2018. január 31., szerda

The unforgiving - 15. Szeretnél érezni?

Sziasztok! Mit is mondhatnék...? Jó olvasást ehhez a részhez, remélem, tetszeni fog :) Jövök az ikrekkel pénteken ;) 

And we run - És futunk
A szíved mélyén ég
A sötétség, amitől félsz
Sosem voltál szabad
Sosem értetted
És a szerelem egy olyan szó,
Amit még nem hallottál
A szíved nem fagyos, mert ég,
Arra vágysz, hogy elhagyd a mocsarat.
És mi futunk
Magányos szívvel
És futunk, ezért a gyilkos szerelemért
És futunk, amíg a menny felettünk van.

L.

Szinte elképzelhetetlen, hogy azok után, ami előző nap ránk szakadt, újra egymás karjaiban voltunk. Harry kezei, amik nem olyan régen még azért fáradoztak, hogy betörjék Johny fejét, most olyan lágyan simogattak, amit régen el sem tudtam volna képzelni. Hihetetlen volt, hogy valaki ennyire figyelmesen, ennyire tele szeretettel és féltéssel nyúlt hozzám. Mintha én lennék az egyetlen kincse ebben a borzalmakkal teli világban. Elképesztően hálás voltam azért, amit értem tett, és bármit megadtam volna neki. Nem csak azért, mert így akartam megköszönni, hanem azért is mert semmire sem vágytam jobban, minthogy teljesen az övé legyek. Éreztem, hogy ez az este más lesz. Már akkor, amikor megcsókoltam, és ő fölém kerekedett, hogy a tökéletes teste pont a megfelelő helyeken kényeztesse az enyémet. Sőt, talán már akkor, amikor Ricky visszahozta a cellába, és képtelenek voltunk elmozdulni egymás  mellől. Szerelmes voltam, Harry átkozottul elcsavarta a fejem, már az első pillanattól kezdve, hogy egymás szemébe néztünk, és most már tudtam, hogy ő is így érez. Senkinek és semminek nem lett volna szabad az utunkba állnia, mégis úgy nézett ki, hogy a testi összekapcsolódással még várnunk kell.
A vágy ködén keresztül felnéztem Harry kétségbeesett tekintetére, és tudtam, hogy nekem kell meghoznom a döntést. A tudatom kitisztult, és gyorsan körbenéztem a kis cellában. Az agyam ezres fordulatszámon dolgozott, hogy kitaláljam, mit használhatnánk síkosítónak.
– Lou – suttogta Harry, és lassan végigpuszilgatta az egész arcom, különös figyelmet fordítva a sebekre és dudorokra a homlokomon. A farka még mindig kőkeményen furakodott a combjaim közé, de egy kicsit mindketten kijózanodtunk. – Azt hiszem, ezzel még várnunk kell.
– Én… – kezdtem, miközben éppen a fertőtlenítő folyékony szappant vettem számításba, de az arcom már a gondolattól grimaszba rándult. – Ha alaposan előkészítesz, talán a testnedveink jók lesznek síkosítónak – motyogtam nem túl határozottan.
Harry abbahagyta a puszikat, és kicsit feltolta magát, hogy a szemembe nézhessen.
– Talán? – kérdezte szkeptikusan.
– Elképesztően vágyom rád. Az agyam is tudja, és a testem is tudni fogja, ha oda kerül a sor – magyaráztam. – Talán először nem lesz a legkellemesebb, de…
– Ó, nem. Nem fogom veled azt csinálni, mint Johny – jelentette ki Harry elborzadva, én pedig nem tudtam, mit mondhatnék neki. Nekem kellett volna határozottnak lennem a helyzetben, de féltem egy kicsit. A fájdalomra magasról tettem, talán el is tudtam volna játszani, hogy nincs semmi baj, de az első igazi együttlétünknek tökéletesnek kellett lennie. Ebbe nem fért bele az, hogy hazudjak neki, vagy esetleg vérezzek, és utána Harry teljesen alaptalan bűntudatát kelljen ápolgatnom. És a vérről jutott eszembe…
– Ó, bassza meg! – szitkozódtam az összeszorított fogaim között, miközben az alkarommal a homlokomra csaptam. Harry szemöldöke egészen a haja alá szaladt, és az arca csupa kérdőjel volt. – Tyler… – kezdtem erőtlen hangon. – Már egy ideje nem voltam teszten, és mivel Tyler minden szinten kihasznált és becsapott, nem lennék meglepve.
– Mielőtt ide kerültél, csináltak egy vérvizsgálatot – mutatott rá Harry. Igaza lehetett, de azzal már nem fáradtak, hogy beavassanak az eredménybe. – Ha fertőzött lennél, elkülönítettek volna.
– Nem akarok kockáztatni – mondtam elgondolkozva.
– Én sem azzal, hogy esetleg fájdalmat okozok neked – mondta lágyan elmosolyodva. – Semmi gond, így is olyan jó együtt lenni veled – tette hozzá, majd a nyakamhoz hajolt, miközben az egyik kezével az oldalamat simogatta. Próbáltam ellazulni a finom cirógatások, és vággyal telt apró harapások közben, de nem bírta kiverni a fejemből, hogy többet akarok.
– Harry – motyogtam nem túl határozottan, miközben ő még mindig a nyakam kóstolgatta, amitől minden egyes harapásnál finom borzongás futott végig a testemen. – Harry! – ismételtem kicsit hangosabban, és óvatosan belemarkoltam a hajába, hogy elhúzzam magamtól. Pontosan elképzeltem, milyen lehet, pedig részleteket nem láthattam a félhomályban… A vágytól félig lehunyt szemekkel, kipirult arccal nézett rám. A csodás, ennivaló ajkai nyáltól fénylettek, és a haja kócosan lógott le. Egy pillanatra elfeledkeztem arról, hogy mit akarok, és csak bámultuk egymást. Harry benyúlt kettőnk közé, de egy percig sem szakította meg a szemkontaktust, majd a félig merev farkát az enyém mellé fektette, és kérdőn nézett rám, miközben beleharapott az ajkába.
– Ezt szabad? – kérdezte ártatlanul, és előre billentette a csípőjét, hogy kiderüljön, minden tökéletesen illeszkedik-e odalent. Azt hiszem, eddig tartott a nyugalmas, ráérős kényeztetés, és már egyetlen mozdulat elég volt ahhoz, hogy gyorsabban kapkodjam a levegőt, jól tudtam, mivel tehetnénk még jobbá az egészet.
– Szeretnél érezni? – kérdeztem két nyögés között, mert a ritmus, amit felvett máris elég gyors volt ahhoz, hogy két percen belül végem legyen.
– Most is érezlek – hajolt le hozzám, és végignyalta az ajkaimat.
– Ahh… úgy értem – kezdtem, amikor kicsit elhúzódott – úgy értem ott, belül. – Harry összevont szemöldökkel nézett rám, de azonnal bólintott. – Szeretnélek magamban érezni, ha csak az ujjaidat is… Meg tudod ezt tenni nekem? És nagyon szeretném, ha… ohh, Harry, muszáj lassítanod egy kicsit – lihegtem, mintha lefutottam volna egy egész maratont. A farkam már nem is lehetett volna keményebb, a golyóim pedig fájdalmasan feszültek. – Nem akarok még elélvezni. – Harry azonnal abbahagyta a mozgást, és kíváncsian várta az instrukciókat. – Add a kezed – suttogtam. Amikor teljesítette a kérésem, a számhoz húztam a kezét, és azonnal végignyaltam az ujjait. A mutatót és a középsőt hamarosan eltüntettem a számban, és érzékien megszívtam őket, mire Harry felnyögött a lábaim között térdelve. Tettem róla, hogy alaposan benedvesítsem, aztán egy halk cuppanással útjukra engedtem őket. Közben a lábaimmal sikerült magamról levenni a nadrágot, és most már teljesen szabad volt az út. Nem tétovázott sokáig az egyik kezével a férfiasságom kényeztette, a másikkal pedig gyorsan megtalálta a bejáratot, és óvatosan simogatni kezdte az izmokat, hogy könnyebben ellazuljanak, ha arra lesz szükség.
Lehunytam a szemem, és egy kis ideig csak magammal foglalkoztam, meg azzal, hogy Harry mennyire közel van ahhoz a helyhez, ahol össze kéne forrnunk. Nyöszörögtem a kellemes és egyben izgató mozdulatok alatt, és mikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy az arcomat nézi elbűvölten.
– Ne, így annyira gyönyörű vagy – mondta, és a hangja olyan puha volt, mint a frissen hullott hó. Tudtam, mit szeretne, úgyhogy újra becsuktam a szemem, és egyszerűen csak élveztem a figyelmét, a szeretetét, és azt, hogy bármit megadna a testemnek és lelkemnek. Nem tudtam ellene mit tenni, eszembe jutott az a fiú, akivel elveszítettem a szüzességem, és az járt a fejemben, hogy miért nem Harry volt az. Neki kellett volna lennie. Még soha, senki nem szeretett ennyire. Hiszen előző nap szembeszállt mindenkivel, hogy megmentsen. Arra a gondolatra, hogy gyakorlatilag feláldozta magát értem – vagy talán még az életét is szívesen odaadta volna, nem tudtam mit tenni, egy hatalmas könnycsepp csorgott végig az arcomon a halántékom fel. Hiába szorítottam össze a szemem, nem tudtam megállítani.
– Lou, valami baj van? – hallottam egészen közelről hangját. A keze eltűnt a farkamról, mert azon a kezén támaszkodva hajolt le hozzám, de a másik még mindig lágyan simogatott a golyóim alatt. – Akarod, hogy abbahagyjam?
– Ne! Nem akarom – mondtam határozottan, immár nyitott szemekkel. A karommal átkaroltam a nyakát, és teljesen lehúztam magamhoz, hogy az ajkaira tapadhassak. Szükségem volt rá, mindennél jobban. – Csak szeretlek – magyaráztam, amikor megszakítottam a csókot, és halványan rámosolyogtam, miközben összedörgöltem az orrunkat.
– Én is – mondta egy remegő sóhaj kísértében, és visszahajolt a számra. Nagyjából pont abban az időben, amikor a nyelve megtalálta az enyémet, az ujja is becsúszott a testembe. Felnyögtem, és ha nem csókolt volna éppen, valószínűleg az egész folyosót felébresztem. Az érzés tulajdonképpen felért egy orgazmussal. Harry bennem volt. Igaz, hogy nem abban az értelemben, amire mindennél jobban vágytam, de akkor kibaszottul tudtam örülni annak, hogy az egyik ujját végre magamban érezhettem.
– Még! – követeltem, miközben a homlokunkat összetámasztva figyeltük egymást. Aztán végre az egész ujját eltüntette bennem. Az izmaim összehúzódtak körülötte, mintha még beljebb akarnák húzni, és soha el nem engedni. Harry hangosan nyelt egyet, és csodálkozva nézett le kettőnk közé, mert ő sem tudta elhinni, hogy végre megtörténik. Szerencsére hamar túltette magát a kezdeni sokkon, és óvatosan elkezdett mozogni ki és be. Pontosan tudtam, hogy először csinálja, mégis minden olyan jó volt, hogy nem kellett segítenem neki. Egyszerűen csak hátradőltem és nem volt más dolgom, mint élvezni az egészet. Régebben nem voltam ezért annyira oda. Szükséges kellemetlenségnek éreztem, ami megpróbál felkészíteni egy még kellemetlenebb dologra. Régen nem tudtam, hogy mi a gond velem. Állandóan ideges voltam közben, az izmaim megfeszültek, és arra vártam, hogy vége legyen. Persze, amikor Tyler megragadta a farkam, és szó szerint minden alkalommal kihúzta belőlem az orgazmust, már elégedett voltam. Most jöttem rá, hogy nem bíztam benne. Lehetetlenség volt összehasonlítani azzal, amit Harry csinált velem. Most is vágytam a csúcsra, de szerettem volna, ha az együttlétünk minél tovább tart. Semmit nem akartam siettetni, és úgy tűnt, ezzel nem vagyok egyedül. Halkan felsóhajtottam, amikor Harry még mindig nagyon óvatosan mozgatva az ujját bennem a nyakamhoz hajolt, egy kicsivel később pedig a kis kemény mellbimbóimat szívta az ajkai közé. A kezem a hajára simítottam, és miközben masszíroztam a fejbőrét, elkezdtem ringatni a csípőmet.
– Még egyet – mondtam halkan, és ahogy Harry elhúzódott tőlem, hogy láthassa az arcom, máris megéreztem a bejáratomnál a második ujját is, amit már lehunyt szemekkel vártam. Aztán… aztán nem történt semmi. – Harry? – néztem fel rá.
– Kérd szépen! – mosolyodott el, és megint csak kívülről simogatott. Amikor rájöttem, hogy komolyan gondolja, frusztráltan felnyögtem, és lejjebb billentettem a csípőm, hátha elérem, amit akarok. Istenem, még soha nem akartam semmit ennyire…
– Harry! – szólaltam meg felháborodottan, amikor láttam, hogy szórakoztatja a szenvedésem. Az, hogy megtagad tőlem valamit, teljesen váratlanul ért, de rájöttem, hogy elképesztően izgat is egyben. Hát jó, akkor játsszunk.
– Shh, meghallják a többiek – emelte a mutatóujját az ajkaim elé, mintha egy butus gyerek lennék. – Csak suttogd el nekem, mit szeretnél.
Nem válaszoltam azonnal, inkább elkaptam a szabad kezét, és a mutatóujját a számba véve lassan nyalogatni kezdtem.
– Azt akarom, hogy mártsd belém azokat a hosszú ujjaidat – feleltem, és megszívtam az ujját. – Érezni akarom, hogy bennem vagy, és hogy már szinte fájdalmasan feszítesz… – újabb szívás, ezúttal kicsit meg is haraptam. – Tudom, hogy elég ügyes vagy, hogy megtaláld azt a helyet, ahonnan kiindul a gyönyör. És ha sikerül, leszoplak… addig foglak szopni, amíg a kimerültségtől az összes végtagod remegni fog. Szeretnéd, ha mindent lenyelnék, amit adsz nekem? Mert én nagyon...
Annak ellenére is, hogy nem volt valami világos, pontosan láttam, hogy Harry szemei tenyérnyi nagyságúra tágulnak, és ahogy a kezeimet a mellkasára simítottam, éreztem, hogy mennyire kapkodja a levegőt, miközben a szíve úgy ver, mintha ki szeretne szakadni a helyéről. Most én voltam az, aki elégedetten mosolygott.
– Lou, kikészítesz – nyögte ki, és lehajolt hozzám, hogy az arcát a nyakamba temethesse.
– Lehet, de attól még áll az ajánlatom. Meg még más is áll, ha nem tévedek – jegyeztem meg kacéran, és az amúgy is kettőnk közé szorult kezem azonnal megtalálta, amit kerestem. Az ajkamba haraptam, és némán azért könyörögtem, hogy Harry most ne állítson le úgy, ahogy legutóbb. Az ujjaim a lüktető pénisze köré fontam, és lassan visszahúztam a selymes bőrt. Éreztem, hogy Harry egész testében megfeszül rajtam, de még nem kérte, hogy hagyjam abba, úgyhogy a hüvelykujjam a farka végéhez nyomva lassan elkentem a nedvességet, mire megéreztem a fogait a nyakamnál, és egy halk kis nyögés is elhagyta az ajkait. A mozdulataim egyre határozottabbá váltak, és hamarosan egy kellemes ritmusban verni kezdtem a farkát. Harry még mindig a bőrömbe fojtotta vissza a hangját, de az ujjai végre munkához láttak. Először benyálazta őket, aztán benyúlt kettőnk közé, és onnan folytatta, ahol előzőleg abbahagyta. Most rögtön két ujjat kaptam, és a kéjes fájdalomtól hátrafeszítettem a nyakam.
– Oh, igen, csináld! – mondtam neki zihálva, és türelmetlenül mozgattam a csípőmet.
– Hol? – kérdezte fátyolos hanggal, miközben egyre nagyobb elánnal nyomta belém az ujjait. A türelme már neki is kezdett elfogyni, de egyáltalán nem bántam, hogy az ösztönei átvették az irányítást.
– Mm – nyöszörögtem, mert már képtelen voltam beszélni. Elkaptam a csuklóját, és igyekeztem úgy mozdulni, hogy az ujjbegyei hozzáérjenek ahhoz a területhez, ahol a legjobban szeretném érezni őket. A következő behatolásnál már tudatosan kereste, úgyhogy szabad utat engedtem neki, és inkább a farkam vettem kézbe, ahogy ugyan arra az ütemre kényeztettem magam, mint Harryt. Nagyon nehéz volt csöndben maradni, miközben alaposan felfedezett belülről, amikor újra és úja hozzáért a prosztatámhoz, és ahogy az ajkai simogatták a nyakam.
– El fogok… – kezdtem, de már nem igazán maradt időm befejezni. Erősen megragadtam a farkam, miközben a szám néma sikolyra nyílt. A hasam megfeszült, ahogy az első adag sperma landolt a bőrömön, és ahogy elkaptam Harry csodálkozó pillantását, rájöttem, hogy valószínűleg őt is eszeveszettül szorítom magamban. Kellett egy kis idő, míg újra visszatértem a kis börtöncellánkba. A köd lassan szállt fel az elmémről, és nem telt bele fél perc, amikor megéreztem Harry forró spermáját a hasamon és a kezemen végigfolyni. Szerettem volna jól látni az arcát, vagy legalább hallani a hangját, de valamilyen rejtélyes okból az utóbbit teljesen vissza tudta fojtani. Ahogy lefeküdt mellém, és egy picit arrébb tolt, hogy ő is elférjen, végre hallhattam a lihegését, és tudtam, hogy most ennyivel kell megelégednem.
– Köszönöm – mondtam neki, miközben odabújtam hozzá. Harry bólintott, majd felém fordult, és a hajamat kezdte cirógatni.
– Én is. Elképesztő vagy – tette hozzá őszinte csodálattal.
– Talán mert nincs viszonyítási alapod – jegyeztem meg, de azért jól esett a dicsérete.
Harry felhorkant, és miközben kihúzta kettőnk közül a pólóját, hogy letörölgessen, megjegyezte:
– Nem hiszem, hogy szükségem lenne viszonyítása alapra. Senki nem érdekel rajtad kívül – mondta komolyan, majd ledobta a pólóját a földre, és egy puszit adott az orromra.
Öt perc múlva a lélegzése már egyenletessé is vált, és én egy kicsit csalódott voltam. Annyi mindent csináltam volna még vele… De aztán belegondoltam, hogy ő valószínűleg le sem hunyta a szemét egész éjjel, én meg a fájdalomcsillapítóktól kiütve aludtam a kórházban, így csak egy kis puszit adtam a homlokára, majd kényelmesen elhelyezkedtem és boldogan hallgattam a szuszogását.


22 megjegyzés:

Petruska írta...

Húúú,ez aztán elég hidegráz,gyomor remegés rész volt!Nagyon jó,vággyal teli,érzéki,Fantasztikus jelenetet irtál!😘😘😘😘😘❤❤❤
Köszönjük!
A túlfűtött vágy mellett ott van a szerelem,a csodálatos szerelem!❤😍
Nagyon várom a folytatást,remélem azert nem lesz nagyon durva,mert tuti,h ezek után csempészel bele egy kis rosszat!😱😬😁
😘😘😘😘😘

Marcsi írta...

Szia.
Ez olyan szép volt. És kielégítő. Nem abban az értelemben, mint a srácoknál. Hanem a szívemnek olyan jól esett ez a csodálatos rész. Ahogy Harry nem tudja, hogyan érjen Louhoz. Mégis megtalálják a közös ütemet. A végére már mosolyogtam, pedig egy kicsit megkönnyeztem őket. Mert mindig valami rossz jön a jó dolgok után. Kíváncsian várom a folytatást.
Puszi 😘❤❤

Czifra Mónika írta...

Hát igen. Eljutottunk/ eljutottak idáig azon a göröngyös úton. És végre 99%-ban kiteljesedett a szerelem.
Ügyesen, szeretettel, gondoskodással, odafigyeléssel egymás iránt élhették meg a gyönyörhöz vezetö perceket.

Andrea Nagy írta...

Szia Drága ❤️
Most csak annyit vagyok képes mondani, hogy köszönöm az élményt! ❤️
Annyi szex jelenetet olvastunk már, hogy úgy gondoltam nem lehet másképp megírni, mást átadni mint csupán a szavakat.
Ebben a jelenetben az érzelmeken volt a hangsúly a számomra. Annyira szeretik egymást. Ilyen zárt világban ez a bizalom, maga a csoda.
Csak kitartson! Minden bajkeverés ellenére.
Köszönöm neked ezt a csodát! ❤️ ❤️
Pussz 😘 😘

Névtelen írta...

Szia!

Csodalatosan megirt resz volt! <3
Fantasztikusan irod meg az erzelmeket, nagyon imadom! <3
Es a fiuk... <3 edesek mint mindig! Harry a kis tapasztalatlan <3 es Lou... imadom oket! <3
Kivancsi vagyok h folytatodik a sorsuk a bortonben, illetve h mi lesz ha Lou valoban kijut? Egyelore nem is akarok erre gondolni, csak szeretnem meg jopar fejezeten at olvasni az ehhez hasonlo torteneseket!
Koszonom az ujabb reszt, varlak! <3

Puszi, D.

Hópihe írta...

Szia!
Csodákatosan szép, érzéki szerelmes rész volt. Megható volt olvasni azokat a gyöngéd, mély érzéseket, melyek végre felszabadulhattak bennük. Bájosan esetlen Harry a tapasztalatlanságával, Lou hazározott, celtudatos irányító. Lassan eljutottak a majdnem teljes extázisig, fénylő csóvaként lobog a szerelmük. Félek, hogy mi vár rájuk, mit kellesz még kiállniuk a jövőben. Imádtam őket. Gyönyörűséges volt. Köszönöm!😍😍😍😍😍

Unknown írta...

Még egyszer el kell majd olvasnom,mert ahogy észrevettem ,hogy új rész van rácuppantam és szemüveg nélkül kezdtem olvasni :) Dawn !Gyönyörű volt , csendes, szenvedélyes , .Harry tapasztalatlanságával ,Louis türelmetlenségévél egy magával ragadó új intim helyzetet , majdnem aktust varázsoltál elénk .Nagyon szeretem a történetedet és ezt a börtön párost .Gratulálok ,hogy mindig meglepsz és elvarázsolsz a tehetségeddel !Millió puszi ,hatalmas ölelés :)))))

MK írta...

Ez is szép rész volt.😀

Carmen írta...

Sziaaa!
Hát a pornóra nem tudunk írni más, csak annyit, hogy köszönjük szépen. Főleg, ha ilyen jól írod meg. Apropó, köszönjük: ezt nem írtam a mélben, de azon mindig nevetek, amikor valaki megköszöni a szexet. Ficben, filmben, az életben.. szerintem ez baromi vicces minden helyzetben. Nálam ez olyan wtf érzés :D Na csak ennyit akartam még hozzáfűzni. De imádtam! Pussszantás! :)

Gyö írta...

Hali HDawn!!!!

Na de Carmen! Ez nem csak pornó!!!Kikérjük magunknak...EZ.....ROMANTIKUS hard pornó XDDD... és még "kicsi" Harry be se ért a kuckóba!!!!XDDD Hajjajjjj, hümmmmmmmmmmmm mi lesz itt???? XDDDD ♥♥♥

"...– Ó, bassza meg! –..." Hát Lou rátapintottál a lényegre!!! Lesz itt minden csak baszás nem! XDD Ez tömény szívás!!!:):):) Na nem azért, mert Hajni gonosz! NEM, NEM!!! Ő gondoskodó és törődik szakmájához híven mind a mentálhigién, mind a testi egészségetekkel!!! (Nincs nyugalom, romantika, nincs gumi????=Nincs szex)

Ezt a fejezetet Én átneveztem a "félig" fejezetté......
"......félig lehunyt szemekkel...."
"......félig merev farkát...." ÉS ITT álljunk is meg!!!!

Haroldunknak merevedési problémái vannak???

Hajni ez komoly??? 24, hallod???24 éves!!!

Ha ennyitől csak félig áll!!! XDDDDD Akkor gondok vannak! Vagy neked kell anatómiai tanulmány, kutatás ;););) vagy Harry nincs mese, tanácsadásra kell menned!!!

Na jó, ezért szívtam már eleget a véred!♥♥♥

Jó rész volt kellett már a kielégülés! XDDD

Pussszzz, ölelések hada és IMÁDÁS!!! ♥♥♥

KÖSZÖNÖM (Igen C. remélem elolvasod!!!;) Illedelmes angolok vagyunk, mindent megköszönünk. XDDD)

(de igazándiból nem a pornót, mert akkor Qva nagy és hosszú levelet kellene írnom Kovinak is XDDD, hanem a ránk fordított időt és energiát!!!)

Gyö

Carmen írta...

Hogyne olvasnám el a kommentedet? Viccelsz? :DDDDDD Amúgy H félig merev farkán én is elsőre fennakadtam kicsit. Igen, ezt is elfelejtettem megemlíteni, Hajni! Nézd el nekem, beszippantott a "romantikus hardcore pornó"... XD

Gyö írta...

Szia C.!

Megnyugodtam, hogy nem csak Én vagyok ennyire maximalista Harry farkának teljesítményével kapcsolatban! XDDD

A kommentjeimet éltető szavaidat ismételten köszönöm és zavarba is jövök, de nagyon Bódogságos is vagyok!♥♥♥

(Meg a lelkiismeretem is fúr, mert elhanyagollak! Bocsi! Szercsi van! )

HDawn írta...

Szia! Örülök, hogy tetszett neked :) Hát nem tagadom, nem itt nem a "és boldogan éltek, míg meg nem haltak", mert akkor akár be is fejezhetném itt. :D Sok puszi :)

HDawn írta...

Szia!
Kellett már egy ilyen rész is a sok rossz után, ugye? :) Ha nem történne semmi, itt kéne befejeznem... szóval ja, lesznek még fordulatok, ezt megígérem :) Köszi, hogy írtál. Sok puszi!

HDawn írta...

Nem volt könnyű szülés, az tény :D Örülök, ha tetszett, remélem, a folytatás is elnyeri majd a tetszésed. Sok puszi :)

HDawn írta...

Szia Drága!
Én igyekszem mindig egy rakat érzelmet is belevinni az ilyen jelenetekbe (elvégre nőből vagyok :D). Zárt világ, igaz, de talán éppen ez adhat okot az ilyen kapcsolatokra is. Köszi, hogy írtál :) Puszi!

HDawn írta...

Szia D!
Még lesznek fejezetek, de nem ígérem, hogy mind ilyen hangvételű lesz :D Egy idő után uncsi lenne, nem? Én is imádom a kis drágákat, és végre, végre... köszönöm, hogy írtál :) Puszi!

HDawn írta...

Szia Szörpi!
Örülök, hogy tetszett nektek. Egy kis romantika, egy kis erotika, és végre egy kis nyugalom a fiúk életében, még ha ideig-óráig is. Köszönöm, hogy írtál, és külön köszönöm a kedves szavakat, nagyon jól esnek. :) Sok puszi!

HDawn írta...

Szia :)
Szerettelek volna titeket kárpótolni, amiért eddig kitartottatok, és őket is, ha már a szó szerinti aktus nem történt meg... :) Köszönöm, hogy végig itt vagytok velem. Sok-sok puszi drága! :)

HDawn írta...

Köszönöm :) Puszi!

HDawn írta...

Sziaa :)
A köszönömben benne volt minden Lou részéről. Az, hogy H segített neki az elejétől, hogy kiállt érte, hogy szereti, hogy boldoggá tette... és természetesen nagyon szívesen :D Mármint a romantikus hard pornót :D Köszönöm, hogy írtál, és sok-sok puszi :)

HDawn írta...

Sziaa!
Arról elfeledkeztél, hogy a történetben H 15 évesen került javítóba, 5 éve van bezárva, tehát 20 éves :D Harry védelmében felhoznám, hogy nemi betegségekről, L exéről, és no szex-ről volt szó, mielőtt félig merev lett XD De legközelebb nem lesz ilyen, törölközőt lehet majd rá akasztani egész idő alatt, oké? :D (bár kétlem, h L törölközőakasztónak használná, ha majd végre másra is lehet ;))
Köszönöm, hogy írtál :) Pusziiii :)