2017. május 1., hétfő

Játsszuk el, hogy tetszel! - 10. Édes suttogások, forró csókok

Sziasztok! Hűha, de régen volt már JEHT, remélem, nem felejtettétek el teljesen ezt a történetet :) A részben forró jelenetek várhatók, remélem, tetszeni fog nektek :) Köszönöm a szilveszteri sztorihoz érkezett kommenteket, ha minden igaz, az összesre válaszoltam. Kérlek titeket, most se hagyjatok cserben, cserébe a héten érkezik a folytatás ;) Szép napot, jó olvasást mindenkinek!
*********************************************

Louis meztelen bőrét simogatni a legédesebb elfoglaltság volt, amit Harry el tudott képzelni. Akár órákig cirógatta volna a fiút, ha Lou nem markol a félig kemény farkára, mintha megunta volna a kényeztetést, és tudatni akarná vele, hogy felkészült a továbblépésre. Harry először felszisszent, aztán lenézett kettejük közé, és figyelte, ahogy a formás ujjak körülölelik, még jobban átforrósítják a péniszét, és újra megállapította magában, hogy Lou kezei csodákra képesek. Hagyta, hogy a másik kibontakozzon, de kicsit lejjebb csúszott, hogy a fogai közé szívja Louis egyik mellbimbóját, aztán addig harapdálja és nyalja, míg Tündérke hangosan felnyög. Később az egyik karját csúsztatta lejjebb, hogy viszonozza a kézimunkát. Újra le kellett néznie, Louis alsója alá. Amikor meglátta Lou teljesen szőrtelen ágyékát, a farka hatalmasat rándult a fiú kezében.
– Lou… – lehelte halkan, és nem tudta elszakítani onnan a tekintetét.
– Tetszik? – kérdezte a fiú kissé félve.
– Imádom – nyögte ki végre Harry, és türelmetlenül lerángatta róla az utolsó ruhadarabot. Louis teljes kábulatban feküdt alatta, míg Harry az egyik bimbóját szopogatta, a másikat az ujjaival kényeztette, és odalent sem volt tétlen.
– Mit… mit kell tennem? – dünnyögte akadozó hangon Lou. Harry felnézett rá, és szeretetteljesen elmosolyodott.
– Amit szeretnél – válaszolta neki, és játékosan megnyalta az egyik kis csúcsot. Újra belenézett a kék szempárba, és látta, hogy Louis még mindig kétségbe van esve. Egy halk sóhaj után feljebb csúszott, hogy az arcuk egy szintben legyen, megpuszilta Lou orrát, homlokát a másikéhoz támasztotta. – Mesélj! Mi a baj? – kérdezte halkan és bizalmasan.
– Leszopjalak? – suttogta Louis remegő hangon. Harry majdnem elnevette magát, de végül az ajkába harapott, mert inkább levágta volna a saját karját, minthogy megbántsa Tündérkét. És tudta jól, hogy Lou teljesen komolyan gondolta a kérdést. Már istenien ment neki az orális szex, imádta is csinálni, talán azért ajánlotta fel, mert  biztos pontnak tűnt neki.
– Imádnám, de mi lenne, ha ma valami újat próbálnánk ki? – érdeklődött óvatosan. Lou szemei egy apró pillanatra hatalmasra tágultak, de gyorsan rendezte a vonásait, és tétován bólintott. – Rendben. Kell egy kis síkosító – magyarázta Harry, és már nyúlt is az éjjeliszekrényre kikészített tubusért. Louis minden egyes mozdulatát követte, és a koncentrálástól apró barázdák jelentek meg a homlokán, ahogy Harry megfogta a kezét, és nyomott a gélből egy keveset a fiú ujjaira, amit aztán szét is kent rajtuk. Amikor úgy ítélte meg, Louis ujjai készen vannak, a teste fölött térdelve kiegyenesedett, és hátranyúlt, hogy a maradékot eloszlassa a megfelelő helyen. Lou szájtátva figyelte, hogy Harry combján és felsőtestén megfeszülnek az izmok, és szinte önkéntelenül nyújtotta ki a kezét – azt, amelyik nem csillogott a géltől –, hogy végigsimogassa a fiú hasát, aztán az oldalát. Harry éppen akkor dugta be egy leheletnyit a mutatóujját, hogy megkönnyítse Louis dolgát, amikor a fiú elködösült tekintettel, birtoklóan a fenekébe markolt, és teljesen a csípőjére ültette, hogy a két izgalomban lévő pénisz egymásnak feszüljön. Harry egy nyögés kíséretében húzta ki az ujját, aztán a karjaira támaszkodott Lou válla mellett, és máris elkezdett fészkelődni, hogy a farka még többet kapjon a finom masszázsból.
– Akarlak – nyöszörögte Louis, és máris feljebb dobta a csípőjét.
– Ujjazz meg! – sóhajtotta Harry könyörögve. Lou tekintete most sokkal elszántabban fúródott Harry zöldjeibe. Meg sem állt addig, míg ujjaival el nem érte a záróizmait.
– Akkor... most becsúsztatom egy kicsit, jó? – kérdezte, mintha engedélyt kellene kérnie.
– Csináld, Tündérke! – felelte Harry.
Louis tapogatózó, finom ujjai a legcsodálatosabb érzéseket váltották ki Harryből. Minden apró mozdulatában benne volt, hogy mennyire szereti, hogy örömet akar adni neki, de ugyanakkor fél is amiatt, hogy fájdalmat okoz neki. Lou még levegőt venni is elfelejtett, annyira koncentrált. Harry megfogta a fiú másik, szabad kezét, aztán levezette kettejük közé, hogy Louis rájöjjön, hogyan tud neki segíteni az ellazulásban.
– Milyen érzés? – lihegett Harry, mert Lou keze kicsit erősebben szorult a farka köré, és hirtelen túl közel sodródott az orgazmushoz.
– Ó – szökött ki Louis ajkain. Harry erősen hullámozva összeszorult az ujja körül, és ettől az ő szerszáma is újult erővel kezdett lüktetni. – Alig van itt hely. – Harry elmosolyodott a megfogalmazáson. – Ha benned leszek, akkor is így fogsz szorítani?
Harry szája kiszáradt a kérdéstől, mert elképzelte, neki mennyire földöntúli érzés lesz, ha végre összeforrnak. Végül nyelt egyet, és válaszolt:
– Valószínű, mivel hatalmas vagy – felelte elfúló hangon. – Most két ujjal! – utasította. Louis ez alkalommal sokkal gyorsabban teljesítette a kérést. Harry levegő után kapkodva harapott Lou vállába, hogy elfojtsa a nyögést, mert Tündérke kezdett ráérezni arra, hogyan is kell ezt csinálni. Az ujjai máris a lehető legmélyebben jártak benne, és a ritmus is egyre gyorsult. Közben persze Harry minden rezdülésére figyelt, de amikor meglátta a kéjjel átitatott tekintetet, tudta, hogy jó úton halad a célja felé. Amikor már egy harmadik ujjal is próbálkozott, kicsit nehezebbé váltak a dolgok. Harry teste ellene fordult, és nem akart engedni a betolakodóknak.
– Gyerünk bébi, engedj be! – susogta a fülébe, és újra rászorított Harry farkára, amitől a fiú izmai összehúzódtak, majd elernyedtek, megadva a tökéletes lehetőséget, hogy kicsit becsúsztassa az ujjait. – Nem bírom, minél hamarabb dugni akarlak – mormolta már Harry nyakába, és kidugta a nyelvét, hogy az előtte lüktető ütőeret simogathassa vele.
Harry közben ott ácsorgott a mennyország kapujában, és készült elkapni Louis csuklóját, hogy arra kényszerítse, hagyja abba a kézimunkát, mielőtt még túl hamar vége lenne. Imádta az egész helyzetet, ahogy a kis ártatlan Lou kezdte átvenni az irányítást, ahogy elkapta a fonalat, és kezdeti félelmei ellenére ösztönösen olyan jól csinált mindent, hogy Harry néha azt sem tudta, hol van. Megőrjítette a hangjával, a már cseppet sem ártatlan mondandójával.
– Elég! – szólalt meg hirtelen, amikor már nem bírta tovább. – Akkor akarok elmenni, amikor már bennem vagy – fújta ki lassan a levegőt, amikor Louis elengedte, és óvatosan az ujjait is kihúzta. Egyszerre nyúltak az óvszerért, aminek nevetés lett a vége. Aztán Tündérke kikapta Harry kezéből a csomagot, feltépte a tasakot, és a tartalmát fél perc alatt felgörgette. Úgy tűnt, ahogy haladtak előrébb a dolgok, Louis egyre türelmetlenebb lett. Harry magában somolyogva ereszkedett négykézlábra, mert habár nem volt a kedvence ez a kiszolgáltatott helyzet, tudta, hogy Louis határtalan gyönyöröket fog neki nyújtani. Egyértelműen, mindennemű szégyentől mentesen kínálta fel magát. Kívánta a teljes kielégülést, de az, hogy Lou élvezze az együttlétüket, most mindennél fontosabb volt számára. Amikor hátrapillantott, látta, hogy párja a síkosítóval bajlódik, éppen egy jókora adagot oszlatott el kotonba bújtatott farkán. Amikor felnézett, a tekintetük összekapcsolódott. Louis még akkor is nézte, miközben közelebb csúszott hozzá a térdein.
– Ez így kényelmes lesz neked? – kérdezte aggódva, de közben meg-megakadt a hangja, mert az ujja már Harryben mozgott.
– Nem lesz semmi gond, Tündérke – felelte Harry biztatóan. – Szólok, ha valami nem okés.
Úgy tűnt, Louis-nak, elég volt ennyi megerősítés, mert a következő pillanatban már be is igazította a péniszét. Lassan tolta be magát, és akkor vett először levegőt, amikor már félig Harryben volt.
– Jézusom… ez… annyira jó – nyögte, és előredőlt, hogy végigpuszilja Harry lapockáját mind a két oldalon, aki erre halkan felnevetett, de amikor Louis lenyúlt, és lassan visszahúzta a bőrt a makkjáról, a kuncogás azonnal nyögdécselésbe fulladt.
– Lou… lassan, mert nagyon közel vagyok – kérte Harry. Lou azonnal vette az adást és elengedte a kedvenc játékszerét, mert ő is szerette volna még élvezni ezt az egészet. Amikor már teljesen behatolt, alig várta, hogy végre mozoghasson. Teljesen elbűvölten figyelte, hogy egyszerre veszik a levegőt, és amikor Harry testén átfutott egy vágyhullám, az meg sem állt, egészen addig, míg őt is totálisan beborította. Hamarosan egymás nyögéseire válaszoltak, és még az is könnyen elképzelhető volt, hogy a szívük is ugyanarra a ritmusra dobbant. Louis keze csúszkált Harry csípőjét, mert mindkettejük bőrét vékony izzadságréteg fedte, így az ujjait még jobban belevájta, és erősen döfött. Harry letette a homlokát a párnára, homorította a hátát, és elképedve harapott a felkarjába, amikor Tündérke kéjjel vegyes fájdalmat okozott neki minden erőteljes behatolásnál. Lassan jutott el a tudatáig, hogy ez egy olyan fajta kín, ami rövid időn belül végtelen gyönyört fog neki okozni, de amikor rájött, még hátrébb billentette a csípőjét.
Louis érezte, ahogy Harry egyre közelebb kerül a csúcsponthoz, és tudta, hogy valamit nagyon jól csinálhat, mert a fiú légzése néha teljesen elfúlt, aztán olyan kéjes nyögések között kapkodta újra a levegőt, mintha bármelyik pillanatban robbanhatna.
– Istenem, Harry – lehelte Louis, majd előrehajolt, elsöpörte a fiú haját az útból, és a nyaka hátsó részére tapadt az ajkaival. Aztán a karjával átölelte Harry mellkasát, és úgy húzta feljebb. Amikor kiegyenesedtek, magához szorította a vonagló testet, és újra kezelésbe vette Harry szerszámát. – Miért nem mondtad, hogy ez ennyire jó? – morogta Lou a másik fülébe, miközben néha bele-beleharapott. – Már hetek óta ezt kellene csinálnunk, minden nap és minden éjjel.
– Akkor csináld! – szólt rá Harry erőteljesen, miközben teljesen Louis mellkasának dőlt, és izgatóan mozgatta a csípőjét. – Gyerünk, Tündérke, gyorsabban és keményebben!
Lou ekkor vesztette el a maradék önuralmát. Durván lenyomta Harryt az ágyra, erősen megragadta a csípőjét, és teljesen kisajátította a fiú testét. Felmordult, és erősen előre mozdult. Harry felnyikkant, de tagadhatatlanul élvezte a helyzetet. A kedvenc pillanatai közé tartozott, amikor Louis elvesztette az eszét szex közben. Ilyenkor Harry végtelenül büszke volt magára, hiszen jól tudta, hogy ő váltotta ezt ki. Nem volt dögösebb a végletekig felizgult Lou-nál, aki  ösztönösen és vadul vette el azt, ami neki járt. Louis keze is egyre gyorsabban mozgott, mert szüksége volt a teljes beteljesüléséhez Harry gyönyörére is. Még a csillagokat is lehozták volna egymásnak az égről, ha azzal a másikat boldoggá tehetik.
Louis nem sokkal azután élvezett el, hogy megérezte a tenyerében Harry forró nedvét, és úgy rogyott a fiú hátára, mintha lefutott volna egy maratont. A másik sem bírta sokáig tartani mindkettejüket, lehasalt az ágyra, de azért hátranyúlt, hogy hosszú ujjait Lou hajába mélyessze. Nem volt elég, hogy benne van. Nem volt elég, hogy teljesen összesimulnak, még közelebb akarta magához érezni.
– Tündérke… – susogta néhány perccel később.
– Hm? – dünnyögött vissza Louis a fiú nyakához bújva, mert beszélni nem nagyon bírt volna. Harry elnevette magát.
– Kifáradtál, édes?
– Igen, de megérte. Isteni voltál – felelte Lou halkan, de annál nagyobb beleéléssel. Összeszedte a maradék erejét, lassan kihúzódott Harryből, és miközben felült a sarkára, a fiú gerince mentén mindenhol forró csókokat hagyott.
– Te sem voltál rossz egy kezdőhöz képest – vigyorgott Harry és átfordult a hátára.
– Nem voltam rossz? – vonta fel a szemöldökét Louis felháborodva. – Volt egy pont… amikor azt éreztem, hogy úgy is el tudnál menni, ha nem segítek be a kezemmel.
Harry belső izmai azonnal lüktetni kezdtek erre a kijelentésre, és a hangja is elmélyült, ahogy válaszolt:
– Azt a bizonyos pontot legközelebb is meg kell találnunk – mondta eltökélten, tekintetét Lou kék szemeibe fúrva. Tündérke csak egy pillanatra nézett le Harry farkára, és máris kiszáradt a szája. Élvezetének nyoma még ott csillogott a selymes bőrön, de közben újra készen állt bármilyen izgalmas akcióra.
– Harry... – sóhajtotta kissé kétségbeesve, de azért úgy hajolt le a fiú ajkaira, mint egy éhező. Harry megkönyörült rajta, átfordította magukat úgy, hogy ő legyen felül, és ez alkalommal rajta volt a sor, hogy mozogjon. A két hímtag közéjük szorult, és Harry addig dugdosta a nyelvét a fiú szájába, addig fészkelődött, míg Lou-é is legalább olyan kemény lett, mint az övé. Egy kis időre elvált a finom ajkaktól, lenézett kettejük közé, aztán összefogta mindkét péniszt. Louis csípője váratlanul elemelkedett a matractól, a nyaka hátracsuklott és beleremegett az érintésbe. Egyszerűen gyönyörű volt, amikor teljesen átadta magát. Harry nézte a szépséges arcot, amire kiült a vágy, és közben folyamatosan hajszolta magukat az újabb élvezet felé.

Louis reggel úgy ébredt, mintha összeverték volna. Ashlee is sokszor kiszívta az erejét, de az este Harryvel túltett mindenen. Képtelen volt ellenállni a fiúnak, aki úgy tűnt, nem elégszik meg egy orgazmussal. És a szíve mélyen jól tudta, hogy annyi neki sem lett volna elég, hiszen most is, ahogy ránézett a mellette fekvő csodára, újra vágyott arra, hogy megérintse. Harry a hasán feküdt, a haja félig az arcába lógott, feje a behajlított karján pihent. Louis megemelte a paplant, és amikor meglátta a fiú tökéletes fenekét, az agya elkezdte felidézni a történteket. Harry nyakának illatát, a látványt, ahogy behatolt a fiúba, az érzést, hogy mennyire forró volt… Lou közelebb húzódott hozzá az oldalán fekve, az orrával Harry haját érintette, és máris munkához látott. Abban az ütemben kezdte el verni a farkát, amiről tudta, hogy a leghamarabb elhozza számára a gyönyört. Az ajkába harapott, és igyekezett teljesen halk lenni, de alig telt el  fél perc, Harry laposakat pislogva ráemelte a tekintetét. Louis már akkor sem tudott volna megállni, ha kényszerítik rá. Csak elbűvölten nézte párja álmos tekintetét, aki szinte még pislogni sem akart, nem hogy megmozdulni, nehogy megzavarja. Louis nem tudta volna megmagyarázni, miért, de volt abban valami izgalmas, hogy Harry megállás nélkül bámulja az arcát, miközben mindketten pontosan tudják, mi történik. Louis a végén képtelen volt nyitva tartani a szemeit, és egy kicsit hangosabb nyögés is kiszökött az ajkain, amikor a teste megfeszült.
Harry szinte akkor vett először levegőt, amikor Louis elélvezett. Érezte, hogy valami meleg folyadék csordogál az oldalán. Elmosolyodott, és amíg Lou próbált magához térni, Harry felvett az ujjaira egy kicsit a krémes ondóból, és az ajkaira kente, ahonnan olyan kéjesen nyalogatta le, hogy Lou-ban ismét megállt az ütő. Még meglepődni sem volt ideje, mert Harry rögtön odahajolt, és a lehető legforróbban csókolta meg.
Louis szinte önkívületben nyúlt el az ágyon, miután Harry lemászott róla. Sosem gondolta, hogy ez ennyire jó lehet, mint ahogy azt sem, hogy valamikor az életében magáévá fog tenni egy férfit. Pedig most nagyon úgy tűnt, hogy beleesett egy hatalmas csapdába. Harry csapdájába, egy olyan helyre, ahonnan már nincs menekvés, de ez nem is számít. Lou már nem akart menekülni, végre kezdte belátni, hogy neki ez a sorsa. Egy hatalmas mosoly terült el az arcán, ami azonnal felkeltette a másik figyelmét:
– Mi a helyzet, Tündérke? – érdeklődött Harry, és az egyik karjára támaszkodva fordult Louis felé.
– Nem éreztem még magam ennyire tökéletesen kielégülve – vallotta be egy rövid gondolkozás után. – Furcsa, hogy ezt az érzést egy pasi váltotta ki belőlem, de úgy döntöttem, nem filózok ezen többet.
– Az élet néha kiszámíthatatlan – rágcsálta a száját Harry elgondolkozva. – Egy hete nem tudtam volna elképzelni, hogy apa vagyok. Erre tessék! Azt hiszem, mindkettőnk életében drámai változások történtek.
– Ez kétségtelen – kuncogott Louis. Felvette a telefonját az éjjeliszekrényről, és amikor megnézte az időt, úgy ugrott ki az ágyból, mintha megcsípte volna egy darázs. – Basszus, már el kellett volna indulnom a munkába – motyogta. A szekrényhez rohant, aztán máris rángatta magára az alsót és egy szűk farmert.
– Csináljak neked reggelit? – kérdezte Harry, de továbbra is mosolyogva bámulta, ahogy Lou az eszeveszett rohanásban fordítva vette fel a pólóját. Louis hátranézett a válla fölött, és rosszallóan összehúzta a szemöldökét.
– Köszi, nem kérek, majd útközben veszek valamit. De te… – kezdte vészjósló hanggal, és néhány lépéssel az ágy mellett termett. – Élvezed, hogy rohanásban vagyok?
– Legalább annyira, mint amennyire te élvezted, hogy kiverheted mellettem – kacagott fel Harry hangosan, és drámaian előrebukva belefúrta a fejét a párnába. Louis feltérdelt az ágyra, és először csak a kócos buksit túrta össze még jobban, de akkor meglátta Harry meztelen derekát, és a kisördög azonnal megszólalt a fejében. Jól gondolta, a fiúnak nem csak a talpa csiklandós.
– Neee! Lou, már így is késésben vagy! – fakadt ki Harry, de még mindig görcsösen rázta a nevetés. Louis a csípőjén ült, és megtalálta a módját, hogy a legkönnyebben kínozhassa.
– Már nem érek oda időben. Szóval felesleges annyira rohannom – foglalta össze Louis, Harry felett támaszkodva.
– Most vagy elindulsz, vagy… – nézett le Harry kettejük közé, de nem folytatta a mondatot, csak lassan kifújta a levegőt.
– Vagy? – kérdezte Lou provokálóan, pedig egyértelmű volt, mire gondol a párja. Harry farka újra megrándult a feneke alatt. Louis hitetlenkedve vette tudomásul, hogy mindketten máris sóvárogva vágynak az újabb menetre.
– Ha kimondom, nem mászol ki az ágyból – foglalta össze Harry.
Louis halványan elmosolyodva hajolt a szájához, hogy egy utolsó, puha csókot hintsen rá, aztán kelletlenül lemászott az ágyról. Annyi mindent csinálhatott volna ahelyett, hogy dolgozni megy. Annyi mindent csinálhattak volna együtt…

Harrynek aznap még nem kellett dolgoznia, így igyekezett elfoglalni magát, amíg Louis hazaért. Kicsit előredolgozott, összerakott egy prezentációt, amit majd csak a jövő héten kell előadnia. Pontosan hétfőn, azon a napon, amikor majd Honey megérkezik hozzájuk. Harry elmosolyodott, elég volt csak rágondolnia a kislányra. Hétvégén majd beszerzik Lou-val a hiányzó dolgokat, amire a kicsinek szüksége lehet, de Harry nem tudta megállni, hogy máris a neten keresgéljen. Habár az anyagi keretei eléggé végesek voltak, képtelen volt ellenállni egy hatalmas plüssmacinak és egy hintának, amit majd fel tudnak szerelni a fára az udvaron. Elégedetten csukta le a laptopját, de azonnal visszanyúlt és felnyitotta, mert beugrott neki valami. Szerette volna megünnepelni, hogy hamarosan a gyakorlatban is szülők lesznek, és erre a legjobb hely egy ízléses melegbár. Az Aurora pont az volt, amit keresett. A város kicsit felkapottabb részén egy népszerű szórakozóhely, ahol hétvégente izgalmas, témára épülő bulikat szoktak tartani. Ki is választotta a péntek esti időpontot, és a gondolatai már ott jártak, vajon Lou-n hogy fog mutatni egy hófehér, feszülős gatya. Beharapta az ajkát, megigazította magát odalenn, miközben megállapította, hogy jó lett volna, ha reggel őt is lekezelik, de ami késik, az nem múlik.
Hamar elérkezett a délután, és eljött az ideje, hogy Harry nekiálljon a főzésnek, ugyanis eltervezte, hogy valami finom vacsival lepi meg a párját. Ananászos, bambuszrügyes csirkemellcsíkokat pirított egy serpenyőben, és egy adag rizst is odarakott főni. Megelégedve foglalt helyet a megterített asztalnál, aztán várt. Louis-nak ötre kellett volna hazaérnie, de még fél hatkor sem volt sehol. Az étel már teljesen kihűlt, és Harry kedve is egyre rosszabb lett. Aggódva írt egy üzenetet Lou-nak, amire hamarosan meg is érkezett a válasz: Késik, hat körül ér haza.
Harry csalódottan ült le a tévé elé, de aztán negyed hétkor végre nyílt a bejárati ajtó. A búskomorsága azonnal átváltott földöntúli boldogságba, amikor meglátta szerelmét. Louis halványan elmosolyodott, és egy gyors puszit nyomott Harry ajkaira, majd a háló felé vette az irányt, teljesen figyelmen kívül hagyva a megterített asztalt. Harry árnyékként követte, és nézte, mit csinál.
– Bocsi, hogy később jöttem – szabadkozott Louis, majd lehuppant az ágyra, és hátradőlt. – Fárasztó napom volt.
– Semmi gond – mosolyodott el Harry, és leült a fiú mellé. – Csináltam vacsit, de azt hiszem, újra kell melegítenünk.
– Nem baj, farkaséhes vagyok – felelte Lou. Közben felemelte a tenyerét maga elé. Harry elképedve figyelte, ahogy remeg az a gyönyörű kéz.
– Elfáradt? – kérdezte aggódva, és a saját ujjai közé fogta, majd végigcirógatta.
– Igen, és baromira fáj a csuklóm – vallotta be Louis csendesen. – Az elmúlt napokban nem használtam, és utána mindig ez van.
– Az erős túlzás, hogy nem használtad – nevetett fel Harry, mire Louis kinyújtotta rá a nyelvét, de közben azért elpirult, mert rögtön beugrott neki a reggel. – Tudok valamit segíteni?
– Be kéne fáslizni – mondta Lou, és már pattant is fel az ágyról, hogy a fürdő felé vegye az irányt. A fehér pólyával visszatérve lépett oda Harryhez, aztán nyújtotta is a kezét. – Megcsinálod nekem?
– Persze – lelkesedett fel Harry, és követve Lou utasításait, finoman, de elég erősen körbetekerte a csuklóját. – Lenne egy kérdésem – mondta, miközben az utolsó simításokat végezte a kötésen. – Pénteken lenne kedved elmenni egy buliba?
– Valami házibulira gondolsz? – kérdezte gyanútlanul Louis.
– Nem éppen – felelte sejtelmesen Harry. – Ez vadabb lesz. – Amikor felnézett, és Louis kidülledt szemeivel találta szembe magát, kitört belőle a nevetés. – Semmi szado-mazo. Maximum egy kis perverzség.
– Kifejtenéd? – háborodott fel Lou, és a hangja most magasabban szólt a megszokottnál.
– Egy meleg szórakozóhely – bökte ki végre Harry. – Annyi csavarral, hogy meg van szabva, mit kell felvenni.
– Ó – fejtette ki a véleményét Louis elgondolkodva. – Még sosem voltam ilyen helyen.
– Nagyon jó lesz, csak fel kell oldódnod.
– Tudod, hogy az nekem nem megy olyan könnyen – húzta el a száját Louis.
– Tudom, de sikerülni fog… valahogy úgy, mint tegnap este – kacsintott rá Harry, és a mosolya is felvillant, ahogy felidézte az éjjelt. – Alig várom, hogy egy hófehér, feszülős farmerben dörgöld hozzám a tökéletes feneked.
Louis nyelt egy hatalmasat, de eszébe sem jutott ellenkezni.


5 megjegyzés:

Zsuzsanna Andrea írta...

Komolyan mondom leesett az állam,fogalmam sincs,hogy tudsz ilyen csodásan szex jelenetet írni,nagyon élvezhető:))
Na jó komolyan nagyon tetszik ez a történet és főleg Lou oldala ahogy szépen lassan rádöbben ,hogy mit is veszíthetett volna! Örülök,hogy folytatod mert imádom olvasni!!

BezTina írta...

Szia HDawn!
Kellemes volt olvasni minden sorát!
Imádtam ahogy -tudatalatt - tudatosan egyensulyban vannak a hangulati reszek...még is annyira különlegesen mindennapiak és termeszetesek.
Köszönöm szépen, hogy ezt a részt is olvashattam!
Tovabbi szép estét!

Dreamy Girl írta...

Szia Drága! ❤❤
Juhuuuuuu! Új rész!! Vááá! Már nagyon vártam! Amint hazaértem mondom lecsekkolom a blogot, hogy van-e új rész, és mikor megláttam, olyan boldog lettem!! Ez egy tökéletes lezárása a mai napomnak! Köszönöm!!
Szent egek!! Ez a szex, omg!! Hogy tudsz ilyen csodásan írni?? Meghaltam! Legalább 100x az olvasása közben! Oh istenkém! Ez valami eszméletlenül csodálatosan fantasztikus lett! (Mint mindig persze!!) Olyan valósághű volt az egész! Tökéletes!! Minden pont a helyén volt! Louis kicsit félénk indítása, ahogy gondolkodott közben, ahogy átélte az első fiúszexét, majd ahogy egyre jobban beindult, wow! Kurva jó volt! (Bocsii, de na XD) Imádtam!
Harry izgatottsága a kislánya miatt, meg ahogy nézegette a dolgokat, ami majd kelleni fog, jaj, nagyon cukii*-* aztán a fáslizás, olyan édesek, elolvadok tőlük 😍😊
"– Alig várom, hogy egy hófehér, feszülős farmerben dörgöld hozzám a tökéletes feneked." oh Harry, elhiszem!! Én is alig várom!! És látom, és nem vagyok jól, kihalok!! 🍑😂😂
Imádtaaam! Olyan boldog vagyok, hogy folytatod, és alig várom a köviiit!
Bocs, ha kicsit összevissza, de hulla vagyok... 😂
Puszii ❤❤

Andrea Nagy írta...

Szia Kedves! Olyan régen olvastam ezt a sztorit,hogy már teljesen kiment a fejemből.Pedig nagyon jó.Csodásan megírtad,minden szavát ámulattal olvastam.Nagyon szeretem ahogy írsz,ahogy felépíted a cselekményt és ahogy fejlődnek a szereplőid részről részre. Bámulatos!Tökéletes!Egy csoda vagy te is nekem!
Lesz folytatás ugye?Minél előbb,nagyon várom!
Sok puszi!Szia Drága!

HDawn írta...

Kedves Szuzi!
Örülök, hogy még mindig itt vagy, ahogy annak is, hogy elmondásod szerint tetszett a rész :) Az az igazság, hogy kicsit mindig tartok a szexjelenetektől, mert már írtam egy párat, de muszáj, hogy mindig legyen benne valami újdonság :D Még vannak részek hátra, és mivel nem szeretem félbehagyni a történeteket, ezért ígérem, nemsoká jön a folytatás. Puszi!

Szia BezTina!
Köszönöm a hozzászólásodat, és azt, hogy régóta rendületlenül támogatsz :)
Szép hetet kívánok neked!

Szia Dreamy!
Mindig nagy örömmel olvasom a kommentedet, általában a napom fénypontja, mert folyton megmosolyogtatsz :D Ha szereted az aranyos részeket, akkor sztem a következő is tetszeni fog, de hogy ne aludjunk el, lassan beindulnak a bonyodalmak is ;) Köszi, hogy írtál drága! Puszi!!
Ui.: Imádtam a barackodat XD

Kedves Andi!
Lesz folytatás, sőt, már kint is van :) Igen, nem csodálkozom, ha sokan már nem is emlékeztek erre a történetre, de most újra ittvagyok és folytatom ;) Nekem az olvasók a csodák, akik elhalmoznak kedves szavakkal. Ez mindennél többet jelent.
Puszi! :)