2019. február 7., csütörtök

The unforgiving - 29. Közelebb!

Sziasztok! Hoztam nektek valami fincsit ;) Most vettem észre, hogy az előző részhez érkezett kommentekre még nem válaszoltam. Pótolom, ígérem :) Jó olvasást, és kíváncsian várom a gondolataitokat a résszel kapcsoltban.

L.

Harry ragaszkodott hozzá, hogy le akar zuhanyozni, mielőtt ágyba bújunk. Azt mondta, hogy amikor rájött, nem tudna nélkülem élni, egészen hazáig futott, és csatakosra izzadta magát, így hát nem volt más választásom, én is követtem a fürdőbe, mert eszembe sem volt akár egy pillanatra is elengedni magam mellől. Nem volt rossz döntés. A tusfürdőtől habosan egymás bőrén csúszkálni, összesimulni, mintha ketten egy egész lennénk, még hajnali háromkor is olyan éberré tett, mintha egy jót aludtam volna előtte. Amikor kiléptem Harry után a fürdőből, mindenre készen álltam: megmenteni a világot, de előtte mindenképpen szeretkezni vele egy hatalmasat. A világ megmentése még várhat egy kicsit…
Leült a dereka köré tekert törölközőben az ágy szélére, és várakozva pillantott fel rám. Egy mosolyt követően a combjai közé léptem, és a fejét a mellkasomra húzva játszottam a hullámos, puha fürtjeivel.
– Nem szeretném elrontani a hangulatot, sőt, idiótának sem akarok tűnni, de muszáj újra megkérdeznem. Biztosan ezt akarod? – duruzsoltam neki, és egy kis puszit adtam a feje búbjára. A forró víz alatt felkorbácsolt vágyunk mostanra kicsit lenyugodott, de nem tudtam elég hálás lenni emiatt több okból is. Szerettem volna minden pillanatot átélni és kiélvezni, nem úgy, mint előző éjjel. Óvatos és figyelmes akartam lenni vele. És ami még fontos: semmiképpen sem akartam elélvezni azelőtt, hogy benne lehetnék.
Harry felnézett rám azokkal az elképesztő zöld szemeivel, és a lábaim máris remegni kezdtek.
– El akarom-e felejteni Jasont? A pokolba is, ez minden vágyam. Akarom-e, hogy a tiéd legyek? A szívem már régen hozzád tartozik, éppen ideje, hogy a testem is odaadjam… – mondta rekedt hangon, mielőtt az orrát a hasamba fúrta és beleharapott a bőrömbe. Annyira elképesztően édes volt… és szexi. Ez a kettő együtt pedig őrjítően hatott rám.
Egy halk nyöszörgés hagyta el a szám, és a farkam kezdett újra sátrat állítani a törölköző alatt. A szívem eközben olvadozott, és nem értettem, hogy lehetek ennyire szerencsés.
– Lehet, hogy nem fogod szeretni. Nem mindenki vágyik rá – próbáltam összefüggően beszélni, miközben lenyalogatta a hasfalamról és a mellkasomról az ottmaradt vízcseppeket. Az ujjaimat a tincsei közé fúrtam, és rámarkoltam a hajára, amikor a nyelve kicsit becsúszott a törölköző alá.
Harry rájött, hogy ezt muszáj letisztáznunk, mielőtt tovább haladunk, ezért megadóan felemelte a fejét, csücsörített, és mikor megkapta a csókot, megvonta a vállát:
– Én vágyom rád, ez nem kérdés. Fogalmam sincs, hogy élvezetes lesz-e. Erre nem tudok válaszolni, míg meg nem mutatod, de biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódást okozni – vonta fel a szemöldökét kihívóan, és hogy teljesen elveszítsem a fejem, a hatás kedvéért még a rózsaszín ajkát is beharapta. Imádtam a száját. Imádtam a tökéletes fogait, a kettő együtt pedig túl sok volt. Azonnal ledöntöttem az ágyra, és éhesen befúrtam a nyelvem az ajkai közé. Az íze azonnal elvette az eszem. Felidéztem az első csókunk, amit sosem fogok elfelejteni. Akkor sebes volt a szája annak a szemétnek köszönhetően, a sötét börtöncellában álltunk, remegett, és ugyanígy rám bízta magát, mint most. Emlékeztem, ahogy lenyalogattam róla a vért, és arra a különleges, édes aromára, ami hozzá tartozott, és háttérbe szorította a fémes ízt. A nyelvem hegyén éreztem az ajka egyenetlenségét, és ahhoz képest most csak a puhaság és selymesség maradt. Az a pillanat, és ez is tökéletes volt. Akkor csókolóztunk először, most pedig… szerettem volna abba a hitbe ringatni magam, hogy először fogunk szeretkezni, ami persze nem teljesen igaz. Mindenesetre ebben a felállásban ez lesz az első. Néhány percig harcoltunk a dominanciáért, és amikor én nyertem, Harry kicsit elégedetlen, de végletekig felizgult hangja biztosított arról, hogy tényleg ezt szeretné. A kezem időközben elindult lefelé kettőnk között, és lassan kibontottam a törölközőből.
– Olyan finom a szád – mondtam neki, amikor egy rövid pillanatra elengedtem. – Olyan nagyon finom vagy – suttogtam a fülébe, és a nyakán folytattam a kényeztetést. Harry felnyögött abban a pillanatban, hogy megszívtam a bőrét, és amikor már nem volt útban a törölköző, lassan leereszkedtem a csípőmmel a lábai közé. Előfordult már, hogy ilyen testhelyzetbe keveredtünk, de akkor nem voltunk meztelenek. A börtön kényelmetlen vaságyán feküdtünk, és attól féltünk, valaki ránk nyit. És akkor tudatosult bennem, hogy így is meg akarom őt kapni…
– Tegnap szerettem volna valamit, amire végül nem volt lehetőségem – mondta halkan, visszafojtva egy nyögést, ahogy a tenyerem a farkára simítottam. – Nagyon-nagyon rossz voltál – folytatta a levegőt kapkodva, miközben az egyik mellbimbóját a számba véve szívni és nyalogatni kezdtem. – Simogatni akartalak… Lou, édes istenem! – zihálta a hajamba markolva. – Mit teszel velem?
A kis, megkeményedett csúcsot kiengedtem az ajkaim közül, és picit beleharaptam a mellkasába.
– Megduglak – feleltem neki kihívóan felvont szemöldökkel, magabiztosan mosolyogva, és a ficánkoló csípőjét leszorítottam a matracra a sajátommal. – De először mondd el, mit akartál velem tenni. Hol akartál simogatni? – kérdeztem kíváncsian. Kisimítottam néhány tincset az arcából, és vártam a válaszra. Élveztem, hogy csak az ágyékunk érintkezik, bár amikor lepillantottam a szájára, mindig elkapott a vágy, hogy csókoljam. Az ajkai máris duzzadtak és vörösek voltak, de azt akartam, hogy még jobban izzanak a forró csókjainktól.
Harry becsukta a szemét, és kicsit megrázta a fejét, mintha próbálna rendet rakni odabent. Úgy tűnik, elveszítette a fonalat, hála annak, amit műveltem vele. Pedig még bele sem kezdtem igazán…
– A számba akartalak venni – bökte ki végül. Újra kinyitotta a szemét, és lassan, kísértően megnyalta a száját.
Egy pillanatra bennakadt a levegő, de gyorsan rendeztem a vonásaim.
– A farkamat akarod? – kérdeztem olyan rekedt hangon, hogy alig ismertem magamra. Nem tudom, hogy voltam-e már ennyire beindulva életemben… talán előző éjjel, amiből sajnos semmire sem emlékeztem.
– Igen – bólogatott Harry hevesen. Eszembe sem volt megtagadni tőle ezt a kívánságot, ezért máris legördültem róla, egy párnát húztam a fejem alá, és kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon. Nem kellett sokáig várnom. Átadtam az irányítást, és ő máris élt a lehetőséggel. Áldottam az eget, hogy túl türelmetlen volt a bemelegítéshez, és rögtön a lényegre tért. Végül is a fürdőben már megtörtént az előjáték, ráadásul akármennyire próbáltam lassítani a tempón, néha kiestem a szerepből, és mindent akartam, lehetőleg azonnal. A közel nem volt elég közel, az azonnal túl lassúnak tűnt. Mintha Harry hallotta volna a gondolataimat, mert az óvatos nyelvjátékát olyan gyorsan váltotta heves szopásra, hogy úgy éreztem, mindjárt elájulok, vagy legalábbis a szájába robbanok. Szerencsém volt, hogy 
figyelt a testem jelzéseire, mert anélkül jött rá, hogy ez most sok, hogy megszólaltam volna. Sokkal óvatosabban folytatta, de gondoskodott róla, hogy végig a határon tartson. Bevetette a fogait is, és először ijedten a hajába markoltam, hogy ha szükséges, el tudjam húzni a fejét, de Harry csak felnézett rám, mindenttudóan elmosolyodott a férfiasságommal a szájában, és folytatta, amit elkezdett. A fogai nedvesen végigcsúsztak a bőrömön, épphogy csak érintve azt, és máris megbántam, hogy azt terveztem, leállítom ezt a csodát. A karjaival még jobban szétnyitotta a combjaimat, az egyik kezével a heréimet vette kezelésbe, míg a másikkal a farkam tövét masszírozta. Lassan kénytelen voltam belátni, hogy az ártatlan Harry már nem is olyan tapasztalatlan. Tény, hogy már az elejétől kezdve elég volt a sötét pillantása, hogy levegyen a lábamról, de rövid idő alatt annyit tanult a testemről, hogy néha úgy éreztem, jobban ismer, mint én saját magam. Tudta, hogy mikor milyen intenzitással csinálja, hogy hol és mennyire harapjon a bőrömbe, hogy még éppen a kéj győzedelmeskedjen a fájdalom felett, ismerte az érzékeny pontjaim, és ezt a tudást mindkettőnk örömére boldogan felhasználta. Ha ez még nem lenne elég, az elégedett hangjai és folytonos matrachoz dörgölőzései alapján kezdtem elhinni, hogy a farkamat szopni a legjobb dolog a világon. Elkuncogtam magam ezen a gondolaton, és Harry kíváncsian felvont szemöldökkel pillantott rám. A nyelve már a golyóimat masszírozta, néha beszívta a szájába az egyiket, de most megállt, és felmászott hozzám, hogy a fejünk egy szintben legyen.
– Mi olyan vicces? – kérdezte incselkedve, miközben a keze még mindig a lábaim között volt.
– Tetszik, hogy szereted ezt csinálni – feleltem, és a derekánál fogva magamra húztam. A kőkemény farka a csípőcsontomnak nyomódott, ezért kicsit helyezkedtem alatta, hogy a sajátomon érezhessem a vágyát. Harry felnyögött, és játékosan az államba harapott, miközben az ujjai lecsúsztak a fenekemhez, és tétován simogatni kezdte bejáratot. Megilletődve pislogtam rá, és majdnem elhúzódtam. Emlékeztetnem kellett magam, hogy Harry nem Tyler, és ő sosem okozna fájdalmat szándékosan. Gyűlöltem, hogy eszembe jutott az a féreg…
– Fáj? – kérdezte Harry aggódva, és azt hiszem, ő is észrevette, hogy a testem tiltakozik már a gondolat ellen is.
– Egy-két nap, és kutya bajom se lesz – tértem ki félig-meddig a válasz alól. Nem tudtam Harry arcáról olvasni, így úgy döntöttem, sürgősen cselekednem kell, ha nem akarom elrontani a hangulatot. Változtattam a helyzetünkön, a vállánál fogva toltam el magamtól, hogy a hátára feküdjön, és visszavehessem az irányítást. Meglepődve nézett rám, és a szemei még akkor is el voltak kerekedve, amikor megcsókoltam, de a pillekönnyű simogatásoknak hála lassan ellazult, és már csukott szemmel, nyöszörögve fogadta, amikor a nyakát kóstolgattam. A fejét hátrafeszítette, és a kezeivel a lepedőt gyűrte olyan erősen, hogy teljesen elfehéredtek az ujjpercei.
– Gyönyörű vagy! Annyira szép minden porcikád – mormoltam a fülébe, és kicsit beleharaptam. Közben megpróbáltam elérni a fiókot, és amikor sikerült megszereznem a síkosítót, elégedetten mosolyogva hajoltam felé újra. Harry kinyitotta a szemeit, és a szempillái alól pislogott rám. Érdeklődve figyelte, ahogy kentem az átlátszó gélből az ujjamra, és akkor is fogva tartotta a tekintetem, amikor a kezem célba ért a combjai között. – Óvatos leszek – mondtam neki komolyan. Ő csak bólintott, miközben szétkentem a síkosítót a félgömbjei között, és az ujjam hegyével egy icipicit beljebb is merészkedtem. Amikor Harry rájött, mire készülök, újra lehunyta a szemeit, és igyekezett lassú, mély levegőket venni. A dolog bevált, mert alig fél perccel később a teste megbékélt azzal, hogy benne akarok lenni, ha még csak egy ujjal is. A bársonyos forróság lüktetett körülöttem, de elég helyet hagyott, hogy lassan mozogni tudjak benne, miközben ő halkan nyöszörgött, és lenyúlt a farkához. Elvarázsolva néztem, ahogy a makkjáról az előnedv lecsurgott a gyönyörűen kidolgozott hasára, és a kezét is összekente. Hihetetlen volt, hogy ennyire élvezi, amit csinálok vele, akármennyire új és szokatlan ez az egész. Hamarosan már a két ujjamat tüntettem el a forróságban, és elképedve néztem, ahogy lassan, minden apró behatolásra egy kicsit jobban megnyílik nekem, és közben saját magát simogatja.
– Imádlak – mondtam, mielőtt az ajkára hajoltam, amit a fogaival gyötört már egy ideje. – Olyan ügyesen csinálod… – dicsértem meg, és újra megcsókoltam, miközben a feje mellett támaszkodtam az ágyon..
– Csak nagyon szeretnélek végre érezni – suttogta az ajkaimra. Ennél hitelesebben nem is bizonyíthatta volna, hogy mennyire akarja ezt. Hogy mennyire akar engem. Lassan kihúztam az ujjaim, és összetámasztottam a homlokunk. Harry azonnal a fenekembe markolt, és magára húzott.
– Közelebb! – mondta elégedetlenül. Ahogy ránehezedtem, az ágyékunk összesimult, de ez nem volt elég. – Még közelebb! – követelőzött, mire kuncogva feljebb másztam, hogy teljesen összesimuljunk.
– Így jó? – érdeklődtem, mire ő csak megrázta a fejét. Oldalra fordult, és amikor megtalálta a síkosítót a matracon, egy jó adagot kinyomott belőle. Lenyúlt kettőnk közé, szétkente rajtam a hideg gélt, és kezébe fogva a farkam magához húzott.
– Közelebb – mondta újra, immár könyörgő hangon. Úgy éreztem, megállt a világ, pedig még csak a szerszámom hegyén éreztem a forróságot. Egy remegő lélegzetet vettem, és a lassan előremozdítottam a csípőm, miközben Harry ujjai a megfelelő helyre irányítottak. Elképzelhetetlennek tartottam tovább várni, és nem is volt rá szükség. Egész idő alatt Harry arcát figyeltem, ami segített kicsit elvonatkoztatni az érzéstől, hogy mennyire jó benne. Régen voltam már aktív, de sosem volt még ennyire földöntúli érzés. Az egy dolog, hogy a farkam körül mit éreztem, de ami még fontosabb, hogy a szívem megtelt a szeretet és gondoskodás keverékével, miközben az arcát tanulmányoztam. Amikor elnyíltak az ajkai, az alsót a fogaim közé szívtam, és a ujjainkat összefűztem a feje mellett két oldalon. A szájába nyögtem, amikor a lábait felemelte, hogy a derekam köré kulcsolja őket, és ezzel egy időben teljesen magába húzott. Tökéletesen összeillettünk, és már együtt ziháltunk, miközben türelmesen vártam, hogy megszokja, milyen befogadónak lenni.
– Szeretlek – mondta halkan, majd remegve kifújta a levegőt. Éreztem, hogy az izmai ellazulnak, és már nem feszülnek körém olyan szorosan, de még vártam, mert nem siettünk sehová.
– Én is. Nagyon – feleltem neki, miközben megpusziltam az orrát. A homlokom a vállára támasztottam, és amikor lenéztem kettőnk közé, elégedetten felsóhajtottam. – Tetszik neked – dünnyögtem a bőrébe.
– Gondoskodtál róla, hogy ne legyen másképp – válaszolta kuncogva, és a teste kis remegését a farkamon is tökéletesen éreztem.
– És… – kezdtem, miközben kihúzódtam, majd – ügyelve arra, hogy ne legyek durva – újra előrelöktem a csípőm, mert azért az én türelmem sem végtelen – ehhez mit szólsz?
– Azt… – Harry a következő lökésnél már velem együtt mozdult – hogy nem hagyhatod abba, amíg azt nem mondom.
A nevetésem hangja és a nyögéseink betöltötték a szobát. Később feltérdeltem, és Harry egyik hosszú lábát behajlítva a mellkasához nyomtam. Láttam, hogy így is tetszik neki, ezért kicsit gyorsabban és mélyebben folytattam. Harry szó nélkül tudta, mi a dolga, mert mondanom sem kellett neki, magától simogatni kezdte a farkát, a másik kezével pedig a combomat markolta. Onnantól már nem bírtam sokáig. Szerettem volna még, jó lett volna, ha ő élvez el előbb, de a szűk forróságban lenni túlságosan szédítő volt. Olyan hirtelen történt, hogy már csak azon kaptam magam, hogy a nevét mantrázom, és miután az egész testem ívbe feszült, rongybabaként rogytam le rá.
– Nem mondtam, hogy abbahagyhatod – jegyezte meg Harry, a hangjában tettetett rosszallással, miközben szeretetteljesen simogatta a hajam. Erőtlenül kuncogva húzódtam ki belőle, és a farkam helyét két ujjam vette át. Harryt váratlanul érte a dolog, főleg, amikor gondolkodás nélkül hozzáadtam a duóhoz egy harmadikat is. Az izmai megfeszültek, folyamatosan pulzáltak körülöttem, és néhány szitokszó hagyta el az ajkait, miközben a másik kezemmel a farkára markoltam. Addigra már teljesen máshol járt. A szemeit csukva tartotta, kontrollálatlanul remegett az egész teste, és hamarosan teljesen megadta magát nekem. Elképedve néztem, ahogy több végtelennek tűnő hullámban az egész mellkasát összefröcsköli a hófehér magja, halkan nyöszörög, és még utána is kis remegések futnak végig rajta. Csak akkor szólalt meg, és nyitotta ki a szemét, amikor kíváncsian megmozdítottam benne az ujjaim.
– Azt hiszem, végem – motyogta egy párnába, amit az arcához húzott.
– Ezek szerint szeretnéd, ha abbahagynám? – kérdeztem tőle, miközben óvatosan kihúztam az ujjaim, és elvettem tőle a párnát. – Ne rejtsd el az arcod, gyönyörű vagy, miközben élvezel. És utána is. Állandóan.
Harry már fülig elvörösödött, amihez persze a nemrég átélt kéjnek is volt némi köze.
– Örülök, hogy visszajöttem – bökte ki végül, amikor már lenyugodott egy picit. – És mindezt annak az idegennek köszönhetem – dünnyögte alig hallhatóan, miközben hagyta, hogy kicsit letörölgessem, majd az oldalára fordulva befészkelte magát mellém.
– Milyen idegennek? – kérdeztem kíváncsian. Magunkra húztam a takarót, és hátulról átöleltem őt.
– Megcsókolt… – felelte, mire a szemöldököm a homlokom közepére szaladt, és elöntött a féltékenység. – Megcsókolt, és azonnal rájött, hogy van valakim. Valaki, aki hozzám tartozik – folytatta. Nem lettem sokkal boldogabb, miközben próbáltam összerakni magamban, mire akar kilyukadni, de a mese másik felével már elégedettebb voltam.
– Mit mondott még? – kérdeztem, de Harry olyan csöndben volt, hogy azt hittem, máris elaludt.
– Azt mondta, ismer valakit, aki hasonlít rám. De majd holnap elmondom az egészet. Álmos vagyok – mondta Harry nyűgösen, és a fenekét még közelebb tolta a meztelen ágyékomhoz, miközben összegömbölyödött.
Miután elaludt, én még percekig pislogtam a sötétben, és amellett, hogy kiélveztem a forró teste közelségét, az agyam nem hagyott nyugodni. Milyen ismeretlen? Miért csókolta meg? És kire hasonlít Harry? Lehet, hogy a nővérét könnyebben megtaláljuk majd, mint azt sejtettem?

12 megjegyzés:

Gyö írta...

Sziiiia!

Hát ez egy kellemesen "meleg" hangulatú, mondhatni andalítóan forró esti mese lett!XDDDD

Romantikus erotika...vagy már már inkább romantikus pornó!

De nagyon tetszett, jók az arányok! Köszönet érte. ♥♥♥

Az a durva, hogy ahogy ecsetelték még a legelején, hogy ki kit akar elfelejteni....ez azt a gondolatszálat indította el a buksimba, tudom beteg, hogy Lou nem is igazán volt aktív fél...erre tessék!!! Pont neki is ezek a gondolatok jutottak eszébe! XDDD (Most akkor kinek a gondolataival vagyok egy hullámhosszon???:):):) ;) )

Most annyira tartalmilag nem tu...vagy mégis.;)
Nagyon igényesen megírt erotikát kaptunk, ezért nem mondanám CSAK pornónak. Mert azért le volt írva aminek le kellett lennie. XDD
De az érzelmi szálak is most kovácsolódtak egy örök időt álló nemes ötvözetté.

Hát az az utolsó pár sor...XDDDD
Elképzelném ezt a valóságban, meg Lou, vagy bárki arcát, ha egy ilyen várva várt esemény után közölné a partner amit Harry közölt...XDDD

Nagyot hahotáztam, szigorúan gondolati síkon, a család már alszik. ;)
Ez egy elegáns húzás volt kellő humorra, meg feledést okozó popóval!

Imádás és kifogyhatatlan szercsi készlet!!! <3<3<3<3<3

Pussssz, Gyöngyi

Névtelen írta...

Sziaa!

Imadtam az egeszet, elejetol a vegeig! <3
Gyonyoruen irtad le az estejuket is! :)
Nem hiszem el Harryt h csak igy benyogte a vegen h egy idegen megcsokolta! :’D
Nagyon varom a kovit! :)
Koszonom! <3

Puszi, D.

BezTina írta...

szia!
Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a részt is olvashattam!
Kellemes hétvégét!

MK írta...

Szuper volt!

Sophie-Anne írta...

Szia!
Oh my f***g goodness! Ez annyira belsőséges, valóságos, érzelmes, szexi, szenvedélyes..... Bármeddig tudnám sorolni, milyen volt. :D Imádtam. Imádlak! :)) Mindig úgy elveszek a szavaid közt. Siess a folytatással. Van egy olyan érzésem, hogy itt még nem kerül minden a helyes mederbe. :)
Pusziii

Andrea Nagy írta...

Nem írtam!!! Jesszus 😱 bocsi!
Szia Drága! ❤️ ❤️
Szuper részt kaptunk! Hihetetlen lett ez is, mint eddig az összes része a sztorinak. Mindig meg tudsz lépni,és ez jó. Vagy már én gondolom a dolgokat túl egyszerűnek,kézenfekvőnek.
A végén az a vallomás Harrytől felálomban ... Mi lesz még itt!
Kíváncsian várom ❤️ ❤️ ❤️

HDawn írta...

Sziaaa! :)
Látom, nagyon betalált nálad a kis komikus jelenet a rész végén :D Én is csak vigyorogtam magamban, amikor írtam. Harry kis cuki, szeret a tűzzel játszani XD És örülök, hogy bejött a nem pornó pornó :D Néha parázom, hogy már unjátok...
Sok-sok puszi :)

HDawn írta...

Szia D!
Igyekeztem, hogy a rész szexi és romantikus is legyen egyszerre... azt hiszem, rájuk fért már ez. Hát igen, Harry a végén... azzal engem is megnevettetett XD Köszi a kommentet.
Puszi :)

HDawn írta...

Szia!
Úgy örültem, amikor megláttam a neved :) Köszönöm, hogy írtál.
Puszi!

HDawn írta...

köszi :)

HDawn írta...

Szia :)
Úh, hát köszönöm a kedves szavakat, és ezeket ugyanúgy el tudom mondani a te sztorijaidról is :) Az az igazság, hogy már nem sok van hátra ebből a történetből, szóval meglátjuk, mi lesz még ;)
Puszi!

HDawn írta...

Szia Drága!
Semmi gond, a lényeg, hogy bepótoltad. És én nagyon-nagyon örülök minden új kommentnek, akármikor kapom:) Lesznek még érdekes fejlemények, de már közeledik a sztori vége...
Sok puszi!