2016. augusztus 1., hétfő

Játsszuk el, hogy tetszel! - 4. Visszafordíthatatlan vágy

Sziasztok! Hát vannak kétségeim a résszel kapcsolatban... Remélem, azért tetszeni fog, és nem nyírtok ki miatta :D Nem is dumálok tovább, csak annyi még, hogy várom a véleményeket, és jó olvasást kívánok! :)
************************************************************************

4. Visszafordíthatatlan vágy

Louis a harmadik pohár után már nem is igazán érezte, hogy az alkohol végigmarja a torkát. Keserű tekintettel figyelte, hogy Ash és Harry milyen jól elszórakoztatja egymást, míg ő a kanapén ücsörög, és beletemetkezik az önsajnálatba. Ami Harry és közte történt a fürdőben… annak nagyon nem lett volna szabad. Ráadásul nagy lelkifájdalmak, illetve néhány pohár tömény után muszáj volt elfogadnia, hogy Harry talán férfi, de az egyetlen olyan a neméből, akire úgy rá van gerjedve, mint egy molylepke a világító villanykörtére. Halkan felkuncogott a hasonlaton, és még akkor is nevetett a pohár alját vizsgálgatva, mikor Ashlee leült mellé.
- Mi olyan vicces, édes? - kérdezte a lány, majd odabújt a barátjához.
- Harry - nyögte ki mindenféle körítés nélkül. - Bejött a fürdőbe, és kiverte nekem, miután te felizgattál. Haragszol rám? - furdult Louis a lány felé. Már sokkal komolyabb volt az arckifejezése, mint néhány pillanattal korábban. Meglepetten tapasztalta, hogy az alkoholtól kezd túlságosan is megeredni a nyelve.
- Nem - csóválta a fejét a lány. - Harry kibaszott szexi, megértem, ha tetszett, amit veled tett. Mert tetszett, ugye?
Louis egy kicsit hangosabban csapta le a poharat a dohányzóasztalra, mert a beszélgetés elérkezett ahhoz a ponthoz, amihez semmi kedve nem volt. Talán már belátta a tényt, de nem akarta elfogadni, beszélni róla meg abszolút nem volt kedve.
- Egy kicsit - felelte szűkszavúan és komoran.
Ash kuncogásának a hangja töltötte be a nappalit.
- Szeretnék együtt lenni vele… szeretnék együtt lenni veletek - búgta Ashlee a fülébe, de Lou először fel sem fogta a szavak jelentőségét. Amikor végre eljutott a tudatáig, a teste máris reagált. Újra a fiú közelében lehet, és a gondolat is elég volt, hogy odalenn megmozduljon valami. Próbálta magát megnyugtatni, hogy mindez csak azért történik, mert Ash éppen a nyakát harapdálja.
Végül is sok pár csinálja hármasban, ugye? Ettől még nem lesz meleg. És ha a gyönyörű barátnője ott lesz vele, ki van zárva, hogy a másik fiúra fog figyelni. Eljött az ideje, hogy önmagának is bizonyítsa, a Harrys megingását a furcsa körülmények szülték.

Louis szinte zombiként követte Ashlee-t Harry szobájába. A lány már azelőtt elsuttogta neki, mire vágyik a legjobban, mielőtt a vendégek elmentek volna. Lou pedig úgy döntött, inkább kikapcsolja az agyát, mert az elfogyasztott alkoholtól úgysem jutottak eszébe értelmes gondolatok. Így történt az, hogy mire észbe kapott, a barátnője már Harry ölében volt, és úgy csókolta a fiút, mintha az élete múlna rajta.
- Sassy, ez nem hiszem, hogy jó ötlet – mondta zavartan Harry, és egy kicsit távolabb tolta magától a szőkeséget. - Louis-nak biztosan nem tetszik, amit itt művelsz – nézett jelentőségteljesen a fiúra, aki még mindig az ajtóban álldogált.
- Már megbeszéltem vele – válaszolta Ash, és kezével benyúlt Harry pólója alá, hogy végigsimítsa a kockákat. - Ne gondolkozz annyit!
Harry nem akarta ennyiben hagyni a dolgot, de amikor újra az ajtó felé pillantott, levegőt venni is elfelejtett. Lou éppen felemelte a kezét, hogy áthúzza a fején a pólóját, majd amikor azzal végzett, a farmerját is elkezdte letolni. Minden egyes ruhadarab a földön végezte. Harry a szemével követte, ahogy kupacba gyűltek. Amikor a fiú már csak egy alsót viselt, újra Harryre nézett. A formás test minden egyes vonalát tökéletesen ki tudta venni a folyosóról beszűrődő lámpafényben. Elég volt egy pillantás arra a fenékre, és az agya máris levándorolt a farkába. Volt néhány másodperc, amíg azt sem tudta, mi történik vele, miközben megbabonázottan bámulta Lou-t. Ashlee végigfuttatta körmeit a mellkasán, majd a nyakához hajolt, hogy hagyjon a bőrén néhány lila foltot. Harryt kissé meglepte, hogy lekerült a pólója, de nem bánta. Már tudta, hogy régen elveszett, átlépte azt a határt, hogy megálljt parancsoljon akár a többieknek, akár saját magának.
Harry érezte, hogy besüpped mellettük az ágy, majd Louis a lány mögé férkőzött, hogy elkezdje megszabadítani a felesleges ruháktól. Megállás nélkül szívta és harapta Ash nyakát, miközben a melltartót is kicsatolta, majd ledobta a földre. Harry felnyögött, majd nem sokkal később Louis is. Ashlee tökéletesen megkoreografált csípőmozdulatokkal dörgölőzött az alatta fekvő, és a mögötte térdelő fiú ágyékához. Ijesztő volt az összhang, mintha már többször is gyakorolták volna. Louis karjait előre nyújtotta, végigsimította a lány hasát, az oldalát, és folytatta az utat a telt keblekig. Ashlee sóhajtozni kezdett Lou ujjaitól, amelyek a mellbimbóit vették célba. Harry akkor kapott észbe, hogy neki is csinálnia kéne valamit. Oldalra húzta a szinte átlátszó csipkebugyit, majd a kezét a lány combjai közé fúrta, és meg sem állt addig, amíg meg nem érezte a nedves forróságot. Felpillantott a lány arcára, a saját ajkába harapott, majd lassan bedugta az egyik ujját. Nem időzött ott sokáig, csak egy kis nedvességre volt szüksége ahhoz, hogy jólesően kényeztethesse a megduzzadt csiklót. Ashlee becsukta a szemét, és teljesen a barátja mellkasának dőlt, mert már annyira remegett a lába, hogy nem tudta megtartani magát. Louis Ash vállát csókolgatta, egyik kezével simogatta, míg a másikkal a derekánál tartotta meg és vonta magához még közelebb. A két fiú tekintete hirtelen összevillant. Lou még akkor sem szakadt el a zöld szemektől, miközben nedves csíkokat hagyott Ashlee bőrén a nyelvével. Harry nem tehetett róla, de erre még a valóságnál is izgatóbb képek jutottak eszébe. Elképzelte, hogy a fiú a péniszét nyalogatja, és ugyanilyen tekintettel néz rá. A gondolatra hátravetett fejjel nyöszörgött, de nem maradt úgy sokáig, mert mindent látni akart. Észrevette, hogy a lány próbálja megszabadítani a bokszerétől, mire ő készségesen emelte a csípőjét, hogy segítsen neki. Ha ez az ára, hogy Tündérke közelében lehessen, akkor ő szíves örömest kész bármit megtenni.
Harry illata, Harry hangja, Harry kipirult arca… Lou összes érzékét a fiú töltötte be. Egyre jobban beindult a lány finom dörgölőzésétől, de Harry testének reakciói mégis izgalmasabbak voltak. Furcsa volt úgy simogatni Ash-t, hogy közben a fiút bámulja, de ha akart, sem tudott volna elszakadni a látványtól. Harry olyan szép volt, ahogy a gyönyör kiült az arcára, hogy már biztos volt benne, ez a kép örökre az emlékezetébe fog vésődni. Szeretett volna hozzáérni, de valami visszatartotta. Még mindig a fürdőszobában történtek jártak az agyában, és attól félt, hogy ugyanúgy reagálna, miután végre enyhülést nyer. Nem akarta megbántani Harry, utálta magát azért, amit a fejéhez vágott. Ha valamelyikük undorító, akkor az csakis ő maga lehet, amiért pillanatnyi elmezavarában hagyta, hogy… Mit hagyta?! Könyörgött érte. És most pedig összedolgozik a fiúval, hogy Ashlee-nek a lehető legjobb legyen. Élvezte az egész helyzetet. Legalábbis a teste. Talán féltékenynek kellene lennie, amiért Harry éppen a barátnőjét ujjazza, de nem érzett semmi ilyesmit. És ez félelmetes volt.
Hazza időközben közelebb húzta magához Ashlee-t, és vadul tépni kezdte a száját. Jól esett végre olyannal csókolóznia, akit szeret, és aki viszont szereti, még ha köze sincs a dolognak a szerelemhez. Vajon Tündérke szokott csók közben harapni? Éppen ezen morfondírozott, szemét le sem véve a fiúról, mikor Ash elindult lefelé, hogy végigcsókolja a mellkasát, a hasát, majd a farkát vegye kezelésbe. Értette a dolgát, már évekkel ezelőtt is elképesztően jól ment neki az orális szex. Elég volt pár pillanat, és máris kéjes nyöszörgéseket sikerült kicsikarnia Harryből. A fiú hátradőlt, és teljesen átadta magát.
Louis megbabonázva figyelte Harry hasizmait, amelyek néha megfeszültek a halványbarna bőr alatt, és erőszakkal kellett visszatartani a kezét, nehogy megpróbáljon hozzá érni. Úgy döntött, jobb, ha gyorsan elfoglalja magát, és ennek az volt a legjobb módja, hogy letolta az alsóját, megragadta Ash csípőjét, és szinte azonnal beléhatolt. Úgy gondolta, hogy egy alapos kefélés majd visszarángatja a megszokásba. Ennek ellenére minden mozdulatát befolyásolta az, hogy Harry velük volt. A lány kiengedte Hazza farkát a szájából, felnyögött, és hátranyúlt, hogy a derekánál fogva vonja magához közelebb a fiút. Lou mélyen elmerült benne, de próbálta magát visszafogni – szinte csak ringatta előre-hátra a csípőjét –, hogy Ash közben kényelmesen kényeztethesse a másik fiút.
Harry becsukta szemét, mert az egész túl sok volt. Még így is hallotta Louis zihálását, és érezte minden egyes lökését, mert Ashlee szinte a combjain feküdt, de legalább azokat a gyönyörű szemeket nem kellett bámulnia. Annyira kívánta a fiút, hogy szavakkal nem tudta volna kifejezni, tettekkel viszont annál inkább, mégis visszafogta magát. Szívesen lett volna Sassy helyében, de nem bírta volna elviselni, hogy Louis újra visszautasítsa. A hajánál fogva húzta fel a lányt, keményen megcsókolta, a foguk is összekoccant közben. Harry felnézett a fiúra, mire Lou bólintott, mintha engedélyt adna, majd kihúzódott a lányból, és ledőlt az ágyra, közvetlenül melléjük.
Hazza még egy darabig élvezte a forró csókot, amin a saját ízét is érezte, majd maga alá gyűrte Ashlee-t. Amíg a lány mellét nyalogatta, megszabadította a bugyijától, aztán elhelyezkedett a combjai között.
- Szabad? - kérdezte halkan, a biztonság kedvéért, mire Ash bólintott egy aprót. Harry szinte abban a pillanatban már előre is lökte a csípőjét. Nem volt túl gyengéd, de úgy tűnt, Sassy szereti a keményebb szexet. A lány gerince ívbe feszült, közben körmeit Harry hátába vájta, az élvezet félreérhetetlenül kiült az arcára. Harry nem tétovázott, azonnal mozogni kezdett. Szó szerint a matracba döngölte Ashlee-t, a nyakát csókolta, és közben hallgatta a halk sikolyokat.
Onnan, ahol feküdt, Lou jól láthatta a Harry hátán kirajzolódó izmokat, amelyek megállás nélkül dolgoztak, ahogy a gazdájuk egyre gyorsuló ütemben mozgott Ashlee-ben. A finom bőrt csillogó izzadtságréteg borította, a két test összetalálkozásának hangja mindennél izgatóbb volt. Louis keze már a saját hasán kalandozott, egy pillanattal később pedig a péniszére siklott. A látvány teljesen beindította. Az ajkába harapott, és hagyta, hogy a gyönyör átjárja minden porcikáját. Harry hátrarázta a haját, feltérdelt, majd úgy folytatta, amit elkezdett. Csodálatos teremtmény, ezt Louis is beismerte. A fiú megérezhette hogy nézi, mert oldalra fordította a fejét, és hatalmasra tágult pupillákkal vette sorba Lou összes porcikáját. Az arcán és a farkán hosszabban elidőzött, majd – Louis-nak fogalma sem volt, hogy készakarva, vagy önkéntelenül – Harry megnyalta duzzadt, piros ajkát. Lou-ban azonnal robbant az orgazmus, még levegőt sem volt ideje venni, csak elnyílt szájjal kapkodott utána, miközben a teste görcsbe rándult. Egy kis ideig nem igazán érzékelte a külvilágot, de aztán hallotta, hogy Ash hangos nyögésekkel adja át magát a kéjnek. Louis szemei azonnal kipattantak. Látni akarta Harry arcát, amikor élvez.
Amikor belenézett a zöld szempárba, úgy érezte, mintha egy mágnes húzná oda a fiúhoz. A térdein mászott közelebb, majd egy rövid hezitálás után átkarolta Harry nyakát és magához vonta, hogy megcsókolhassa. Amikor elkezdte, még eszébe sem jutott, hogy nem tudja majd abbahagyni. Lassan csúsztatta be a nyelvét a másik szájába, és mire Harry feleszmélt – mert egy darabig azt hitte, csak képzelődik, ez nem történhet meg vele –, már falták egymást. Harry leállt a mozgással, kihúzódott és verni kezdte a farkát, miközben Lou szájába nyöszörgött. Louis készségesen az oldalához simult, és a tenyerét Harry kezére simította, hogy együtt fejezzék be. A másikkal Hazza hátán kalandozott, de mire feleszmélt, már a fenekét simogatta. A kíváncsiság és a mohó vágy tovább hajtotta. Örömet akart szerezni a fiúnak, ezért kicsit lehajolt, hogy a nyelvével körberajzolhassa a repülő madarak mintáját a mellkasán. Annyira izgalmas volt - főleg, mikor Harry még közelebb nyomta magát a kezéhez -, hogy Lou ismét zihálva kapkodta a levegőt.
- Ahh, Istenem, Tündérke… – Harry hangja szinte könyörgött, mire Louis erősebben megmarkolta a kezet, ami a fiú péniszét kényeztette. A nyelvével lejjebb kalandozott, finoman az ajkai közé vette az egyik mellbimbót. Úgy érezte, hogy Harrynek tetszik a dolog – mivel belemarkolt Louis hajába, és kicsit meghúzgálta a tincseket, miközben egyre sűrűbben sóhajtozott –,  ezért óvatosan a fogait is bevonta a játékba.

Harry úgy érezte, el fog ájulni. Az apró, villanásszerű, kéjes fájdalom, a farka köré kulcsolt ujjak, és a tudat, hogy mindezt Louis váltja ki belőle, hamar átlendítették a gyönyör határán. Szabad kezével a fiúba kapaszkodott, lüktető péniszét szorította, és megfeszült izmokkal hagyta, hogy a kéj teljesen letaglózza.
Nem tudta, mikor történhetett, de amikor feleszmélt, egymást átölelve térdeltek az ágyon.

Ash elmosolyodott, ahogy a két fiút figyelte. Diadalittas érzés volt, hogy bevált a terve, és bízott benne, Lou nem fogja újra keresztbe húzni a számításait. Büszke volt a barátjára, hogy végre, úgy igazán engedett az ösztöneinek, és nem aszerint cselekedett, amit az agya diktált. Talán szükség volt arra a néhány pohár italra, hogy feloldja a gátlásait, de még a hülye is láthatta, hogy annyira kívánja Harryt, mint sivatagi vándor a vizet. A két fiú fáradtan dőlt le mellé az ágyra, egyik a bal, a másik a jobb oldalára. Ashlee befészkelte a fenekét Harry ölébe, majd odahúzta magához Lou-t, hogy megcsókolhassa. A fiú rögtön hozzásimult.
- Vigyázz, össze foglak kenni – nevetett Ash, utalva a hasán és combján folydogáló nedvekre, amik valószínűleg Harrytől származtak. Louis csak megvonta a vállát, majd lejjebb csúszott, hogy megnyalhassa a lány hasát. Ashlee hallotta, hogy Harry élesen beszívja a levegőt. Ujjait a lány csípőjébe vájta, és próbálta leküzdeni az újabb merevedést. Megőrjítette, mikor Louis spermától csillogó ajkakkal megcsókolta Sassyt, majd odahajolt hozzá, és felkínálta a száját neki is. Hülye lett volna visszautasítani. Úgy rántotta magához a tarkójánál fogva, hogy Lou majdnem rajta kötött ki teljes testével.
Egy órával később, és egy élvezetes, közös zuhanyozás után újra az ágyban feküdtek. Harry először Ash-t cirógatta, és mikor a lány elaludt, kinyújtotta a kezét, hogy elérje Louis karját. A fiú fáradtan pislogott rá sűrű szempillái alól, de hagyta, hogy a pillantásuk összeforrjon, már sokadszorra azon az éjszakán.

Louis arra ébredt, hogy nagyon melege van. Nyöszörögve rugdosta le magáról a takarót, majd ahogy átfordult a másik oldalára, máris érezte a fejébe nyilalló fájdalmat. Hunyorogva próbálta kinyitni a szemét, de arra nem volt felkészülve, hogy Harry mellkasával találja szembe magát. Teljesen lemerevedett a mozdulat közben, és nyelt egy nagyot, mielőtt felidézte volna az éjszaka történteket. Minden egyes mozzanatra tökéletesen emlékezett, és már csak a gondolatra is felgyorsult a pulzusa. Harry tetkóit nézegette, pillantásával végigkövette a fekete tinta vonalait. Annyira belemerült, hogy fel sem tűnt neki, mikor a fiú kinyitotta a szemeit, így meglepődött, amikor észrevette, hogy a másik is ébren van. Éppen szólásra nyitotta volna a száját, mire Harry az ajkaihoz emelte a mutatóujját.
- Sshh, Sassy még alszik – suttogta Hazza, majd egy lágy mosoly kíséretében végigrajzolta Lou szájának vonalát. - Reggel is gyönyörű vagy – tette hozzá fojtott hangon, miközben a tekintete Louis ajka és szeme között cikázott.
Louis nem értette, mi történik vele. A szavak melegséggel töltötték el a szívét, a bőre pedig őrülten bizsergett azokon a helyeken, ahol Harry érintette. Zavarba jött, és lesütötte a szemét, mire halk kuncogást hallott.
- Hogy lehet az, hogy nem szólsz vissza amiatt, hogy zavarba hoztalak? - kérdezte Harry. Közben már Louis kulcscsontját cirógatta az ujjaival.
- Talán túl korán van még, ráadásul egy kissé másnapos vagyok – felelte a kérdezett, majd a szemével követni kezdte Hazza kezét. A fiú már a mellkasánál járt, és éppen azon volt, hogy egyre zsugorodó körökben elérje a mellbimbóját. Louis nem várta meg, megragadta Harry csuklóját, leszorította az ágyra, majd egy puszit nyomott az ajkára. Harry úgy gondolta, nem kapott még ennél ártalmatlanabb csókot, és mégis, a farka lüktetni kezdett a takaró alatt. Lou nem hagyta, hogy sokat merengjen ezen, mert kimászott az ágyból, majd a kezénél fogva húzta ki őt is.
- Gyerünk, csináljunk valami reggelit – adta ki az ukázt halkan, hogy Ash-t ne ébressze fel. Csak egy pillanatra dermedt le, mikor meglátta Harry erekcióját, aztán máris a szekrényhez fordult, hogy felöltözhessen.

Az elkövetkezendő napok nyugalmasan teltek, legalábbis csökkent a feszültség a két fiú között. Harry és Louis kapcsolata teljesen megváltozott, úgy viselkedtek, mintha ők, hárman testvérek lennének. Ez egy kicsit zavarta Hazzát, mert szívesen megismételte volna azt az éjszakát - akár csak kettesben is Lou-val -, de nem akarta lerombolni azt a szoros barátságot, ami végre kialakult közöttük. Most megelégedett ennyivel. A fiú közelében lehetett, láthatta a mosolyát, amikor a szemei is csillogni kezdtek, és boldog volt, hogy ezt sokszor ő váltotta ki belőle. Ash miatt viszont aggódott. A lány egyre többször volt rosszul, néha szédült, néha hányingere volt. Harry sejtette, hogy valami nincs rendben, míg Louis bevette a mesét arról, hogy a sok munka miatt van minden. Tervezgette, hogy leül a lánnyal beszélgetni, és végül akkor történt meg, mikor Ashlee egyik délután, munkába igyekezve elvesztette az egyensúlyát. Harry csak a véletlennek köszönhetően tudta elkapni, mielőtt legurult volna a lépcsőn. A kanapéhoz vezette, majd egy pohár hideg vízzel tért vissza.
- Ezt idd meg! Lehetséges, hogy a hőség miatt szédültél meg – mondta neki, majd leült mellé, kezét nyugtatóan a lány karjára simította. - Ash, mi…
- Hazza, nyugi, nincs semmi bajom – kezdte a lány. - Azt hiszem, a stressz okozza ezt. Azzal meg pillanatnyilag nem sokat kezdhetek. Az új munkahelyen jobb lesz.
- Remélem, de… Sassy! – fordult felé bizalmasan a fiú, hogy felvesse azt a gondolatot, ami már régóta a fejében járt. - Nem lehet, hogy terhes vagy?
A lány kékesszürke szemei először óriásira tágultak, majd halkan, fájdalmasan felnevetett.
- Szó sincs erről, gyógyszert szedek. Felejtsd el ezeket a gondolatokat! - mondta kissé ingerlékenyen. - Csak félek, hogy hogyan tovább. Lassan el kell mondanom Lou-nak, hogy el fogok költözni. Ő ki fog akadni, és össze fog törni – motyogta a lány a könnyeivel küszködve. - És neked itt kell lenned, hogy újra összeragaszd a darabkáit. Megígéred, hogy vigyázni fogsz rá? - kapott Harry keze után. - Könyörgöm!
Ashlee hangja kétségbeesett volt, és úgy kapaszkodott gyermekkori barátjába, mintha ő lenne az utolsó mentsvára.
- Ezt kérned sem kell – felelte Harry lemondó sóhajjal. - Már nem telik el úgy pillanat, hogy nem ő jár az agyamban.
Ash letörölte a könnyeit, majd egy óvatos mosollyal maga felé fordította a fiú arcát.
- Úgy egyeztünk meg, hogy eljátszod, hogy tetszik neked…
- Nem egyeztünk meg!
- Mindegy, a lényeg az, hogy te szerelmes lettél belé – kacagott a lány vidáman. - Valami azt súgja, hogy így vagy úgy, a végén összejöttetek volna akkor is, ha én nem segítek.
- Nem jöttünk össze! - kérte ki magának Harry. - Talán a „csábítsd el Lou-t, mert nekem el kell költöznöm” játékod nem jött be teljesen.
- És erről a bizonyos játékról nekem mikor akartatok mesélni?
Mindketten ijedten fordultak a halk hang felé, mely az előszobából érkezett. Louis ott állt, kezében egy üveg pezsgővel, és az arca teljesen kiismerhetetlen volt.
- Én lettem a masszőrök főnöke… előléptettek – utalt az italra. - Ezért jöttem hamarabb. Koccintani akartam veletek, mert pillanatnyilag ti vagytok a családom – mondta gyámoltalanul. - De nem számít, inkább elmegyek inni valami lepukkant helyre. Addig ti nyugodtan törjétek a buksitokat egy másik terven, amivel újra csőbe húzhattok.
Már fordult volna meg, hogy elhagyja a házat, de Ash és Harry egy szempillantás alatt mellette termett. Egymás szavába vágva magyaráztak neki, bár Louis a felét sem hallotta. Csak arra tudott gondolni, hogy megint átvágták, és hogy hogy lehet ennyire hülye.

8 megjegyzés:

Markovics Gyöngyi írta...

Jesszus hát ez nagyon komoly volt ... Most terhes vagy sem ? Meg ugy az egész ... :D Most mi lesz ...?! :D Áhhh kikészít ez story hallod :D

HDawn írta...

Szia Gyöngyi! Remélem, jó értelemben készít ki :D Hamarosan megkapod majd a válaszokat a kérdésekre :) Köszönöm, hogy írtál!

Markovics Gyöngyi írta...

Persze csak is jo értelemben :D Imádom :D Nagyon kiváncsi vagyok a folytatásta :D

Timbókovics Viktória írta...

Wow...szia.

Hat ez bobmasztikus lett. A sex resze nagyon tetszett. 😍❤ remelem a csaj nem terhes...nem szimpi. Jah ot a sex közbe nem képzeltem oda.
Szegeny Lou sajnalom 😔 remelem Harrynek megbocsajt majd. Sassynak nem kell Ő ugy is el megy 😂

Zsuzsanna Andrea írta...

Na ez nálam kiverte a biztosítékot,persze jó értelemben!
Teljesen lefagytam csak bámultam a képernyőt mikor a szexjelenet végére értem!
Nem tudom honnan szeded ennyire jól össze a dolgokat,de valami istenire sikeredett! Még ha hárman is voltak.
Van egy olyan érzésem,hogy Ash nem új munkát kapott,hanem súlyos beteg sőt lehet halálos!
És ha így van akkor le a kalappal a csaj előtt,hogy ezt meg tudta csinálni tényleg nagyon szeretheti a két fiút!
Na ez kicsit hosszúra sikeredett!
Puszi

Unknown írta...

Kedves HDawn!
Már megint az őrületbe akarsz kergetni..
Most Ash tényleg terhes..!? Oh, így már értelmet nyerne a fülszöveg.
Mi volt ez a hármas szex, atyaég! Egy kicsikét melegem lett.. :D
Baszki, Lou csak a végét kapta el a beszélgetésnek. A francba! Nem hiszem el..
Mondjuk az Ő helyében valahogy én is úgy érezném magam, átverve. :/
Kíváncsi vagyok a két jómadár, hogy húzza ki magát ebből a helyzetből, mert erre magyarázatot adni.. fhuuu. :D
Harry nem akarja beismerni, hogy Ashnek igaza van. Pedig beláthatná, mert pl. akkor most se került volna ilyen idióta helyzetbe.
Na mindegy.. a lényeg, hogy imádtam, mint mindig és várom a kövit!
Puszi: Ella xx

Dreamy Girl írta...

Szia 😊💜
Kinyírsz te lány! Oh szent egek! *-*
Mikor kiderült, hogy ez egy hármas lesz ház kicsit ódzkodtam a dologtól, mert nem bírom elviselni, ha Larry közé áll valaki, de meglepő módon elég jól tűrtem, őszintén megvallva csak Larryt láttam! :D De eszméletlen lett, váó! Tökéletes lett! Ahh, Louis meg Harry jajj, ahogy öleleték egymást *-*
Remélem nem terhes... Nem lehet! Neeeeem!! Nem bírom ezt a csajt... Nagyon nem...
Épp miközben olvastam, ahogy Harry és Ash beszélgettek, gondolkodtam el azon, hogy mi lesz, ha Lou ezt megtudja, és tessék... Ne már, jajj, ezt Louis nehezen bocsátja meg, ha egyáltalán megfogja... :(
Szegény Louis, annyira megsajnáltam, mikor azt mondta, hogy "pillanatnyilag ők a családja" meg hogy "megint átvágták" :'(
Remélem megoldódik a dolog Larry között!!
És itt hagytad abba?? Komolyan? Váááá! Le fogom rágni a körmöm!!
Ajj, annyira de annyira szereteeeem!! 💜💜
Pusziii
Ui: mondd, hogy lesz még majd Larrys történeted! *-* kérleeek💜💜

HDawn írta...

Szia Viki!
Igen, Sassy hamarosan kikerül a képből, de ezzel nem biztos, hogy minden megoldódik. Örülök, hogy tetszett! :)

Szia Szuzi!
Egy kicsit tartottam a szexjelenettől, pont amiatt, hogy hárman voltak, de ha tetszett, akkor megnyugodtam :) Nem baj, ha hosszú lett a kommented, annak én csak örülök :D
Puszi

Szia Ella!
A kérdéseidre a részek előrehaladtával megkapod a válaszokat, ígérem ;) Szegény Lou-t nem lesz egyszerű kiengesztelni, az biztos. Sietek a következővel, és köszönöm, hogy írtál :)
Puszi

Szia Dreamy!
Én is ódzkodtam ettől a hármas dologtól, az igazat megvallva :D El kell mondjam, hogy egy olvasóm vetette fel a dolgot, és mivel végül is teljesen illeszkedett a történetbe, úgy voltam vele, miért ne? Hát nem volt egyszerű...De nagyon boldog vagyok, hogy a végeredmény nem lett szar :D
(megsúgom, hogy ezzel párhuzamos dolgozom egy rövid, talán 3-4 részes új sztorin, és igen, Larrys :))
Puszi!