2019. március 13., szerda

The unforgiving - 30. Szerintem őt keresitek

Sziasztok! Már vártátok, ugye? Vééégre meghoztam. Jó olvasást ;)

H.

Egész délután a tetoválógép halk zúgását hallgattuk. Először az én mellkasomra vésődött fel a minta, aztán a lány elkezdett dolgozni Louis alkarján is. Én akkor már hátradőlve, fáradtan ültem a széken, és elfeledkezve az idő múlásáról figyeltem Lou arcát. Nem akartam, hogy fájjon neki, és mintha tudná, mi jár a fejemben, néha felém fordult, és biztatóan elmosolyodott. Azt mondta az elején, olyan érzés, mintha csiklandozná a tű, de tudtam, hogy most, három órával később a bőre már olyan érzékeny lehet, hogy minden egyes törlésnél előjön azt az átkozott égető érzés. Egy ideje már előkerült a vastagabb tű a satírozáshoz, de még mindig hősiesen viselte a megpróbáltatásokat. Óvatosan felemeltem a másik kezét, és megpusziltam a kézfejét. Louis eddig a készülő tetoválását figyelte, de most felém fordult, és elmosolyodott.
– Szeretlek – tátogta, aztán a tekintetét az ingem felül szétnyitott részén legeltette. A kulcscsontom alatt kicsit elkenődött a fólia miatt, de még ki lehetett venni a két, egymás felé repülő madarat. Lou beleharapott az ajkába, és amikor újra a szemembe nézett, elképzeltem, hogy majd a nyelvével rajzolja körbe a mintát, ha már begyógyult. Láttam, hogy kihívón felvonta a szemöldökét, és csak akkor vettem észre, hogy résnyire elnyílt az ajkam.
– Nemsokára kész lesz – szólalt meg a lány, és hirtelen mindketten felé kaptunk a tekintetünk. – Csak azért szólok, hogy hamarosan vége a szenvedésnek – tette hozzá megértőn.
– Jól vagyok – jelentette ki Lou, és csukott szemekkel hátradőlt a széken. Talán úgy gondolta, veszélyes rám néznie, mert észrevettem, hogy az egyik lábát kicsit felhúzta, és a szabad kezét az ölébe ejtette, hogy eltakarjon valamit. Én persze csak elégedetten vigyorogtam, és egy nagy sóhajjal a tenyerembe támasztottam az állam. Persze, hogy jól van. És ha otthon lennénk kettesben, még jobban lenne. Akkor mindketten nagyon-nagyon jól lennénk.

– El sem hiszem – mondta Louis ámuldozva, miközben lehámozta az alkarjáról a fóliát, és alapos kézmosás után nekiállt, hogy letisztítsa a friss tetoválását. A fürdőben voltunk mindketten, ő a tükör előtt állt, és jobbra-balra forgatta a karját.
– Nagyon szép lett – mondtam neki őszintén.
– Imádom, Harry! – lelkendezett boldogan, de a vonásai kicsit eltorzultak, amikor a nedves papírtörlővel elkezdte áttörölni a bőrét. Miután végzett, hozzám lépett, és kibújtatott az ingemből, hogy az én madaraimat is kellő odaadással kezdje ápolni.
– Először nem akartam, hogy tönkretegyék a gyönyörű bőrödet – vallottam be neki. – De el kell ismernem, hogy csodásan mutat rajtad.
Louis elmosolyodott, aztán újra a feladatra koncentrált. Beharapta az ajkát, halvány ráncok jelentek meg a homlokán, és amikor a haja a szemébe hullott, a kézfejével söpörte el az útból, mielőtt alkalmam lett volna felnyúlni az arcához.
– Ezek tényleg mi vagyunk? – kérdezte bizonytalanul, amikor már a krémet simogatta az érzékeny területre. Olyan óvatosan csinálta, hogy alig éreztem a fájdalmat. Megjegyeztem magamban, hogy ha végez, és megmossa a kezét, egyenként végig kell puszilnom az ujjai hegyét, amiért mindig ilyen odaadóan használja őket, ha velem van, legyen szó akár ápolásról, akár szexről.
– Igen. Ez kettőnket, és a szabadulásunkat szimbolizálja – mondtam neki mosolyogva. – Ha jól látom, a szívem feletti fecske orra éppen olyan, mint a tiéd – tettem hozzá viccelődve.
– Az egy csőr, Harry – méltatlankodott Louis tettetett megbántottsággal. – Ezzel arra akarsz utalni, hogy nagy az orrom?
– Gyönyörű, te kis bolond – csóváltam a fejem nevetve, aztán a kezeim közé fogtam az arcát, és megpusziltam a tökéletes orrát. – Nem ez a lényeg, hanem, hogy a szívem fölött van, és hogy egymás felé repülnek. Mert a sors folyton próbált keresztbe tenni nekünk, mi mégis…
– Mégis egymás mellett kötöttünk ki – fejezte be helyettem egy halk sóhajjal.
– Igen – helyeseltem. Amíg lefedte a tetoválást egy tiszta fóliával, igyekeztem nyugton maradni, de amint végzett, lehúztam az ölembe, és az ajkaira tapadtam.
– Harry – kezdte hirtelen, amikor hagytam neki egy szusszanásnyi időt. Már a hangjából tudtam, hogy nem azt akarja megbeszélni, aznap melyikünk lesz az aktív. Sóhajtottam, és érdeklődve, de kicsit félve vártam, hogy folytassa. – Ma elmehetnénk oda…
Újabb sóhajtás, mert a szívem a torkomba ugrott, amikor leesett, miről beszél.
– Nem biztos… talán csak egy idióta agyszüleménye… Hülyeség... – kezdtem összefüggéstelenül makogni, mire Louis a hajamba fúrta az ujjait, és megnyugtatóan masszírozta a fejbőröm.
– Meg kell próbálnunk. A magánnyomozó kért még néhány napot, de semmi akadálya, hogy tegyünk egy próbát – mondta Louis halkan, de teljes meggyőződéssel. – Mitől félsz?
Nem is tudtam, hogy hol kezdjem a felsorolást. Azt mondogattam magamnak, hogy még nem állok készen, hogy találkozzak vele, pedig talán sosem fogom másképp érezni.
– Attól, hogy nem találjuk meg. Attól, hogy megtaláljuk, és nem akar látni. Attól, hogy nem fog tetszeni neki, akivé váltam. Attól, hogy…
Lou gyöngéden a számra szorította az ujjait, és megcsóválta a fejét, hogy ne is folytassam. Elveszetten bámultam a csempét a talpam alatt, és még közelebb húztam magamhoz őt. Az arcát a nyakamba fúrta, és ahogy a hajam kettőnk köré hullott, máris sokkal nagyobb biztonságban éreztem magam.
– Ő a testvéred, Harry – motyogta Lou. – Szeretném, ha válaszolnál valamire.
– Oké – suttogtam megtörten.
– Jobban félsz a találkozástól, mint amennyire látni akarod?
– Azt kérdezed, gyáva vagyok-e? – horkantam fel megbántottan. – Persze, hogy találkozni akarok vele, csak… nem tudtam, hogy ilyen hamar – magyaráztam, egészen addig, amíg megcsuklott a hangom. Lou még erősebben szorított, ezért egyre könnyebb volt kiönteni a szívem. – Nem tudja, hogy meleg vagyok. Mi lesz, ha megutál miatta? – Louis felsóhajtott, a bőrömön éreztem a forró leheletét. Talán nem kellett volna ennyit dumálnom… – Kérlek, ne haragudj emiatt…
– Semmi baj, Harry – nyugtatott meg azonnal, és elhúzódott tőlem, hogy a szemembe nézhessen. – Megértelek. Senkinek sem kellett még beszélned erről, és ő a legfontosabb személy az életedben. Normális, hogy aggódsz a reakciója miatt. Ha szeretnéd, bemutathatsz egy barátodként. Nem kell tudnia rólunk – tette hozzá, és amikor elmosolyodtam az ötletre, újra összeérintette az ajkainkat.
– Szeretlek – suttogtam a szájába.
– Tudom, és én is – felelte vigyorogva, mielőtt lehajolt, hogy végigpuszilja a kulcscsontom, amire elmondása szerint már a tetoválószalon óta annyira vágyott.

– Jól nézek ki? – kérdeztem idegesen, amikor kiszálltunk a taxiból, és lesimítottam az ingemet a dzseki alatt. Louis egy egyszerű fekete farmert és fehér pólót viselt. Még így is szívdöglesztően nézett ki, ahogy kicsit előre ment, és megnézte, jó helyen vagyunk-e. Órákig csodáltam volna a tökéletesen gömbölyű fenekét, ha nem lettem volna annyira ideges, hogy majdnem orra essek a saját lábamban.
– Óvatosan, édes – lépett mellém, és gondoskodón belém karolt, mielőtt véletlenül kitörhettem volna a nyakam. – Csodásan nézel ki – duruzsolta a fülembe. Hálásan rámosolyogtam, és végül felnéztem a neonfeliratra. Allegedly – hirdették a kék, zöld és rózsaszín fénnyel világító betűk. Egy női alak is volt a felirat mellett, talán egy rúdnak támaszkodva. – Nem csoda, hogy sosem hallottam még erről a helyről – jegyezte meg Louis összevont szemöldökkel. – Ez egy sztriptízbár.
– Egy… sztriptízbár? – kérdeztem összezavarodva.
– Igen. Egy olyan hely, ahová még sosem tettem be a lábam – felelte Louis erőltetett nevetéssel. – De mi ketten, és azok a bizonyos első alkalmak… – tette hozzá, mert próbálta az egészet helyzetet poénnal feloldani.
– Lou… Ha az a fiú tényleg ismeri a nővérem… Mit kereshet itt Patty? – kérdeztem elhaló hangon. Lecövekeltünk a bár előtt, néztük a feliratot, és a befelé szivárgó férfiakat. Mindannyian jól öltözöttek voltak, tehetőseknek tűntek, de az egész környék az volt, ezért nem lepett meg.
– Kiderítjük, amint bemegyünk – jelentette ki Lou, és szilárd elhatározással húzott a bejárat felé. – Nem kell a legrosszabbra gondolni – tette még hozzá, mielőtt a biztonsági őr elé léptünk. Néhány pillanattal később már bent is voltunk a klubban. Rengetegen voltak, néhányan ültek, voltak, akik álltak, és kis csoportokat alkotva beszélgettek poharakkal a kezükben. Egyáltalán nem hasonlított azokhoz a füstös kocsmákhoz, ahová apánk járt. A székeket vörös bársonnyal vonták be, a férfiak drága koktélokat iszogattak. Itt is volt füst, a színpadról folydogált lefelé, hogy még titokzatosabb légkört vonjon a táncosok köré.
– Iszunk valamit? – kérdezte Louis egy kis idő múlva. Először fel sem fogtam, mit mondott, mert egy sötét hajú táncoslányt figyeltem, és elég kínos, de szinte a szám is tátva maradt attól, amit a színpadon művelt. Egy combközépig érő, magassarkú csizma volt rajta, és ezen kívül csak egy vékony csipkebugyit meg egy szinte áttetsző melltartót viselt. A mozdulatai lágyak voltak, összhangban a zenével, és elképesztően hajlékony volt. Úgy tűnt, ahogy a rúdon és mellette vonaglott, mintha megszelídítette volna azt a fémet. Csodálattal bámultam, hogy olyan, mintha egy királynő lenne a színpadon, de ezt leszámítva, semmi hatást nem váltott ki belőlem. Ennek ellenére úgy vonzotta a tekintetem, mint a mágnes, és amikor észrevettem, hogy Lou engem néz, kicsit elszégyelltem magam, és gyorsan lepillantottam a földre.
– Tetszik? – kérdezte, amikor a fülemhez hajolt. A hangjában semmiféle rosszallást nem hallottam, mégis elpirultam, fogalmam sincs, miért.
– Szép lány – nyögtem ki nagy nehezen.
Louis kuncogni kezdett, és az állam alá nyúlva felemelte a fejem, hogy megcsókolhasson. Még akkor is mosolygott, amikor elváltunk.
– Semmi baj, Harry. Az a dolga, hogy ne tudd róla levenni a tekinteted – mondta megértően, de én csak megcsóváltam a fejem. Odahajoltam hozzá, hogy pontosan hallja, amit mondok:
– Neked viszont… nem kell levetkőznöd, vagy egy színpadon kelletned magad ahhoz, hogy képtelen legyek levenni rólad a tekintetem. Elég, ha egy helyiségben tartózkodunk.
– Azért örülök, hogy nem kell tangát húznom, hogy felhívjam magamra a figyelmed – jegyezte meg Louis huncut fényekkel a szemeiben. A képre, ami megjelent a lelki szemeim előtt, azt hiszem, a szemöldököm a homlokom közepére szaladt egy apró pillanatra. Louis észrevette az álmodozó, valószínűleg nagyon bambának ható ábrázatom, és felhorkant:
– Nem akarom tudni, mire gondolsz – csóválta a fejét tettetett elborzadással, de aztán megvonta a vállát, mintha barátkozna a gondolattal, és folytatta: – Esetleg majd a szülinapodon visszatérünk rá.
Aztán átkarolta a derekam fél kézzel, és a hátamat simogatta, amíg nézelődtünk. A kisördög előbújt mindkettőnkből, és nem hagyott nyugton. Örültem, hogy van valami, ami eltereli a figyelmem arról, miért is vagyunk egy sztriptízbárban. Louis a fülemhez hajolt, és véletlenül, miközben beszéltem, a nyelve hozzáért a fülemhez.
– Nekem is vannak gyengéim. Tetszene rajtad a csipke. Tudod, ami átlátszik – dünnyögte nekem karcos hangon, és éreztem, hogy végigfut a testemen a remegés, ahogy az oldalához támaszkodtam.
– Erre innunk kell! – jelentettem ki, amikor felébredtem a kábulatból. Louis egyetértően bólintott, és a pult felé húzott.
Amíg rendelt, a kócosan beállított haját néztem, és ahogy megtörtek rajta a színes fények. Hihetetlen, de még mindig azt éreztem, napról napra szerelmesebb leszek, pedig minden reggel, amikor mellette ébredtem, és láthattam az arcát, biztos voltam benne, ezt már nem lehet fokozni. A tenyerem a felkarjára simítottam, amíg vártunk az italunkra, de amikor meghallottam egy ismerős hangot, lefagytam:
– Helló, bébi! – kiáltotta a szőke fiú a pult mögül, és gyorsan elhessegette a munkatársát, hogy ő szolgálhasson ki minket. Louis összezavarodva hátrafordult, hogy rám nézhessen. Szegény nem értette, miért dermedtem le úgy, hogy még levegőt is elfelejtettem venni, vagy azt, hogy miért néz rám az a pasi olyan szemekkel, mintha évek óta ismerne engem és az összes piszkos titkomat.
– Bruce – bólintottam a fiú felé köszönésképpen.
– Ó, milyen édes! Emlékszel a nevemre – felelte mosolyogva, és elénk rakta a poharakat. – Te pedig biztos a párja vagy – fordult most Louis felé, és végigmérte. Esküszöm, egy pillanatra még az ajkát is megnyalta, ahogy elismerően bámulta.
Louis megrázta a fejét, mintha csak fel szeretne ébredni a révületből, és újra hátra fordult.
– Bemutatnál a barátodnak, bébi? – kérdezte felvont szemöldökkel, kihívóan. Azt hiszem, még a beszélgetés elején elakadt valahol…
– Ő Bruce, tőle hallottam a klubról – mondtam neki feszengve. – Bruce, ő a párom, Louis.
– Örülök, hogy megismerhetlek – vigyorgott a szöszi, miközben arrébb fújt egy szemébe hulló tincset, és rám kacsintott. Louis csak bólintott, és elutasítóan összefonta a karjait a mellkasa előtt. Nem akartam, hogy ez az este katasztrófával végződjön, és hamar rájöttem, hogy Lou meg Bruce nem lesznek pacsipajtások. Meséltem Louis-nak a csókról, és eléggé felháborodott ahhoz, hogy kijelenthessem, féltékeny lett. Már azelőtt utálta Bruce-t, hogy találkozott volna vele.
– Van valami oka, hogy idehívtál? – kérdeztem a fiútól, mert nem akartam kerülgetni a forró kását. Ha kiderül, hogy feleslegesen jöttünk, azonnal beszállunk egy taxiba, és talán órákba, meg legalább három orgazmusba fog telni, de akkor is kiengesztelem Louis-t.
– Hidd el, nem az az egyetlen ok, hogy látni akartalak – vigyorgott Bruce, miközben jeget pakolt egy pohárba. – A szerelmed is érdekelt. Tudni akartam, hogy ki rabolta el a szíved – mondta magasztosan, miközben feldobott a levegőbe egy vodkás üveget, és egy fordulat után minden gond nélkül elkapta, hogy kitölthesse.
Louis a pultnak támaszkodva belekortyolt a martinijába, és gúnyosan vigyorogva nézett egyszer Bruce-ra, egyszer rám. Akkor már láttam, hogy robbanni fog. A következő másodpercben lecsapta az italát, rákönyökölt a pultra, és megmarkolta Bruce karját.
– Nagyon vicces srác vagy. De végre kinyöghetnéd, mit akarsz Harrytől – mondta neki komolyan, és szerencsére még azelőtt elengedte, hogy a biztonsági őr észrevette volna.
– Igazi vadmacska, ugye? – fordult felém Bruce, de amikor csak a szigorú tekintetemmel találta szembe magát, megadóan felemelte a kezét.
– Jól van, srácok, csak nyugi. Nem én akartam találkozni veled. Harry, ugye? Ez a neved? – kérdezte, és amikor bólintottam a tömeg felé mutatott. – Ott megy az a lány, kék selyemköntösben. Szerintem őt keresitek.
Mindketten olyan egyszerre és hirtelen fordultunk a terem közepe felé, mintha egy betanult koreográfiát mutatnánk be. A lány egy pillanatig tényleg ott volt, de aztán máris eltűnt néhány nevetgélő üzletember mögött, akik a whiskyjüket kortyolgatták. Ijedten felnyögtem, és máris a tömegbe vetettem magam, hogy megtaláljam. Hallottam, hogy Louis is elindult utánam, mindketten tökéletesen elfeledkeztünk a pulton hagyott italunkról, és próbáltuk nem szem elől téveszteni a kék selyemköntöst, és a lányt, akinek körbeölelte a testét. Nem érdekelt semmi, csak hogy utolérjem valahogy, és elkapjam a karját. Látnom kellett az arcát. Nekimentem egy szikár testnek, és majdnem átestem valakinek a lábán. Szitokszavakat címeztek hozzám, és hallottam Lou hangját, ahogy türelmetlenül mindenkitől bocsánatot kér, miközben én mindkettőnknek vágom az utat. A kék köntös a hosszú, szőke hajjal lefordult egy sötét folyosóra, amikor egy középkorú férfi mellkasának ütköztem, és a pohara tartalma mindkettőnk ingét eláztatta. Ekkor kénytelen voltam megállni, mert nagyon csúnyán nézett rám, de a szemem sarkából láttam, hogy Louis tovább ment a folyosó felé, hogy még azelőtt megállíthassa a lányt, hogy bemegy valami ajtón, ami mellett két szekrény méretű biztonsági őr állt.
– Mi a franc ütött beléd, fiam? – mordult rám a férfi, és erősen megszorította a felkaromat. – Ez az ing egy vagyonba került!
– Sajnálom, sajnálom. Nem akartam, csak figyelmetlen voltam – hadartam, de a tekintetem nem vettem le Lou hátáról. Hallottam, hogy Patricia nevét kiáltja, és amikor a lány végre megtorpant, kirántottam a karom a férfi szorításából, hogy utolérjem őket.
– Ki vagy te szépfiú, és honnan tudod a nevem? Sajnálom, hogy ki kell ábrándítsalak, de nem vagyok kurva – mondta a lány nevetve.
Elég volt látnom a mosolyát, hallanom a hangját, és máris tudtam, hogy ő az. Megtorpantam Lou mellett, aki hirtelen nem tudta, mit mondjon.
– Patty! – szólaltam meg nagy nehezen. A torkom összeszorult, és majdnem zokogni kezdtem a megkönnyebbüléstől, hogy tényleg ő az. Ott állt tőlem két méterre, élt, és a hülye paróka ellenére is jól nézett ki. Ez egyelőre elég volt ahhoz, hogy fellélegezzek. Végre rám nézett, és láttam a tekintetében, ahogy lassan rájött, ki vagyok. Először elcsodálkozott, aztán könnyek gyűltek a szemébe. A karját a szája elé szorította, hogy visszafogja a kitörni készülő zokogást, és csak bámult. Többször meg akart szólalni, míg végre sikerült összeszednie az erejét a beszédhez.
– Harry? Harry vagy, a testvérem? Istenem, de csodálatos férfi lett belőled – mosolygott a könnyein keresztül, majd bezárta a kettőnk között lévő távolságot. Amikor megölelt, az illata annyi mindent eszembe juttatott, legyen szó kellemes vagy éppen rossz emlékekről. De most csak a megnyugvást és határtalan szeretetet éreztem, mintha egy hosszú, fárasztó utazás után végre hazaértem volna.



18 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Bizony, mar nagyon vartalak! :D <3
Imadtam!!! <3
Kedvenc reszem volt a Bruceos jelenet, meg tobb ilyet (de persze csak amig nem all kettejuk koze!), illetve a tancosno is, ahogy rabul ejtette Harryt... na hat azert ott egy kicsit “megijedtem”, nehogymar lecserelje Lout!

Varom a kovit, koszonom! <3
Puszi, D.

BezTina írta...

Szia!
Nagyon szépen köszönöm, hogy ezt a részt is olvashattam! :)

Sophie-Anne írta...

Szia!
Imádtam! Természetesen... :) A kedvenc részem mindenképpen a tetoválószalonban volt. Annyira édesek együtt. Harryt komolyan meg kell zabálni ebben a történetben. Szeretem azt a kontrasztot ami a rácsok mögötti és a rácsokon túli Harry közt van. :) Nem várom a végéééét.... :D

Puszillak!

MK írta...

Szupcsi😍

Andrea Nagy írta...

Ejj, de jó volt 😍
A féltékeny Louis nagyon cuki.
A pultos srác felettébb gyanús nekem, de azt hiszem bírom a srácot. 😃
Jól érzem hogy lesz itt még némi kavarás?
Kíváncsi vagyok mi történt H testvérével míg nem találkoztak.
Hamar gyorsan a kövi részt! 😄😄😄😍😍😍❤️
Puszcsi! 😘😘😘😘

lerryisreal írta...

Nagyon jooo

HDawn írta...

Szia!
Szerettem ezt a részt írni, kellett már némi vidámság is :D Köszönöm a kommentet. Nyaralás után folytatom ;) Puszi

HDawn írta...

Szia!
Köszönöm, hogy írtál :)

HDawn írta...

Szia!
Felcserélődtek a szerepek egy kicsit, de így is izgalmas szerintem :) Még néhány rész van, de tényleg nem sok. Puszi :)

HDawn írta...

Köszi :)

HDawn írta...

Szia :)
Örülök, hogy tetszett :D Azt hiszem, kellett már egy kis lazaság ebbe a sztoriba. H tesójáról fogunk még hallani. Nemsoká hozom a folytatást :) Puszi!

HDawn írta...

köszi :)

Gyö írta...

Sziiiiaaa!

Hát igen......mindig megfogadom, hogy nem felejtem el legalább bemásolni ide is a "véleményemet"...nem tudom mi lenne rá a jó szó....de a lényeg mint látjuk megint elfelejtettem.

Nincs az az égi erő, hogy emlékezzem mit írhattam első olvasásra.... :)

Az első bekezdés olvasása alatt, végig motoszkált egy alsó gondolat menet, szál az elmémben. Hihetetlen ahogy írsz.....nem tudom mit mondhatnék, mi újat adhatnék....megyek azt csináltatok egy tetkót, max. XDD

Annyira szépen írsz, mindegy miről. De hihetetlenül szépen kidolgozott, minden apró részletet átadó. Pont annyira komoly, mint amennyire mindig jelen van a humor és az erotika. De olyan igényesen.....bocsi nem ömlengeni, meg nem tudom, mit akarok....csak én túl szegény tollnok vagyok ahhoz, hogy át tudjam adni a gondolataim. ♥♥♥

Tehát.....
KÖSZÖNÖM!!!

Megértem Lout! Én is csókolgatnám, csorgatnám a nyálam Harry tetkóira.....JAAA, én balga...meg is teszem! XDDDD (Na jó nem mondom, hogy nem, de Lou kulcscsontja .....ááááááá....NYAMI!) XDDDDD

Megelőzte írásod korát....Harry és a csipke vonatkozásában....XDDD legalábbis a nyilvános kíváncsi szemek számára....de amilyen szolidan lehet a MET gála lehetőséget adott. :)

Lenne pár szavam, észrevételem a "hőn szerető tesóhoz" -ról, de nem kezdek bele, mert mennék tovább....de kb. Qra felidegesített!!!!!

Jól csinálod kis BDSM írodát üzemeltetsz, érzelmeket korbácsolva! XDDD

Pussz, köszi....ezt már amúgy is megbeszéltük...:):):) De az italra fogom, hogy nem emlékszem....

Szercsi van <3<3<3

Gyö írta...

Harry vállai abban a ruhában..........(ha lehetne ide nyálcsorgató emojik hadát raknám).......😍😍😍😍😍😍.....csak ismételni tudom magam...megértem Lout!!!

Névtelen írta...

Sziaa, imádtam ezt s részt, mint a többit szintúgy, egyszerűen nincsenek rá szavak �� �� ��
Mikorra várható a következő réééssz???
Már alig bírom kivárniii

HDawn írta...

Szia! Már fent van a 31., és a 32. (epilógus) rész is :) Nagyon szépen köszönöm a kommenteket :) Majd a végére is hagyj valamit, kíváncsi vagyok, hogy fog tetszeni a befejezés:)

Eliza írta...

Szia! A végét hol találhatom meg? Wattpadon láttam, de úgy értem, itt blogon mikor lesz fönt?

Eliza írta...

Megvan, köszönöm :)