. Az meg más kérdés, hogy az agyam is eléggé megjárta, köszönhetően annak, hogy vizuális típus vagyok.

Ez aztán elég löketet adott a hétre. Elég lesz reggel miközben a buszon csücsülök rágondolni H formás kis seggére és délig tartó lendületet kapok. (Ugye Andi aki jóreggelttel indítja a napját... remélem láttad ezt a reklámot, mert ha nem akkor ez besült)

Azon gondolkozok, hogy mit is írhatnék, de csak olyanok jutnak eszembe, mint "ó, igen Lounak igazán jó csipőmozgása van, de talán picit túl gyorsra vette másodjára a figurát", vagy "uh, milyen erős csuklók, esetleg nem akarják kipróbálni rajtam?", és a kedvencem meg inkább nem írom le, mert még a végén kitiltassz innen. :O

Amellett, hogy nagyon jól megírtad azt a bizonyos kettőt, közöttük, előttük, utánuk nagyon átjöttek az érzések. Amikor Lou melkasa összeszorult én addigra három agyvérzést és idegösszeroppanást hordtam ki lábon. Minden érzelem átragadt rám is, csak ezt még meg kell szorozni hárommal...

Harry rémálma után azt hittem, hogy mikor meglátja Lout kitálal neki. Nyugodtan, normális hangnemben elmagyarázza, hogy ha talán ő nem lett volna akkora nyápic akkor, talán most nem gyötörnék ilyen rémálmok. És itt a legfontosabb a hangerő. Sokkal jobban tud fájni, ha kultúráltan és keserű hangnemben vannak elmagyarázva a dolgok. Én már csak tudom, anya előszeretettel használja ezt a taktikát. Remélem, hogy Harry álmai eltűnnek az Éterben, mikor összejönnek Louisszal. Addig viszont nagyon sok szenvedésük lesz (ezáltal nekem is bah...), de minden jó, ha a vége jó. (Lécci lécci ne öld meg egyiket sem, mert azt nem bírnám ki.) Annyira rossz olvasni, hogy H-ra ennyire kihatottak a gyerekkorában történtek és bele sem merek gondolni abba, hogy hogyan és MIKOR szabadult ki az erdőből. De egyébként nagyon kíváncsi vagyok, szóval remélem majd leírod egyszer... *-*

Várom a pillanatot, amikor a majom beleugrik a vízbe. Számolom a napokat csütörtökig! Puszi! ♡♡

Unknown írta...

Huuu mit is mondhatnék.
Fura számomra, hogy még most sem jött rá Louis, hogy kivel is feküdt le éppen. Oké, Harrynek ismerte meg, de akkor is.
Harryt meg nem értem teljesen.. jó, a bosszúállásból nem lett semmi, a Lou után érzett vágy miatt, de másnap? Megdugatta magát, majd Louissal mit sem törődve lelép? EZ MI?
Amire nagyon kíváncsi vagyok, hogy Louis, hogy fog reagálni, ha rájön a dolgokra. Na meg, hogy az erdőben történt dolgok, hogyan folytatódtak. Meg arra is, hogy lesz-e olyan, mikor Harry lesz a domináns. Így, hogy ilyen ártatlan szerepet kapott, szívesen olvasnék róla.
Ajj, túl sok a kérdés.
Imádtam és már alig várom a csütörtököt!:D
Puszi: Ella xx

HDawn írta...

Kedves Andi!
Be kell valljam, egy picit tartottam attól, hogy sok lesz így rögtön az elején a két szexjelenet, de elég makacs vagyok ahhoz, hogy ha már így képzeltem el, ne változtassak rajta egy pillanatnyi bizonytalanság miatt. Amúgy is, a múltkor hiányoltad, most megkaptad, ráadásul duplán :D És a szavaidból úgy vettem ki, hogy tetszett :)
Igen, ismerem a Jóreggelt reklámot, értettem a poént, és nevettem is rajta :D
Nyugodtan írd le a gondolataid, nem foglak kitiltani, de azért nagyjából sejtem, mik járhattak a fejecskédben :D
Nem mondhatom el, mi lesz a folytatásban, de azt már másnak is elárultam, hogy igen, kiderül, mi történt Harryvel az erdőben. Csak türelem :)
Puszi!

Kedves Ella!
Tényleg jó sokat kérdeztél, és akármennyire is szeretnék neked válaszolni, nem szabad. Mivel a történet majdnem teljesen kész van, így annyit mondhatok, hogy nem szeretek nyitott kérdéseket hagyni, tehát előbb-utóbb érkeznek majd a válaszok :)
Köszönöm, hogy olvasol és írtál nekem :)
Puszi, szép hetet!

Dreamy Girl írta...

Szia :3
Sajnálom, hogy csak most, de arra emlékeztem, hogy kommentetlem, aztán feljöttem és kiderült, hogy nem...
Oh te jó ég! Wow! Nem térek magamhoz, ez valami fantasztikusan eszméletlen lett! Csodálatosan átadod az érzéseket, mindent át tudok élni, amit ők is!
Ez a két +18-as jelent pedig a halálom lett... Mindent láttam... Mindeeeent!!!

Nagyon imádom, és kíváncsian várom, hogy mi lesz velük!! Ma pedig csütörtök!!!!! Juuuj *-*
Puszii ❤

HDawn írta...

Szia Dreamy!
Hiányoltam ám a kommentedet! :)
Örülök, hogy tetszett... és ha mindent láttál, az csak jó lehet, ugye? ;)
Igen, ma délután/este felé érkezik a folytatás, remélem, azt is szeretni fogod.

Puszi :)

kira írta...

Hűha.
Túlságosan jó ez az egész ahhoz, hogy bármi értelmeset tudjak mondani, így csak megyek tovább.

HDawn írta...

Szia Fray!
Ne haragudj, valamiért csak most vettem észre, hogy írtál, bár azóta lehet, már el is olvastad a feltöltött részeket :) Remélem, a folytatás is elnyeri a tetszésedet.