2017. április 20., csütörtök

Fuck harder, love deeper 3.

Sziasztok! Már 78-an feliratkoztatok a blogomra, el sem hiszem :) Innentől a 100 a cél! :D 
Lassan, de egyre többen leszünk. Köszönöm az előző részhez érkezett kommenteket, már mindre válaszoltam. Most is alig várom őket, mert kicsit izgatott vagyok, fog-e tetszeni ez a rész. 
*******************************************

H. 22:45
Már régen haza kellett volna mennem. Amint megláttam Lou-t, menekülnöm kellett volna, jó messzire. Ehelyett egy kényelmes kanapén ücsörögtem, újfent, és hallgattam, ahogy Niall próbálta leimádkozni a bugyit Taráról. Louis és Zayn egy távolabbi sarokban beszélgettek, Liam pedig Laurát untatta a szánalmas poénjaival. Szívem szerint toporzékoltam volna, mert velem senki sem foglalkozott, de amikor erre rájöttem, azonnal elszégyelltem magam. Arról nem beszélve, hogy a kocsis incidens óta Lou szóba sem állt velem. De miért is csodálkozom, hiszen eléggé elutasító voltam vele, amikor rákérdezett, hogy jól vagyok-e… A kis mocsok! Mintha nem tudná, mennyire beindultam a kerek fenekétől, ami olyan tökéletesen illeszkedett az ölembe. Ráadásul az elején pimaszul helyezkedett, és dörzsölte magát a farkamhoz, mintha egy kis ribanc lenne. Az egyik pillanatban gyűlöltem, a következőben pedig le akartam fektetni. Újra feléjük néztem, és egyáltalán nem tetszett, amit láttam. Tudom, hogy Zayn és közte régebben történt egy s más, és ez csak tovább szította a dühömet. Bizalmasan összebújtak, és amikor észrevették, hogy nézem őket, Zayn valamit Lou fülébe súgott, amitől a fiú megborzongott. Laura ezt miért nem veszi észre? Undorítóak! De akkor én mi vagyok? Bele akartam tépni Louis hajába, a nyakát csókolni, de úgy, hogy másnap foltos legyen, és megdugni. Kegyetlenül megdugni, hadd sikítson csak. Te jó ég! Mi a fene történik velem???

– Harry… Harry! – szólongatott valaki, és amikor felismertem a hangot, ijedten kaptam fel a fejem. Louis hajolt felém, és a szemei ilyen közelről zavarba ejtően fürkészték az arcomat. Egy pillanatra elhittem, hogy a gondolataimban olvas. – Beszélnünk kéne – szűrte a fogai között, mintha kissé haragudna rám.
– Mit akarsz? – kérdeztem elég bunkó stílusban, mire szemforgatás volt a válasz.
– Csak amit te. Se többet, se kevesebbet – jelentette ki Lou titokzatosan. – Gyere, menjünk fel az emeletre! – pillantott a lépcső felé, aztán sarkon fordult, és határozottan elindult.
Nem sokáig vacilláltam, de előtte azért gyorsan körbenéztem a társaságon. Liam szerencsére annyira belemerült a mesébe, hogy nem vette észre, mire készülök. Csupán Tara mosolygott rám biztatóan, de aztán gyorsan visszafordult a szöszi barátom felé. Szinte futottam a lépcsőn, de a szívem nem emiatt dobogott a torkomban. Tartottam attól, hogy mi fog történni, mert ijesztő volt, hogy Louis mit képes kihozni belőlem. A számat rágcsálva sétáltam végig a sötét folyosón, hiszen nem tudtam, hová kellene mennem. Rögtön utána kellett volna indulnom, mielőtt eltűnik a szemem elől…
– Louis! – szólongattam halkan. Levegőt sem volt időm venni, mikor egy kéz fonódott a csuklómra, és behúzott az egyik sötét szobába. Az ajtó bezárult mögöttünk, és én a fának háttal nekidőlve találtam magam. Egy hálóban voltunk, ahol a kislámpa világított az éjjeliszekrényen.
– Utánam jöttél – suttogta Louis, és a leheletét éreztem az arcomon. – Hihetetlen, hogy még ennyi év után is követsz, mintha megbabonáztalak volna – tette hozzá kuncogva.
Erre már észhez tértem, és ellöktem magamtól. Hiába az illata – az az illat, ami régen a biztonságot jelentette –, tudtam, szükség van erre a távolságra, hogy tisztán tudjak gondolkodni.
– Visszajöttél, és úgy viselkedsz, mint egy kurva – mondtam neki. Louis arca kissé megvonaglott, de egyébként türelmesen várta, hogy folytassam. – Régen annyira más voltál, régen… – A hangom elcsuklott és nyelnem kellett egyet, mielőtt folytattam. – Mi barátok voltunk. Hiányzik az a Louis, aki folyton beszól, gonosz megjegyzéseket tesz a stílusomra, de azért ha kell, megvéd a suli nagymenőitől.
– Most is megtenném – szólt közbe halkan. – Azért ne fogj rám mindent. Megcsókoltál, Harry. És akkor rájöttem, hogy senki mást nem akarok csókolni rajtad kívül. Ne haragudj, hogy megijesztettelek! Elvesztettem a fejem, pedig tudnom kellett volna, hogy nem állsz készen…
Csak pislogtam, miközben próbáltam feldolgozni a hallottakat. A szívem mélyén éreztem, hogy igazat mond, de az agyam azt diktálta, hogy álljak ellen. Újra bántani fog.
– Utána azt mondtad, hogy nincs szükséged egy kis pisisre, aki megijed már a szex gondolatától is – sziszegtem a fogaim között.
– Idióta voltam – sóhajtotta, de mintha a gondolatai már egészen máshol járnának. Felém mozdult, karjait a nyakam köré kulcsolta, és meg akart csókolni. Dühös lettem, úgy igazán felpaprikázódtam amiatt, hogy ennyire félvállról veszi a történteket. Gyorsan mozdultam, és erősen nekilöktem az ajtónak. Be akartam bizonyítani, hogy már nem az az ártatlan kisfiú vagyok, aki régen.
Louis döbbenten nézett rám, és elnyíltak az ajkai, amikor a kezemet a tarkójánál a hajára simítottam. Pontosan erre vártam. A nyelvem azonnal a szájába hatolt, még levegőt sem tudott venni előtte. Hallottam, hogy erősen szuszog, de utána már csak a tökéletes ízével foglalkoztam. Végre ő is beszállt a játékba, a nyelveink egymással csatáztak a szájában. Aztán kicsit eltávolodtam tőle, és az ajkát harapdálva beszéltem hozzá:
– Most meg foglak dugni. Te pedig a nevemet fogod sikítani, mint egy jól nevelt ribanc.
– Harry – szökött ki az ajkain máris. Éreztem, hogy a farkam megrándult a nadrágomban, és fájdalmasan feszülni kezdett.
– Így, csak kicsit hangosabban – jegyeztem meg, és belemarkoltam a fenekébe, hogy közelebb húzhassam a csípőjét. Louis felmordult, de készségesen simult a karjaimba még akkor is, amikor benyálaztam az ujjam, aztán hátul benyúltam a nadrágja alá, hogy türelmetlenül tapogatózni kezdjek a hely felé, ahová már annyira be akartam dugni a farkam.
– Mi van...– kezdte Lou akadozó hangon, mert már az ánuszát masszíroztam – ha én akarlak megdugni téged?
– Elkéstél, szivi! – feleltem, és közben egy határozott mozdulattal becsúsztattam az egyik ujjam. – Túl lassú vagy.
Louis teljesen nekem dőlt, a fogaival a nyakamat kínozta, és halkan nyögdécselt. Végre kezdtem azt érezni, hogy én irányítok. Itt van velem a híres-neves Tomlinson, és annyira elvettem az eszét, hogy képtelen mást csinálni azon kívül, hogy próbálja visszafojtani a nyögéseit. Az agyam már azon pörgött, hogy hogyan tudnám még inkább leigázni, mert pillanatnyilag semmire sem vágytam jobban, minthogy teljesen behódoljon az akaratomnak.
– Gyerünk a szőnyegre! – mondtam neki, és amikor felnézett rám, az orromat hozzáérintettem az övéhez. Annyira védtelennek tűnt, ahogy a pulcsimat markolta, hogy ne rogyjanak össze a lábai, hogy nem volt szívem úgy irányítani, mintha egy tárgy lenne, amit birtokolok. Elmosolyodott, mire én egy pici puszit nyomtam a szája sarkába, mielőtt óvatosan meglöktem volna a megfelelő irányba. Ráncolta a homlokát, amikor rájött, hogy nem fogom kihúzni az ujjam, utána pedig azért, mert felfedezte, milyen érzés, ha úgy lépked, hogy benne vagyok. Mire a talpam alatt éreztem a bolyhos szőnyeget, Louis minden rezdülése az elhatalmasodott vágyáról árulkodott. Lihegve nézett rám sűrű szempillái alól, a belső izmai már megállás nélkül lüktettek az ujjam körül, és a pénisze keményen feszült a szűk, szakadt farmerjában. Nagy volt a kísértés, hogy letépjek róla minden ruhát, amilyen gyorsan csak lehet, de az, hogy ő vetkőzzön előttem, még jobban izgatott. Lassan elengedtem, a kezeit is lefejtettem a pulcsimról, aztán hátráltam egy lépést, és felvont szemöldökkel összefontam a karjaimat a mellkasom előtt. Louis-nak beletelt néhány másodpercbe, míg visszatért a földre, de amikor kitisztult a tudata, elmosolyodott.
– Jó mestered volt – suttogta rekedt hangon. – Megérdemled, hogy teljesen megkapj.
A földön nincs senki, aki nála jobban ismerne. Csak rám kellett néznie, és azonnal tudta, mit szeretnék. Őt, természetesen, de egy kis elégtételre is vágytam a történtek miatt. Louis azonnal elkezdett vetkőzni, nekem pedig semmi dolgom nem volt azon kívül, hogy rajta legeltessem a szemem. Az első, amit észrevettem, az a számtalan új tetkó a karján, lábán, mellkasán. A feneke, te jó ég, a feneke most még kerekebb volt, és amikor háttal állva letolta az alsóját, nagy volt a kísértés, hogy letérdelve imádjam a gyönyörű domborulatot.
– Már régen is tetszett neked a seggem – vetette oda kacéran, visszanézve a válla fölött.
– Honnan veszed? – kérdeztem kíváncsian.
– Tudom, hogy bámultad… Amikor lehajoltam, vagy amikor átöltöztem előtted. Egyik pillanatról a másikra állt a farkad, és nem hinném, hogy a szobám dekorációjára izgultál fel – suttogta a szavakat lassan.
Nem válaszoltam, hiszen felesleges lett volna tagadni a dolgot, és ő pontosan tudta, hogy igaza van. Nem tettem, és nem mondtam semmit, de Lou sosem volt az az elveszett fajta, akinek útmutatásra lenne szüksége. Először négykézlábra állt, majd előre csúsztatta a kezét, mint egy nyújtózkodó cica. A feneke a plafon felé meredt, a hátán az izmok kívánatosan hullámoztak. A fenébe is, jót tett neki a sportedzői szak az egyetemen!
– Most a tiéd, mire vársz? – kérdezte türelmetlenül. Még mindig nem tudtam elhinni, hogy az enyém lehet, de úgy döntöttem, túllendülök ezen, lesz ami lesz. Áthúztam a felsőmet a fejemen, ledobtam az ágyra, és levettem egy díszpárnát, hogy Louis-nak kényelmesebb legyen, amire készülök. A hasa alá tettem, és amikor felnyögött, mert beleharaptam a popsijába, végre elhittem, hogy ez a valóság.

L. 23:24
– Kéne síkosító – lihegte Harry. A lapockámat csókolgatta, az egyik keze pedig a szerszámomat kényeztette.
– Az éjjeliszekrényben – nyögtem vissza, és ő máris mozdult. Csak akkor kérdezett rá a dologra, amikor visszahelyezkedett mögém a tubussal és egy kis dobozzal a kezében.
– Honnan tudtad? – érdeklődött érzelemmentes hangon, de sejtettem, hogy zavarja a dolog.
– Mindenki ott tartja, és Zayn a pasikat sem veti meg. Higgy nekem! – válaszoltam, és közben a szőnyegbe mosolyogtam, mert elképzeltem, ahogy Harry arca egyre vörösebb lesz. Hirtelen lenyomott a párnára, majd két ujj furakodott belém, mire még levegőt venni is elfelejtettem. Most durvábbak voltak a mozdulatai, és nem volt más választásom, csak fájdalmasan nyöszörögni. – Meg akarsz dugni úgy, hogy Zayn emléke eltörpüljön mellette? Nem lesz egyszerű dolgod. – Én, és a hihetetlenül nagy pofám… Persze, abba nem avattam be, hogy nincsenek is emlékeim arról az estéről, hiszen akkor mindketten kibaszott részegek voltunk.
– Most figyelj! – morogta a szavakat a fülembe.
Aztán kihúzódott belőlem. Már éppen hátra akartam fordulni, hogy megnézzem, mit csinál, de akkor hallottam az óvszer tasakjának zörgését, és utána rekord időn belül megéreztem, ahogy egy hatalmas farok furakodik a testembe. Harry heves volt, de mégis figyelt rám. Amikor előre mozdultam, hogy elhúzódjak a fájdalom elől, a csípőmbe markolt, és nem eresztett, de hagyott egy kis időt, hogy hozzászokjak. Tudtam, hogy nagy szerszáma van, mégis más volt látni – ráadásul évekkel ezelőtt –, mint magamban érezni. Végre megállt, és én fellélegezhettem.
– Csak ennyi? – kérdeztem elfúló hangon, mert nem mozdult, és nem is hatolt mélyebbre. Reméltem, hogy a válasz egy „igen” lesz, de helyette a tenyerét a számra szorította, és csak akkor esett le, miért, amikor még vagy tíz centit eltüntetett bennem magából. Felordítottam, de a keze miatt csak elfojtott nyögések töltötték be a szobát. Éreztem, hogy a nadrágját sem vette le, csupán lejjebb tolta, és értékeltem az igyekezetét, de jó lett volna még több felületen érezni a bőrét a bőrömön. Nemsokára elkezdett mozogni, olyan lassan, hogy minden egyes centijét kiélvezhessem a behatolásoknál.
– Mondd csak Lou – lihegte. – Zaynnel is ennyire élvezted? – kérdezte, és utána olyan durván nyomult belém, hogy előrébb csúsztam vagy fél métert. – Mert most átkozottul el vagy ázva odalenn.
Akkor tudatosult bennem, hogy a szabad kezét becsúsztatta alám, és a nedves farkamat verte rendületlenül. Felnyögtem. Az összes izmom megfeszült és a beteljesülésért kiáltott. Hátul tökéletes volt minden, imádtam a mély lökéseit, de a keze mintha inkább kínozni akart volna. Csak egy picit kellett volna gyorsítania és erősebben csinálnia. Végre elvette a szám elől a tenyerét, és volt alkalmam könyörögni.
– Harry, kérlek…!
– Nem! – jelentette ki egyszerűen, és tényleg komolyan gondolta, mert kihúzta a kezét alólam, aztán inkább rátámaszkodott, hogy növelje a tempót. Fel akartam térdelni, de a súlya rám nehezedett, és eszébe sem jutott, hogy kiengedjen maga alól. Harry egyre hangosabban nyögött, én pedig próbáltam a párnának dörgölőzni. Újra és újra emlékeztetettem magam, hogy én ajánlottam fel mindezt neki, de a karom mégis elindult lefelé, mert szükségem volt a közvetlen impulzusra.
– Jézusom, Zayn szőnyegére fogok élvezni – bukott ki a számon meggondolatlanul. Harry rögtön a kezem után kapott, hátrafeszítette mindkettőt és a derekamnál összefogta a csuklóimat.
– Mondom, hogy nem! – dünnyögte a fülemhez hajolva, és lökött egyet. – Szépen fekszel itt alattam, nyögdécselsz, és hagyod, hogy az örömömet leljem benned.
Miért hat rám így minden egyes szava? Miért feszülnek a heréim még jobban, amikor közli velem, hogy ő irányít, és nekem bele kell törődnöm?
– Mi a terved? – kérdeztem, mert tudtam, hogy akar valamit. Ez nem feltétlenül csak az én kínzásomról szólt.
– Azt akarom, hogy utána megdugj – suttogta érzéki hangon. A meglepetéstől egy pillanatra teljesen elnémultam, aztán amikor felfogtam a szavait, úgy feszültem rá, hogy Harry szinte azonnal elélvezett, hiába próbálta visszafogni magát. Éreztem, ahogy küzd, a csípőmbe markolva próbál lassabban lélegezni, de felesleges volt próbálkoznia. A farka keményen lüktetett bennem, és végül fáradtan rogyott le a hátamra.
Kihúztam a kezeimet kettőnk közül, és ujjaimmal a haját turkáltam amíg kicsit megnyugodott a légzése. Bár mindennél jobban vágytam a beteljesülésre, azért ezeket a pillanatokat nem adtam volna tíz orgazmusért sem. Az arcomat, néha a nyakamat csókolgatta, azt suttogta a fülembe, hogy mennyire finom vagyok, és hogy milyen jó bennem lenni. A keményebb szex után nagyon jól estek ezek a kis becézgetések. Aztán megmozdult bennem, és csodálkozva fedeztem fel, hogy újra kőkemény. Nem telt sok időbe, hogy újra elöntsön a kéj, de tudtam, hogy Harry nem fogja sokáig csinálni, mert más tervei vannak. Kihúzódott, megszabadult a gumitól, aztán a nadrágjától is, utána lefeküdt mellém a földre, és vágyakozva nézte a számat. Összeszedtem a maradék erőmet, feltérdeltem, és közelebb húzódtam hozzá. A pillantásom azonnal megállapodott a magjától csillogó farkán, és eldöntöttem magamban, hogy meg kell kóstolnom. Amikor az ajkaim közé csúsztattam, Harry felemelte a fejét, és nézte, ahogy lassan a számba veszem, miközben a nyelvemmel nyalogattam az egész hosszát. A kezei ökölbe szorultak, és a szemeit összeszorította, amikor leengedtem a torkomon. Közben az ujjam is alaposan benyálaztam, és néhány óvatos mozdulat után erősebben nekifeszültem a záróizmának. Nem volt egyszerű dolgom, Harry kibaszottul szűk volt, de harmadik próbálkozás után túljutottam a kritikus ponton, és végre körbeölelt a lüktető forróság. Harry fájdalmasan nyöszörgött, de nem állított le. Az viszont zavart, hogy becsukta a szemét és elzárkózott a saját kis világába.
– Nyisd ki a szemed! – kérleltem halkan. Tudni akartam, mi a baj, mert úgy tűnt, nem igazán sikerült ellazulnia. Esélytelennek éreztem a dolgot, hogy esetleg még egy ujjam beférjen. Amikor rám nézett, újra a számba vettem a farka hegyét, lassan nyalogattam, de közben végig összekapcsolódott a tekintetünk. Kissé feljebb nyújtóztam, a farka a hasamhoz dörzsölődött, és végre a mellbimbójával foglalkoztam. A dereka elemelkedett a földtől, amikor a fogaim közé szívtam az egyik csúcsot. Közben az ujjam lassan mozgattam odalent, és hamarosan éreztem, hogy fokozatosan ellazul a testében minden egyes apró izom.
– Harry! Minden oké? – hallottam meg Liam idegesítő hangját az ajtó túloldaláról. Harry összerezzent a hangra, és ijedten nézett rám. Meg tudtam volna fojtani azt az idiótát, amiért megzavart minket.
– Húzz innen a picsába! – kiabáltam vissza.
– Nem téged kérdeztelek – felelte Liam flegmán, és ez volt az a pont, hogy fel akartam pattanni, kinyitni az ajtót és lekeverni neki egy hatalmasat. Azonban az arcomra simuló tenyér, és Harry kérlelő hangja meggátolt ebben:
– Semmi baj – suttogta, és a kezeivel átkarolta a nyakamat. – Menj le a többiekhez, velünk minden oké.
– Mindjárt éjfél! – akadékoskodott tovább Liam, mintha kifejezetten az lenne a célja, hogy tönkretegye ezt a csodás estét.
– Liam, kérlek! – nyögte Harry teljesen kétségbeesve. – Csak...hagyjatok minket egy kicsit.
Összehúzott szemöldökkel figyeltem az ajtót, de végre nem jött több hang, ezért újra az alattam fekvő, gyönyörű fiúra tudtam koncentrálni.
– Idegesítő a barátod – jegyeztem meg elgondolkodva, ahogy félig a könyökömön támaszkodva igyekeztem elrendezni a haját a földön úgy, mintha a nap sugarai a tincsei lennének.
– Liam aggódik, ennyi az egész – válaszolta Harry, miközben lesütötte a szemét. – Amikor leléptél, én nagyon kivoltam. Neki és a Szöszinek köszönhetem, hogy nem csináltam semmi hülyeséget.
Éreztem, hogy a szavaira egyre nagyobb gombóc nő a torkomba. Én tehetek mindenről! Hogy kérhettem a tizennégy éves Harrytől azt, hogy beismerje, vonzódik egy másik fiúhoz? Valószínűleg nem is értette, mi történik vele. De ez engem nem érdekelt, csak azt akartam, hogy bebizonyosodjon a sejtésem. Hogy viszontszeressen, és ezt be is ismerje, bármi áron.
– Meg kell nekik köszönnöm, hogy vigyáztak rád, amíg nem voltam itt – mondtam bűnbánóan, és el akartam húzódni, de Harry még mindig a nyakamba csimpaszkodott. Nem engedett, sőt, magához húzott, és a puha ajkai máris az enyémeket súrolták.
– Folytassuk, ahol abbahagytuk! Nem hagyhatsz itt így… megint – tette hozzá, ami végre észhez térített. Hagytam, hogy összeforrjon a szánk, újra ráfeküdtem, és végre mindenhol éreztem selymes bőrét hozzám simulni.
– Biztosan akarod ezt? – nyöszörögtem. Harry elkezdte nekem nyomni a merevedését, mintha nem az élvezés határán egyensúlyoznék már így is.
Ahogy lenéztem rá, megint láttam, hogy szégyenlősen lesüti a szemét, és még titkol valamit.
– Akarom, csak kérlek, lassan csináld – motyogta.
– Lassan? Miért, régen dugtak meg? – érdeklődtem, és közben a nyakát harapdáltam, mert isteni volt az illata, az ízéről nem is beszélve.
– Ha az előző életemben történt, az már elég régen lehetett, ugye? – kérdezett vissza kényszeredetten felnevetve. Felkaptam a fejem, és hatalmasra tágult szemekkel néztem rá. – Igen, jól gondolod, Lou – bólogatott.
– Annyian megfordultak az ágyadban… és te még nem…? – makogtam zavarodottan. Aztán meg is bántam, mert Harry arca elkomorult, és igazán dühösen nézett rám.
– Ez még nem jelenti azt, hogy minden jöttmenttel megkeféltettem magam – vágta a fejemhez. Igaza volt, a teóriámnak semmi alapja, és a fenébe is, már hamarabb leeshetett volna, mi a helyzet.
– Akkor most igazán oda kell tennem magam, ugye? – kérdeztem békülékeny hangnemben. – Szeretném, ha szép emlékeid lennének róla.
– Csak csókolj – suttogta, amikor összekapcsolódott a tekintetünk.
Eszembe se jutott ellent mondani neki, szóval lehajoltam hozzá, és finoman falni kezdtem puha ajkait. Közben hozzádörgölőztem, és mosolyogva konstatáltam, hogy az előbbi kis közjáték után végre újra kőkemény. Picit feljebb nyomtam magam, hogy a kezem beférjen kettőnk közé. Egy rövid ideig a farkát fejtem, és amikor sikerült némi előnedvet kicsikarnom belőle, az ujjaim felfedezőútra indultak odalenn. Harry testén apró remegés futott végig, ahogy behatoltam egy ujjammal, majd ledermedt, amikor még eggyel próbálkoztam, de szerencsére hamar tovatűnt az ellenállása.
– Ez… nagyon furcsa – nyögte a plafon felé fordulva, miközben azon voltam, hogy minél hamarabb felkészítsem a behatolásra. Nem akartam elkapkodni, de a kielégületlenségem azért hajtott előre rendesen.
– Nemsokára inkább élvezetes lesz – ígértem neki, és a fogaimmal meghúztam az alsó ajkát. Visszahúztam a két ujjamat, síkosítót csöpögtettem rá, és miközben lassan benyomtam őket, a szabad kezemmel Harry verejtéktől csillogó bőrét simogattam, ahol csak értem. Elforgattam a kezem, és kerestem azt a helyet, ahonnan kiindul a gyönyör. Harry belemarkolt a szőnyeg bolyhaiba, aztán felnyögött, és a hangjától elvesztettem az eszem. A tekintete szinte égetett, amikor kinyitotta a szemét.
– Gyerünk, Lou! – hörögte, és közben tompa körmeivel végigszántotta a combomat. – Szükségem van rád. A farkadra… mélyen! – Egyre összefüggéstelenebb volt, amit mondott, de elég volt hallanom a kulcsszavakat, és a golyóim máris fájdalmasan feszülni kezdtek. Harry elvesztette a józan ítélőképességét. Amikor felkerült rám a gumi, és óvatosan próbáltam behatolni, le kellett fognom a kezét, mert azonnal magában akart tudni. Megállítottam, és lassan mozdítottam előre a csípőmet.
– Nyugi, édes! Ha így folytatod, holnap nem tudsz majd ülni – kuncogtam, de a nevetésem azonnal zihálásra váltott, ahogy tövig elmerültem benne. Elengedtem a karjait, hogy meg tudjak támaszkodni a földön. – A picsába… annyira szűk…
– Nem szűk, inkább… azt mondanám, nagy a farkad – kötekedett Harry, amin újra csak mosolyogni tudtam. Felfedezte, hogy tetszik, ha a hátamat karmolja, és már tudtam, hogy tele leszek piros csíkokkal.
– Pont bele illik… pont beléd illik – súgtam a fülébe kéjesen, majd néhány mozdulattal később kétségbeesetten hozzátettem: – Nem fogom sokáig bírni.
– Gyorsíts! – utasított. Ezzel csak az volt a gond, hogy így nem tudtam a szerszámával foglalkozni, de hamar eszembe jutott a megoldás:
– Simogasd magad! Csak utánad, édes! – Teljesen komolyan gondoltam, hogy megvárom, amíg elmegy. Ha eddig kibírtam úgy, hogy kegyetlenül megkefélt – pont, ahogy szeretem –, akkor a szűk forróságban is elleszek még egy darabig anélkül, hogy élveznék. Csak ne szorítana arra az ütemre, ahogy a farkát veri… – Tetszik? Jó, ha így feszítelek? – kérdeztem, mert úgy tűnt, hogy szex közben a beszélgetés a gyengéje.
– Ó! Igen, Lou – nyögte a nevem hátravetett fejjel, és minden lökésnél lejjebb csúszott, hogy mélyebben hatolhassak belé. Igen, holnap biztosan nem fog ücsörögni.
– Imádom a nevem hallani a gyönyörű szádból. Olyan izgató a hangod, főleg, amikor fel vagy izgulva, hogy már attól képes lennék elmenni – vallottam be. Lenéztem kettőnk közé, láttam, hogy a makkja már nedvesen csillog, és a hasát is összekente. Odakinn tűzijátékok robbantak, de csak egy röpke pillanatig tudtam arra gondolni, hogy átléptünk az újévbe, mert Harry egyre elszántabban tekergett alattam, és hangosan nyögött. Aztán elhalt a hangja, a mozgása is lelassult, darabos lett. Éreztem, hogy az én hasamat is összefröcsköli forró spermájával. Amíg még élvezett, gyorsan felültem a sarkaimra, és onnan folytattam – most már csak a saját vágyamat űzve –, mert sejtettem, hogyha kitisztul a feje, kissé fájdalmas lesz neki. Néhány mozdulattal később már én is messze jártam a földtől. Azt hiszem, még életemben nem élveztem akkorát. Nem tudom, hogy azért, mert megkaphattam Harryt, vagy azért, mert már egy órája a határon egyensúlyoztam. Azt hiszem, mindkét tény közrejátszott benne. Aztán csak kapkodtam a levegőt, és szorosan öleltem magamhoz Harryt, mintha el akarnák venni tőlem.

18 megjegyzés:

BezTina írta...

Szia!
Imádtam minden sorát!
Köszönöm szépen, hogy ezt a részt is olvashattam!

Liza 72 írta...

Szia csatlakozom az elöttem íróhoz, nekem is nagyon tetszett és várom a kövi. részt.Nekem nagyon bejön az h. bátran kidolgozod a szexjeleneteket is és éppen csak annyira durva h. még erotikus.Tetszenek az írásaid csak légyi neked is ezt írom ezt ne hagyd félbe.Tudom ez nem csettintésre megy de nem bánnám ha sűrűbben "látogatna" meg az ihlet.Nekem tetszenek az írásaid.

Sam Wilberry írta...

Na, végre itt vagyok, és egy kis táncikálás után rávettem magam, hogy írjak! Emlékszem, hogy éppen társaságban voltam, mikor ezt a jelenetet olvastam, és valaki felfigyelt arra, hogy mennyire belemerültem a telefonom kijelzőjének a bámulásába. :D Hát, mit ne mondjak, utána sült a pofám, mikor kérdőre vont... :D :D :D :D
Még mindig nagyon szeretem azt a lazaság és könnyedséget, ahogyan fogalmazol, mégis nagyon könyves stílusban. Ez alatt azt értem, hogy nyomtatásban is megállná a helyét. <333333333

"Megcsókoltál, Harry. És akkor rájöttem, hogy senki mást nem akarok csókolni rajtad kívül." AHW! Olvadozik a kis szívem. Micsoda cukiság! :D

"– Most meg foglak dugni. Te pedig a nevemet fogod sikítani, mint egy jól nevelt ribanc." Hűha! Nagyon forró a hangulat. Wow! <333 Na, mizu, Harry, kangép üzemmódba kapcsolsz?! LOL.

"– Jó mestered volt – suttogta rekedt hangon. – Megérdemled, hogy teljesen megkapj." AHWWWWWWWWWWW. Imádom a rekedt hangot.

"– Jézusom, Zayn szőnyegére fogok élvezni (...)" EZ a párbeszéd RETTENTŐEN erotikus! :3 Imádom!!!!

"– Csak csókolj (...)" Jaj, megint olvadozom. <333 Édeskéim.

"– Imádom a nevem hallani a gyönyörű szádból. Olyan izgató a hangod, főleg, amikor fel vagy izgulva, hogy már attól képes lennék elmenni – vallottam be." IGEN! IGEN! IGEN! Ez a beszéd!!! <333

Nagyon átélhető volt, és jó volt néhány részletet újraolvasni belőle!

Puszi <333 Szuper lett, de ezt Te is tudod! :*

Sam xXx <3 Ölelés!

LGy írta...

Minden sorát imádtam. Köszi.

Dreamy Girl írta...

Sziaaa 😊❤
Jöttem ám, csak tegnap már nem volt erőm komizni, de most itten vagyok!
OMG! OMG! Hát nekem annyi, kihaltam, kész, végem, kampec 💀 Úristen te lány, kinyírsz, wow! Ez wow! Eszméletlen volt! Váááááá! Annyira izgató, fantasztikusan megírtad, mondjuk ez nem újdonság! 😊
Most telon vagyok, de megpróbálok kiemelni pár kedvencet, habár az egészet bemásolhatnám ide! 😁

"De akkor én mi vagyok? Bele akartam tépni Louis hajába, a nyakát csókolni, de úgy, hogy másnap foltos legyen, és megdugni. Kegyetlenül megdugni, hadd sikítson csak." Én már itt kihaltam, szóval a többiz zombikén olvastam, miután jó párszor kihaltam és újra feltámadtam 😂 (ezt jól megmondtam amúgy, na mindegy 😂) Imádom a mocskos kis gondokataikat!!! Nsjykkyky

"Azért ne fogj rám mindent. Megcsókoltál, Harry. És akkor rájöttem, hogy senki mást nem akarok csókolni rajtad kívül. Ne haragudj, hogy megijesztettelek! Elvesztettem a fejem, pedig tudnom kellett volna, hogy nem állsz készen…" aww, meg ez a kis cukiság, hát megeszem istenem *-* jaj a szívem, kis cukorborsóim 😊❤

"– Most meg foglak dugni. Te pedig a nevemet fogod sikítani, mint egy jól nevelt ribanc." Oh szent egek!! Ki akarsz nyírni?? Komolyan?? Mitha csak tudnád, hogy mitől halok ki... Sikítsoooon!! Vááá! Alig várta, hogy sikoltozzon! Imádom, mikor Louis sikoltozik, ahh, jó hagyjuk, ne menjünk ebbe bele XD

"– Mi van...– kezdte Lou akadozó hangon, mert már az ánuszát masszíroztam – ha én akarlak megdugni téged?
– Elkéstél, szivi! – feleltem, és közben egy határozott mozdulattal becsúsztattam az egyik ujjam. – Túl lassú vagy." köszönöm!!! hogy Louis túl lassú volt!! Vááá! Ezt akartam, hogy Harry legyen a kemény legény!! XD

"– Jó mestered volt – suttogta rekedt hangon. – Megérdemled, hogy teljesen megkapj." nooo!! Noooo! Nooooo! Meg hát!! XD nagyon is megérdemli!!

"Az első, amit észrevettem, az a számtalan új tetkó a karján, lábán, mellkasán. A feneke, te jó ég, a feneke most még kerekebb volt, és amikor háttal állva letolta az alsóját, nagy volt a kísértés, hogy letérdelve imádjam a gyönyörű domborulatot." ahh, én is láttam, folyt is a nyálam... Azok a fenekek, megértelek Harry... Szívesen belemarkolnék, meg harapdosnám... Khmm...

" - Tudom, hogy bámultad… Amikor lehajoltam, vagy amikor átöltöztem előtted. Egyik pillanatról a másikra állt a farkad, és nem hinném, hogy a szobám dekorációjára izgultál fel" szakadok, imádom XD

"Először négykézlábra állt, majd előre csúsztatta a kezét, mint egy nyújtózkodó cica. A feneke a plafon felé meredt, a hátán az izmok kívánatosan hullámoztak. A fenébe is, jót tett neki a sportedzői szak az egyetemen!" Hdawn, miért?? Miért teszed ezt velem?? Úristen, annyira láttam, bazdmeg Louis, csak baszódj meg! Jézusmáriaszentjózsef! Hagyjatok meghalni, pls!! Olyan szexi lehetett, neeee! Látom, Harry te mázlista dög!! Végeztem!! Kampec...

" Akkor most igazán oda kell tennem magam, ugye? – kérdeztem békülékeny hangnemben. – Szeretném, ha szép emlékeid lennének róla.
– Csak csókolj – suttogta, amikor összekapcsolódott a tekintetünk." csak csókolj, aww, nem jaj, Louis, Harry olyan édesek, nem bírom, édeseim! 😊😍💜

Jó, teljesen megöltél! Komolyan! Eszméletlen lett! Imádooooom! És naagyooon kivi vagyok a folytatásra, hogy mik lesznek itt még!!
Bocsi, kicsit beindultam, de nem bírtam magammal XD ki kellett írnom magamból a dolgokat XD
Köszönöm ezt a csodát! Egyszerűen imádtam!
Pusziii ❤❤

Andrea Nagy írta...

Szijja! Annyira jó,hogy nem olvastam el ezt a részt tegnap este.Tuti nem tudtam volna elaludni!Imádtam! Olyan kár,hogy ilyen rövidre tervezed ezt a sztorit.Nagyon sokáig bírnám olvasni,elmerülni ebben a két csodában...Khm...Na jó,szuper lett és nagyon "látványos" Minél előbb folytasd légyszi!Pusszi!

Névtelen írta...

Szia! Azt hiszem itt előttem már mindent elmondtak!
Nagyon várom a folytatást!

Páfrány írta...

Na! Itt a névtelen, megint... :D
Nevet változtattam, hogy ne legyen olyan sok belölem ;)

Nagyon tetszett, csak kicsit gyorsnak éreztem ezt a váltást. :D ami persze nem baj
Biztos vagyok benne, hogy lesz valami konflikt :D
Azért nagyon tetszett. Jó kis rész volt.
Nagyon kis aranyosak!... Egyem meg öket!
"Láttam" magam elött a dolgokat.
Csak így tovább!

HDawn írta...

Kedves BezTina! Örülök, hogy ez a rész is elnyerte a tetszésedet 😊 Puszi és kellemes hétvégét!

HDawn írta...

Kedves Liza! Ígérem, nem fogom befejezetlenül hagyni és sajnos már csak egy rész van hátra belőle. Utána visszatérek a játsszuk el hogy tetszel folytatásával 🙂 Köszönöm a dícséretet és a hozzászólást, nagyon sokat jelent. Puszi

HDawn írta...

Sziaaa drága!
Hát az biztos, hogy a történeteimet nem a legjobb társaságban vagy nyilvános helyen olvasni 😀 De ez rád is igaz 😛 Köszönöm megint a kiemeléseket, sokat nevettem rajta megint XD a "Harry kangép" a kedvencem 😀 Nemsoká befejező rész, ott is várom a szellemes megjegyzéseid 😛
Pusziiii 😘

HDawn írta...

Köszönöm hogy írtál 😊 Vasárnap jön a befejező rész. Addig is jó hétvégét!

Carmen írta...

Szia!
Ez tényleg meglehetősen látványosra sikeredett ;)
Elsőre kicsit furcsálltam egy-két helyen, mintha mindkettejük érzései folyamatosan csapongtak volna a "Szeretlek, édes", és a "Megbaszlak, ribanc" közt. Aztán átolvastam még egyszer, és maradtam a "Megbaszlak, édes" verziómnál. :D
Bár én valószínűleg egy first time-ot nem a haver hálószobájának szőnyegére tettem volna, de nézzük el nekik, túl sokáig nem látták egymást... :D

HDawn írta...

Kedves Dreamy! Megint nagyon örültem a kommentednek és fülig érő szájjal olvastam végig 😀 Nagyon tetszettek a kiemeléshez irt gondolataid. Dehogy haragszom hogy kiirtása magadból a dolgokat. Tartsd meg ezt a jó szokásodat! 😀 Vasárnap érkezik a folytatás, várlak ott is 😊 Sok sok puszi! ❤️

HDawn írta...

Drága Andi! Igen, ez csak ilyen négy részes szösszenet, de utána érkezik a játsszuk el hogy tetszel folytatása! 🙂 Örülök, ha látványos lett a rész 😀 Köszönöm a biztatást! Puszi!❤️

HDawn írta...

Szia! Köszi hogy írtál! Hétvégén jön a folytatás 😊

HDawn írta...

Szia Páfrány! Akkor az előző névtelen te voltál? 😀 A váltás tényleg gyors volt, de nézzük el nekik, eléggé ki voltak éhezve egymásra 😉 Vasárnap hozom a következőt. Köszi hogy írtál ❤️

HDawn írta...

Szia Carmen! Tetszik a "megbaszlak, édes" verzió, jót nevettem rajta 😀 Nemsokára a másik bűvös szó is játszani fog, legalábbis reméljük 😊 Jah igen, Zaynnek van egy bűvös szőnyege, úgy látszik 😀 Ha tudna róla... 😀 Jó hétvégét neked és köszi a hozzászólást ❤️