2018. július 6., péntek

Megfigyelve - 20. Szublimáció

Sziasztok! Hoztam nektek valamit ma is :) Jó olvasást, és remélem, egy kicsit több komment érkezik majd, mint a TU legutóbbi részéhez :S


20. Sublimation
Szublimáció: A pszichés energia átirányítása a negatív kiáramlásoktól pozitív irányba.

16 évesen (hat hónappal a vihar után)

Az ikrek a kanapé két végén ültek. Még csak egymásra sem akartak nézni, nem hogy hozzáérni a másikhoz.
– Hülyeség – motyogta a fiatalabb fiú.
– Miért lenne hülyeség? – kérdezte Alan, miközben a tollát a kezében tartotta, készen a jegyzetelésre.
– Ez nem fog javítani a helyzeten. Utál engem.
– Nem utállak. Csak azt kívánom, bár ne lennél az ikertestvérem – felelte az idősebb, és a homlokába húzta a kapucniját, hogy ne kelljen látnia a megbántottságot a testvére arcán.
Alan néhány pillanatig szünetet tartott, miközben felmérte a fiúkat, és azon töprengett, vajon mennyi esély van arra, hogy rendbe hozza a már amúgy is haldokló kapcsolatot. Alan néha úgy érezte, hogy teljesen elveszti a reményt, mert nagyon nem úgy tűnt, hogy közel tud hozzájuk férkőzni.
– Azt utálod, hogy van egy ikertestvéred, vagy azt, hogy ő az ikertestvéred?
– Utálom, hogy ő az ikertestvérem.
– Miért?
– Ez… ez bonyolítja a dolgokat.
– Hogyan?
– Mindenki elvárja tőlünk, hogy egy bizonyos módon viselkedjünk, cselekedjünk, és hogy egy bizonyos módon… szeressük egymást.
– Hogy akarod őt szeretni? – kérdezte Alan óvatosan.
Az idősebb fiú elhallgatott, és végül a fiatalabb szólalt meg:
– Csak testvérek akarunk lenni – suttogta, pontosan tudva, hogy nem ez az, amit a bátyja hallani akar, de ezt kellett mondania.
– Bárcsak ne lennénk testvérek.
Alan a jegyzetfüzetének szentelte a figyelmét, miközben megpróbálta rendezni a gondolatait. Vajon mennyire kell komolyan vennie a fiúk szavait? Valóban dühöt hallott az idősebb hangjában? A múltbeli tapasztalatai eltorzították a jelent, és olyan dolgokat hoztak fel, amik nem is voltak ott? Újra ránézett az idősebb fiúra, éppen időben, hogy elkapja, ahogy fájdalmasan vágyakozva néz az ikertestvérére.
– Hayden, megengeded, hogy pár percig kettesben beszéljek Henryvel?
A fiatalabb fiú bólintott és felállt a kanapéról, ahol hosszú hónapokkal azelőtt egy másik ikerpár foglalt helyet. A Krause ikrek csak egy évvel voltak fiatalabbak, mint Bill és Tom, és minden alkalommal rájuk emlékeztették a doktort. Már nagyon régen nem hallott róluk, de most muszáj volt a jelenlegi ügyfeleire figyelnie. A teljes figyelmét igényelték, de nem tehetett róla, minden alkalommal eszébe jutott, vajon mit csinál Bill és Tom. Sokat voltak a hírekben, mindig mosolyogtak és izgatottan beszéltek az új lemezfelvételről. Alan aggódott amiatt, hogy esetleg csak színlelnek, és azt kívánta, a fiúk bár felhívnák az ígéretükhöz híven. Még mindig beszéltek és figyeltek egymásra? Küzdöttek? Még együtt voltak?
**
– Ó, istenem, Tomi!
– Shh!
– Tooomi!
– Bill, csöndesebben! Anya és Gordon itthon vannak!
– Alszanak. Nem tudok mit csinálni. Ez olyan jó érzés!
– Igen? Többet akarsz?
– Igen! – sziszegte Bill, miközben a kezével az ágy fejtámlájába kapaszkodott, és a háta ívbe hajlott.
Furcsa módon az egész egy vitával kezdődött. Tom egy gonosz megjegyzést fűzött Bill új, csillag alakú tetováláshoz, ezért az öccse bevonult a szobájába duzzogni. Most pedig már a hátán feküdt, kétségbeesetten kapaszkodott az ágyba, hogy valami a földön tartsa, miközben Tom az ajkaival és a kezével kért bocsánatot. A bátyja ajakpiercingjének hideg érzése az újonnan tetovált bőrén elég volt ahhoz, hogy Bill zihálni kezdjen. Tom gyorsan elmulasztotta az égető érzést, már az öccse cipzárjával bajlódott, és egyre türelmetlenebbül rángatta azt az istenverte nadrágot. Bill frusztráltan nyöszörgött, amire a testvére egy lágy puszival válaszolt a köldöke alatt.
– Tom, siess! – Bill türelmetlen volt, és eléggé frusztrált ahhoz, hogy Tom arra a következtetésre jusson, hogy talán túl sokáig kínozta őt. Hogy felgyorsítsa a dolgokat, Bill lehúzta magáról a pólóját és a padlóra dobta.
– Végre – mondta az idősebb fiú győzelemittasan, amikor sikerült kicipzároznia Bill farmerját. A nadrágot hamarosan az alsó is követte, és Tom önkéntelenül megnyalta az ajkát, amikor lenézett az előtte fekvő meztelen fiúra. Bill kemény volt; a farka vörösen feszült és szinte könyörgött a figyelemért. Hívogatón megemelte a csípőjét, ahogy próbálta rávenni a bátyját, hogy ne csak bámulja, hanem csináljon is valami hasznosat.
– Vedd a szádba.
– Komolyan?
– Sosem szopsz le, Tom. Ez így nem igazságos.
Tom idegesen beharapta az ajkát. Billnek igaza volt; sosem kényeztette ott a szájával, kivéve ha valami olyat tett, ami komoly bocsánatkérést igényelt. Pedig ő szerette az öccsét. Szerette a testvére ízét, szerette, ahogy a fiú nyöszörög és vonaglik alatta, szerette eljuttatni a csúcsra, de valamiért nem szerette leszopni.
– Ha nem veszel a szádba, akkor legalább csinálj valami mást! – nyafogta Bill.
Tom elvigyorodott, és lehajolt, hogy megcsókolja. Bill sosem volt annyira szexi, mint mikor kétségbeesetten figyelemért könyörgött. Miközben csókokkal vonta el a fiú figyelmét, az ujjai végigsimítottak a combja puha bőrén, és addig cirógatta, míg el nem jutott a céljához. A hosszú, kényeztető ujjak végre körbeölelték Bill farkát, ahogy Tom a hüvelykujjával elkente az előnedvet a makkján.
– Nyisd szét a lábaidat – suttogta az idősebb fiú mély hangon úgy, hogy Bill beleborzongott. Azonnal engedelmeskedett, és széttárta a lábait a testvérének. Nem tudta, mit tervez Tom, de sosem vitatkozott vele, amikor ilyen hangsúllyal beszélt hozzá. Ez volt az egyetlen dolog, ami hallgatásra bírta a fiatalabb fiút, ráadásul biztos volt benne, hogy a bátyja valami izgalmasat forgat a fejében. – Csukd be a szemed – morogta Tom, mielőtt lehajolt a testvére felé, és egy forró, nedves csíkot húzott a nyelvével lefelé, a mellkasától indulva. Bill becsukta a szemét, és vigyorgott magában, mert le merte volna fogadni, hogy végre meg fogja kapni azt a kényeztetést, amire vágyott.
Pont, ahogy számított rá, egy pillanattal később megérezte, ahogy Tom nyelve végigsimított a férfiassága hosszán, és lazán megnyalta a szerszáma végét. Az érintés nem tartott sokáig, ezért Bill azonnal megemelte az ágyékát, hogy többért könyörögjön. Tom kihasználta ezt és mindkét kezével a csípője alá nyúlt, hogy felemelje a fiú derekát az ágyról. Az öccse frusztráltan felnyögött, amikor figyelmen kívül hagyta a fájdalmas erekcióját, és inkább a combjait puszilgatta.
Bill másodpercekre volt attól, hogy egy hosszú, követelőző nyafogásba kezdjen, amikor megérezte Tom forró leheletét a lábai között. A fiú szétnyitotta a combjait, hogy még jobban közéjük tudjon furakodni.
– Tomi, mit csi… Ó, istenem! – Bill kezei hirtelen a teste mellé lendültek, hogy szorosan megkapaszkodhasson a lepedőben. Teljesen biztos volt benne, hogy ha elengedi, le fog zuhanni. Tom nyelve közvetlenül a nyílásán volt; tapogatózva nyalogatta, újra és újra finoman megérintette ott, ahová eddig még sosem merészkedett az ajkaival.
Tom vigyorgott, miközben nyálas, lágy érintésekkel siklott a testvére bejárata körül, és hallgatta, ahogy Bill levegőért kapkod. A nyelvét az izomgyűrűk közé fúrta, az öccséből reszketést és egy mély nyögést kiváltva, miközben érezte, ahogy Bill lassan ellazul és beengedi őt. Belélegezte a fiú tiszta, pézsmás illatát, és közben még beljebb nyomult, olyan mélyre csúsztatva a nyelvét, amennyire csak tudta.
– Basszus! – zihálta Bill. A lábai remegtek, mintha zseléből lennének, és minden egyes nyalintás újabb és újabb élvezethullámmal terítette be a testét. Tom lélegzete szinte égette a bőrét, és a nyelve mélyebbre nyomódott, ahogy próbálta az izmokat még jobban ellazítani. – Bassza meg! – nyögte Bill a zihálás közepette. – Tom, dugj meg!
A másodpercek, amíg Tom elhúzódott, és gyorsan megszabadult a saját ruháitól, mindkettejük számára gyötrelmesek voltak. Míg az idősebb fiú levetkőzött, Bill kétségbeesetten kereste a síkosítót, ami valahol az éjjeliszekrény mélyén lapult. Végül megtalálta egy kis dobozba rejtve, egy rakás könyv, és néhány Playboy újság alatt, ami arra szolgált, hogy elrettentse a szülőket a további kutakodástól.
Tom elvette tőle a kis tubust és bevonta az ujjait a hideg géllel. Normál esetben várt volna, hogy a síkosító egy kicsit felmelegedjen, mielőtt hozzáér a testvéréhez, de Bill türelmetlen mocorgása arra utalt, hogy ő nem akar várni. Hideg ujjbegyek tapogatták ki a fiatalabb fiú bejáratát, és egy kis ellenállást követően hamarosan be is jutottak. Tom még néhányszor bedugta és megforgatta az ujjait, hogy megbizonyosodjon róla, minden szükséges helyre jutott a síkosítóból.
– Készen állok. Most, Tom. Csináld most! – nyöszörögte Bill, miközben ritmusosan emelgette a csípőjét és a bátyja ujjaira mozdult.
Tom hátra ült a sarkaira és megint a kezébe vette a kis tubust. A bőséges mennyiségű síkosító végigfolyt a forró, fájdalmasan feszülő szerszámán, és vigyáznia kellett, hogy csak annyira érintse meg magát, amennyire feltétlen szükséges. Ugyanolyan türelmetlen volt, mint az ikertestvére. Látni, ahogy Bill remeg és fészkelődik előtte elég volt ahhoz, hogy a határra sodorja.
– Gyere ide! – mondta Tom, és intett Billnek, hogy másszon az ölébe.
Az öccse gyanakvóan nézett rá. Már majdnem egy éve történt meg az első alkalom, és azóta sok pózt kipróbáltak, de ez új volt. Úgy tűnt, Tom azon az estén tele volt ötletekkel. Lehet, hogy Bill ideges lett volna normál esetben, azonban most túlságosan sóvárgott a kielégülésért.
– Így? – kérdezte Bill halkan, miközben az egyik lábát átemelve Tom combjain a bátyja ölébe mászott, és óvatosan úgy helyezkedett, hogy a fiú pénisze a fenekéhez nyomódjon. A karjait Tom válla köré fonta és ösztönösen átölelte.
– Mmm, igen, pont így – dünnyögte Tom, miközben a csúszós farka a fiú alá került. Lenyúlt kettejük közé, és a tenyerét a testvére combja alá fúrta. A fiatalabb fiú kicsit megemelkedett, és így gyorsan megtalálta a célpontját. Mindketten felnyögtek, amikor a férfiasságának csúcsa Bill bejáratához feszült.
Nem kellett megmondania öccsének, mi legyen a következő lépés. Mielőtt még lehetősége lett volna rá, a fiú leereszkedett az ölébe, és Tom farkát hirtelen körbeölelte a forróság.
– Basszus! – sziszegte Tom, miközben a kezei Bill derekára csúsztak, hogy megállítsa egy pillanatra.
Bill felnyögött, amikor a testvére végre teljesen benne volt, aztán még közelebb bújt hozzá, hogy a merev farka kettejük hasa közé szoruljon. A feje a bátyja vállára hanyatlott, és mikor oldalra fordult, hamar megtalálta a kis területet Tom nyakánál, amitől a fiú remegni kezdett.
Tom a kezeivel Bill csípőjén segített neki megtartani magát. Lassan kezdték, és hagyta, hogy a testvére diktálja a tempót. Hiába voltak már gyakorlottak, Bill még mindig elképesztően szűk volt minden egyes alkalomkor, ezért vigyázott rá, nehogy fájdalmat okozzon neki. A fiatalabb fiú fokozatosan növelte a tempót, és nem sokkal később úgy döntött, többre van szüksége. Nem volt kedve a lassú szeretkezéshez, ezért hamarosan olyan lelkesedéssel és energiával lovagolta meg Tomot, ami csak egy tizenhat évestől kitelik. Közben a bátyja vállába kapaszkodott, ahogy a saját szerszáma kettejük között kellemesen dörzsölődött. Szinte vonaglott Tomon, és folyamatosan fészkelődött, hogy megkeresse a tökéletes szöget. Végül sikerrel járt; megtalálta az a helyzetet, amely éppen a megfelelő nyomást biztosította a prosztatájára minden behatolásnál.
Tom a tenyerét Bill feneke alá csúsztatta, és erősen gyúrogatta, miközben a csípőjével felfelé döfött. Az öccse ujjai a vállába vájtak, ahogy a fiú próbálta visszatartani a kitörni akaró nyögéseket minden egyes mély behatolásnál. Közel volt, de azt akarta, hogy Tom vele együtt élvezzen el.
Az idősebb fiú feje hátracsuklott, és nyitott ajkait egy csöndes nyögés hagyta el, amikor Bill szája a torkához tapadt. Az öccse továbbra is együtt mozgott vele, és már teljesen összekente Tom hasát az előnedvvel. Hirtelen kénytelen volt beleharapni a saját ajkába, és így elfojtani egy sokkal hangosabbnak ígérkező nyögést, amikor megérezte, hogy Bill izmai szorosan feszülnek a farka köré. A testvére keményen dolgozott azon, hogy a csúcsra juttassa.
– Gyerünk, Tomi. Élvezz belém – könyörgött Bill, miközben felemelkedett és gyorsan visszasüllyedt a bátyja ölébe. Vad ütemben mozogtak, és Bill tudta, hogy később fájdalmai lesznek, de abban a pillanatban nem érdekelte. Hallani akarta Tom nyögését, ahogy a fiú megfeszül és remegni kezd, és érezni akarta ahogy az élvezetének nedve elönti a bensőjét.
Tom már nyitotta a száját, hogy emlékeztesse, maradjon csendben, de végül nem nyílt rá alkalma, mert Bill kihasználta a lehetőséget, és csapdába ejtette az ajkát a sajátjaival, majd hamarosan a nyelve is befurakodott a bátyja szájába. Ahelyett, hogy figyelmeztette volna Billt, hogy csöndben maradjon, ő nyögött a puha ajkak közé és kezdett mozogni megújult erővel.
Bill nyelvpiercingje Tom fogaihoz koccant, ahogy a fiú szinte agresszíven felfedezte a száját, és megérezte a saját ízét. Mindketten megremegtek, amikor Bill összeszorította az izmait a testvére körül, és elhúzódott a csókból, hogy vegyen egy gyors lélegzetet.
– Tomi, én el fogok… el fogok…
Tom Bill ajkaira szorította a sajátját, hogy elhallgattassa, mielőtt még felsikoltott volna. A karjaival szorosan tartotta a fiút, ahogy tovább mozogtak. Még mélyebbre hatolt a testvérében, miközben Bill élvezte a súrlódást, ahogy a farka kettejük között feszült és nedvesen csúszkált.
Amikor mindketten remegtek és képtelenek lettek volna elviselni többet, Tom változtatott a behatolási szögön, és közvetlenül úgy mozdult, hogy a farka hegye minden alkalommal Bill legérzékenyebb pontjához érjen. Nem kellett sokat keresgélnie, mert már pontosan tudta, hol találja, és hogyan, milyen erősen kell hozzáérnie.  Most sem tévedett. Az öccse belenyögött a csókba és minden izma összerándult, miközben elérte az extázist.
Tom érezte a forró nedvességet a mellkasán, Bill körmeit a vállán, mielőtt mély hangon felnyögött és hagyta, hogy a kéj elárassza az összes porcikáját. Billt kivéve minden elhalványodott körülötte, és a szűk forróságot leszámítva semmit sem érzékelt a világból. Az öccse halkan nyöszörgött, amikor elélvezett benne, és újra mocorogni kezdett, amitől Tomon ismét reszketés futott végig.
Bill nekitámaszkodott a bátyja mellkasának, Tom pedig hátradőlt a matracra, de a lábai még mindig kényelmetlenül összehajtogatva szegeződtek le a teste alá. Lassan kinyújtotta őket, és amikor kényelmesen elhelyezkedett, Bill azonnal lerogyott rá. A testvére félig máris aludt a mellkasán, és egyiküknek sem volt kedve megmoccanni. Ott volt a feje, ahol a talpának kellett volna lennie, de nem számított.
Tom megfogta a takarót, és magukra húzta. Az öccse a vállába fúrta az orrát, amikor átölelte és lassan simogatni kezdte a hátát. Bill elégedett, lágy hangokat hallatott, mint mikor nagyon fáradt és álmos. Tom is ugyanolyan kimerült volt, de az elméje nem akart elhallgatni, hogy aludhasson. Hosszú ideig feküdt ébren és nézte az ikertestvérét, ahogy aludt.
Eszébe jutott, hogy azért mentek a hálóba, hogy beszélhessenek, ehelyett szinte alig váltottak néhány szót. Úgy tűnt, ez mostanában egyre többször fordult elő. Beszélni akartak. Törekedtek rá, hogy kifejtsék az érzéseiket és elmondják egymásnak, mint ahogy Alan tanította őket, de egyre ritkábban sikerült. Mindketten úgy gondolták, könnyebb volt a testükkel megnyugtatni a másikat, mint ténylegesen beszélni arról, ami fájdalmat okozott nekik.
Visszatértek a régi szokásukhoz, hogy megnyugtassák egymást, és eltöröljék a fájó érzéseket. Legyen szó féltékenységről, dühről, szorongásról, honvágyról, stresszről vagy csak általános szomorúságról, az ikrek pontosan tudták, hogy lehet a rossz érzelmeket elhalványítani. A probléma az volt, hogy bár lenyugtatták az érzéseket, a gondok forrását, ami valójában okozta őket, nem tudták kijavítani.

13 megjegyzés:

Mese írta...

Drága Hajni!
Örülök, hogy újra olvashatok/olvashatunk az Ikrekről. Kezdtek hiányozni már ;)
Olyan csúcsszuper a szöveg minősêge, hogy nincs is mit hozzáfűzzek.
Köszönöm, hogy általad olvashatom ezt a történetet, és köszönöm a sok-sok munkádat!
Sok puszi💖💜💛

Névtelen írta...

Szia!

Mar vartalak es koszonom h hoztal nekunk egy ujabb forditast! <3
Tetszett, bar nem volt tul esemenydus, de szerettem olvasni. :) Az elejen azt hittem az ikrek ulnek ott, egy pillanatra meg is ijedtem h most mi van? A dokit meg mindig imadom amugy. :D
Es a TU meg mindig a szivem egyik csucske! <3 Mar nagyon varom annak a folytatasat! <3

Puszi, D.

Andrea Nagy írta...

Szia Drága!
Csodás lett mint mindig!
Jó volt hallani a dokiról, és az is jó, hogy nem felejtette el a fiúkat.
Befeszkelték magukat a fejébe, bár lehet ez nem pont a legjobb szakmailag a számára. Főleg , ha mindig rájuk gondol.
A srácok pedig... ilyen fiatalon micsoda lepedő akrobaták! Azta...
Na jó.. igen látványos jelenet lett.
Ügyes fordítás, szuper rész.
Nem tudom származik e valami jó abból, hogy szexszel oldják meg a problémákat.
Elöbb utóbb baj lesz ebből. Beszélgetni kellene. És még úgy is elbeszélhetnek egymás mellett.Nagy kár lenne.
Pussz 😘

MK írta...

😍😍Kiváncsi vagyok, hogy alakul a kapcsolatuk. Nagyon jó volt.

Névtelen írta...

Ezaazz!��
Annyira imadooom. Nagyon varom a kovi fejezetet minden tortenetedhez��❤️

csillámpóni írta...

Kedves HDawn!
Mikorra várható a kövi?

HDawn írta...

Szia Drága!
Igen, nekem is hiányoznak, ha nem írok/fordítok róluk :D ez fertőző, tudod ;) Köszönöm, örülök hogy meg vagy elégedve a minőségével... sokat időzök vele hogy minél jobb legyen :) Puszi

HDawn írta...

Szia! Nagyon szívesen, ez a dolgom, vagy mi a szösz ;) Sietek a folytatásokkal. Puszi :)

HDawn írta...

Szia Drága!
:D Lepedőakrobaták bizony :D De még milyenek! És én ezekkel a részekkel szenvedek a legtöbbet, de ezt is kipipálhatjuk :D Köszönöm, hogy írtál. Puszi!

HDawn írta...

Köszönöm, sietek vele :)

HDawn írta...

:D Olyan jó ezeket a rövid, őszinte kommenteket is olvasni :) Köszönöm :)

HDawn írta...

Most hétvége, talán már holnap :)

Petruska írta...

Nagyon tetszett várom h kezdjem a következő részt 😁
Dokit nagyon szeretem, jó h ennyire szereti a fiúkat
Nagyon jó jelenet volt az mar biztos, de jó lenne ha beszélnenek is, mert nem csak a sexre van szükségünk hanem az egymas közti kommunikációra is, remélem nem felejtik el mit igertek a dokinak és odafigyelnek erre, h beszelgessenek.
Köszönöm Drága ❤️😘