2017. november 26., vasárnap

A szex öröme (fordítás)

Sziasztok! Hoztam nektek mára egy smut fordítást, de kérlek, ne lincseljetek meg azért, mert Bill ebben a sztoriban nem Tommal van együtt. A következő olyan lesz, ígérem ;) Pár nap múlva hozom majd a TU folytatását is. Ehhez pedig jó olvasást kívánok, remélem, szeretni fogjátok ;) Figyelmeztetésként megemlíteném, hogy a novella nyomokban tartalmaz enyhe perverziót, ami a BDSM világához köthető. Ja, és természetesen 18+ ;)
Eredeti történet: The Joy of Sex by Beren

Bill nagyon izgatott volt; Tom szerint tulajdonképpen az egész héten elviselhetetlenül viselkedett. David meghívta őt a lakásába, ami nagy valószínűséggel azt jelentette, hogy megtesznek egy újabb, hatalmas lépést a kapcsolatukban.
A fiú már régóta csodálta Davidet. Gyermeki rajongással kezdődött, majd tini vágyakozássá alakult, az utóbbi időben pedig egyre csak mélyült. Hat hónappal azután, hogy betöltötte a tizennyolcadik életévét, Bill összeszedte a bátorságát, és lépéseket tett a cél érdekében. David az első pillanatban sokkosan fogadta a közeledését. Nem volt egyszerű Tom jelenlétében beszélniük, de mivel úgy tűnt, a menedzserük hihetetlenül kedvesen bánik Bill-lel, az idősebb testvér felhagyott a fenyegetésekkel, amit David férfiassága ellen intézett.
Az igazság az, hogy David annyira óvatos volt vele, hogy egy-két orális szexen kívül semmi sem történt közöttük az elmúlt három hónapban. Akkor is a férfi kényeztette Billt, és a fiú hiába érezte, hogy minden csodálatos, amit együtt művelnek, mégis szeretett volna visszaadni Davidnek valamit a sok kedvességből. Azt sem bánta volna, ha kicsit tovább mennek. Teljesen, száz százalékosan biztos volt benne, hogy szerelmes Davidbe, ezért mindenét neki akarta adni. Már közel két hónapja kiöntötte a szívét a férfinak, aki úgy tűnt, nem igazán biztos abban, hogy siettetniük kellene a dolgokat. De azon a héten végre megváltozott a véleménye.
Tudta, hogy David szereti a szexet, és azt is, hogy nagyon tapasztalt ezen a téren. Elmagyarázta Billnek, hogy nagyon korán kezdte, és majdnem teljesen kiégett a fiatalkori tapasztalatai miatt, de akkora szerencséje volt, hogy egy figyelmes szeretővel hozta össze a sors, mielőtt teljesen elzárkózott volna a dologtól. David meg akart róla bizonyosodni, hogy Bill teljesen készen áll, mielőtt egy ekkora lépést tesznek.
Azt is bevallotta, hogy az ízlése egy kissé szokatlan, már egy ideje kapcsolódik a perverz szexuális vonalhoz, de amikor Bill egy kicsit keresgélt az interneten a témával kapcsolatban, őt is elkezdte érdekelni az egész. Megfogadta, hogy ha valami nem fog neki tetszeni, azt elárulja majd Davidnek, de az volt az igazság, hogy a tüzetes utánaolvasás alatt rájött, több dolog is van, ami felkeltette az érdeklődését.
Pont ezért volt az, hogy alig tudott nyugton maradni, miután a vacsorát elfogyasztva leültek megnézni egy filmet, és mikor a férfi kikapcsolta a TV-t, majd megcsókolta, Bill gyomra máris bukfencezett egyet.
– Van valami, amit meg akarok neked mutatni – mondta David, miközben Bill várakozásteljesen nézett rá. – Az életem része, amit szeretnék veled megosztani, de elképzelhető, hogy nem fog tetszeni. – Bill bólintott egy aprót, és érezte, ahogy a szíve meglódul a bordái alatt. – Nem voltam ott, mióta együtt vagyunk – folytatta David lassan – és ha nem tetszik, lezárom a szobát, aztán eldobom a kulcsát, de mindenképpen azt akarom, hogy előtte vess rá egy pillantást.
Bill próbálta lenyelni a torkában keletkezett gombócot. Nem volt rá jellemző, hogy ehhez hasonló helyzetekben ideges legyen, de érezte, mennyire fontos téma, amiről beszélnek, és ahogy David előadta neki, az idegei kötélen táncoltak.
– Akkor mutasd! – mondta halkan, és felállt, amikor a férfi nyújtotta felé a kezét.
David egy folyosóra vezette, aztán megálltak egy ajtó előtt, ami egy olyan szobához tartozott, amiben a fiú még sosem járt. Ritkán fordult elő, hogy sokáig maradt a házban, ezért az eldugottabb szegleteit nem is ismerte. A férfi elmozdított egy képet a falon, és hamarosan egy kulcsot szorongatott az ujjai között, majd a zárba helyezte, és kinyitotta a titkos ajtót. Bevezette Billt a sötét helyiségbe, és mielőtt felkapcsolta a villanyt, becsukta maguk mögött az ajtót.
Amikor fény töltötte be a helyiséget, Billnek akaratán kívül is teljesen elállt a lélegzete.
A szoba uralkodó színei a fekete és a fehér voltak, itt-ott megjelent a piros is, és valamiért olyan érzése volt, mintha egy klinikán lenne. Ahogy körbefordult, le merte volna fogadni, hogy olyan fejet vág, mint egy kisgyerek, aki megtalálta az apja pornógyűjteményét. Teljes sokkban, elámulva nézelődött, mert tudta, hogy valami hasonlóra kell számítania, azonban ez sokkal több volt, mint azt előre sejtette. A szoba kifejezetten egy szexbarlangnak volt berendezve.
Az egyik fal végig szexuális játékszerekkel volt tele. Némelyik felakasztva, míg a többi egy polcon sorakozott katonás sorrendben. De ez csak a szoba egyik része volt. A másik oldalon egy fekete matrac terült el a földön, olyan, mint amit a tornatermekben használnak, és elszórtan néhány párna hevert rajta. Fölötte egy heveder lógott, amely a plafonba erősített horgokra volt felakasztva, de most fel volt húzva, hogy ne legyen útban. Egy kicsivel mellette egy szögletes, párnázott padot pillantott meg, amelyhez különféle kengyelek tartoztak, és Bill le merte volna fogadni, hogy a sarokba betolt nagy szerkezet egy szex gép lehet.
Bill teljes sokkban ácsorgott a szoba közepén, de az izgalomtól remegés futott végig a testén. Ez volt David legprivátabb helye, kétség nélkül tudta, hogy mennyit jelent neki.
– Hát, nem tűnsz úgy, mint aki undorodik, ami kezdetnek jó – mondta David, miközben a fiú arcáról próbált olvasni.
– Igazad van – felelte Bill gyorsan, mert nem akarta, hogy a férfi aggódjon emiatt. – Csak ledöbbentem egy kicsit – tette hozzá, mert hazudni sem szeretett volna. – Szereted a szexet – mondta, és egy kicsit hülyén érezte magát, amiért kimondta a nyilvánvaló tényt, de akkor éppen erre gondolt.
Elcsodálkozott azon, hogy David hogyan bírhatta ki nélküle, mióta összejöttek.
– Szeretem a szexet – válaszolta a férfi egy kissé szomorkás mosollyal. – De ahogy már az elején mondtam, ha neked ez nem tetszik, vagy túl sok, akkor bezárom az ajtót, és többé sosem hozom fel a témát.
Bill megfordult és a barátjára nézett.
– Nem kérhetlek arra, hogy ezt tedd – mondta homlokráncolva. Nyilvánvaló volt, hogy David gondos odafigyeléssel rendezte be az egész helyiséget.
– Bill – fogta meg David a fiú kezét és mélyen a szemébe nézett. – Sokkal többet jelentesz nekem, mint ez az egész hely. Ha megijeszt, akkor nincs helye a kapcsolatunkba.
A fiú megfordult és újra körbenézett. Viccesnek érezte, hogy ott áll a szoba közepén és nézelődik, de a döbbenet és a bizonytalan érzések mögött volt valami izgató is. Egy kicsit ideges volt, de érezte a lágy pulzálást a farkában, amint a libidója éledezni kezdett.
– Ideges vagyok – mondta teljesen őszintén. – De azt hiszem, leginkább azért, mert fogalmam sincs, a legtöbb dolog mire való – nézett Davidre, miközben egy picit megszorította a kezét. – Megtaníthatnál mindenre – ajánlotta egy apró, nem túl ártatlan mosollyal.
David nevetni kezdett.
– Tudhattam volna, hogy ugyan olyan perverz vagy, mint én – kuncogott, és közelebb húzta magához Billt. David volt kettejük közül az alacsonyabb, és eddig az volt a jellemző, hogy Bill dominált a kapcsolatukban – már csak a természete miatt is –, de ez most egészen más helyzet volt. Most David volt a főnök, és a fiú ezt sosem kérdőjelezte volna meg. Bill mindig megérezte, ha át kellett adnia a gyeplőt.
– Mire az oktatásom véget ér, valószínűleg még perverzebb leszek – mondta a fiú vigyorogva, majd egy gyors csókot lopott a párjától.
– Menjünk akkor! – rendelkezett David, és az ajtó felé indult.
– Ez azt jelenti, hogy nem fogunk szexelni? – kérdezte Bill, és nem tudta palástolni a csalódottságot a hangjában. Annyira reménykedett benne, hogy végre David is úgy érzi, mindketten készen állnak rá.
– Ó, dehogynem – biztosította a férfi mosolyogva – de felmegyünk a hálóba.
– Miért nem maradunk itt? – érdeklődött Bill összezavarodva.
David visszafordult felé, és a fiú mindkét kezét a sajátjaiba fogta.
– Tudod, hogy mennyire meg akartam ezt mutatni – kezdte David komoly hangon. – De szűz vagy, és ez egy kicsit sok lenne neked a legelső alkalommal.
– Miért? – kérdezte Bill makacsul. – Téged akarlak, teljesen, nem pedig a valódi jellemed egy halvány másolatát, amiről úgy gondolod, tudom kezelni.
– Bill – mondta a férfi kedves hangon. – Teljesen megkaphatsz engem, de nem akarlak megijeszteni.
Bill nem örült neki, ha az emberek olyan dolgoktól próbálták megóvni, amit tökéletesen tudott kezelni.
– Ezt úgy érted, hogy nem szeretnél ott látni – mutatott a pad felé – meztelenül, széttárt lábakkal, teljesen kiszolgáltatva neked? – Ez nem volt túl igazságos húzás, de kíváncsi volt David reakciójára. Látta, ahogy a férfi arca kipirul, a pupillái kitágulnak, és máris biztos lehetett benne, hogy az ötlet David farkára is hatással volt. – Te is ezt akarod – folytatta határozottan. – Látom rajtad. Ugyan olyan fontos vagy nekem, mint én neked. Tudom, hogy szeretnéd, ha az első alkalom csodálatos lenne. Tudom, hogy van itt jó néhány olyan dolog, ami egyelőre túl sok lenne nekem, de azt akarom, hogy neked is emlékezetes legyen. Bánj velem gyengéden, taníts, de hagyd, hogy én is viszonozzam, amit tőled kapok!
David sokáig nézte a fiút, mielőtt megszólalt:
– Bill – mondta nyugodtan és lágyan. – Furcsán érezheted magad…
A fiú a mutatóujját David ajkaira szorította, hogy elhallgattassa.
– Minden furcsa lesz – felelte nyugodtan. – Még sosem csináltam azt, amire készülünk, de abban máris biztos vagyok, hogy szeretném, ha ott vennéd el a szüzességem.
Látta, ahogy a férfi újra gyorsabban kezdte kapkodni a levegőt, ahogy a pad felé mutatott. Nem nagyon tudta, pontosan mi is az, de az ötlettől, miszerint rajta fekszik, kiszolgáltatva David akaratának, máris remegni kezdett belül. Ideges volt, egy része szó szerint rettegett, de ez csak egy apró rész volt.
– Biztos vagy benne? – kérdezte végül David még mindig komolyan. Bill bólintott; erről teljesen meg volt győződve. Meg akarta érteni Davidet, legalább annyira, mint amennyire vele akart lenni – ebben már biztos volt. – Oké – mondta a férfi egy kis idő elteltével. – De meg kell ígérned, hogy mindent megteszel, amire kérlek, és semmiféle játékot nem játszunk most. Ha azt mondod, hagyjam abba, akkor megállok bármiféle további kérdés nélkül. – Bill újra bólintott, miközben az ajkát harapdálta, és az izgalomtól bizsergett a hasa. – Szükségünk van egy kis előkészületre – döntötte el David gyorsan. – Gyere, ez a része a zuhanyzóban egyszerűbb lesz!
Bill szó nélkül követte a férfit ki a folyosóra, majd fel, a fürdő felé.
Húsz perccel később egy fürdőköpenyben álldogált, tisztább volt, mint valaha, kívül és belül egyaránt. Abban is biztos volt, hogy még sosem élvezett egy zuhanyozást ennyire. Máris megtanult néhány dolgot, és David egyszer eljuttatta a csúcsra. Kétségtelenül készen állt a fő eseményre. David egy melegítőnadrágot viselt, semmi mást, és ahogy újra lementek a földszintre, a fiú érezte, ahogy minden egyes lépéssel gyorsabban ver a szíve.
Tudta, hogy csak annyit kellene mondania, menjenek inkább a hálószobába, de még ez a fajta biztonság sem tudta lenyugtatni a dübörgést a mellkasában. Hát ideértek; már csak egy lépésre volt attól, hogy leugorjon a szikláról, amit „szexnek” neveznek.
– Jól vagy? – kérdezte David, ahogy besétáltak A SZOBÁBA – Bill fejében csupa nagy betűkkel szerepelt a kifejezés.
– Pokolian ideges vagyok – vallotta be. A férfi megkérte rá, hogy legyen vele teljesen őszinte, és ő teljesítette a kérést.
David megértően elmosolyodott és magához húzta a fiút, hogy megcsókolhassa.
– Azt hiszem, ez teljesen normális – mondta, miközben egy tincset Bill füle mögé simított. Előzőleg kimosták és megszárították a haját, de semmiféle hajformázót nem tettek bele, csak hagyták, hogy az arcába hulljon. Ezért egy kicsit örült, hogy hamarosan a hátán fog feküdni.
– Vegyük ezt le! – ajánlotta David, majd kikötötte a köpeny elejét, Bill pedig hagyta, hogy lassan levetkőztesse.
Az izgalom miatt csak ácsorgott ott, míg a férfi az ajtóhoz ment, ahol egy akasztóra tette a fürdőköpenyt. David szinte felfalta a szemeivel, miközben visszasétált hozzá, és Bill észrevette a melegítője alatt a kis sátrat. Már biztos lehetett benne, hogy hamarosan szeretők lesznek. A gondolat egy pillanatra megállásra késztette az elméjét: hamarosan Davidé lesz.
– Bill – mondta David, miközben lassan végigsimította a fiú arcát, ezzel kihúzva őt a gondolataiból. – Még mindig felmehetünk a hálóba.
– Nem – felelte kissé bizonytalan mosollyal. – Csak eszembe jutott, hogy hamarosan igazából a szeretőm leszel.
A gondolat máris a boldogság apró szikráit gyújtotta meg a teste minden porcikájában, és ennek nem sok köze volt az igazi szexhez.
– És el sem tudod képzelni, ez mennyire sokat jelent nekem – felelte David, és megpuszilta az orrát. Bill ez alkalommal jobban elpirult, mint mikor a férfi levetkőztette. – Csak menj oda és ülj le – mutatott a pad felé. – Keresek valamit, amivel elkezdhetjük.
Bill csinálta, amire kérték. Leült a párnázott padra a kengyelek közé, és igyekezett nem túl kétségbeesett arcot vágni. Jó lett volna, ha könnyedén el tud lazulni, és úgy ücsörögni ott, mint valamilyen szex isten, de ahhoz túlságosan ideges volt. A farka megremegett az izgalomtól, de a félelem sokkal erősebbnek bizonyult a vágynál, és közel sem volt kemény. Meztelenül ült Daviddel egy olyan szobában, amit szexre terveztek, igazán reagálhatott volna a teste ennél kedvezőbben is.
– Ne vágj ennyire ijedt arcot – mondta David, ahogy felkapott néhány dolgot, majd visszasétált hozzá, és lerakott mindent egy asztalra a pad mellett. – Ha valami nem tetszik, csak szólnod kell.
Bill halványan elmosolyodott és bólintott; az volt az igazság, hogy eddig csak azokban az utolsó pillanatokban érezte magát ennyire rémültnek, mielőtt felsétált a színpadra. – Semmi olyat nem fogok csinálni, ami fáj neked – ígérte a férfi, és finoman összedörgölte az orrukat. – Mindennél jobban szeretném, hogy jól érezd magad.
Bill végre őszintén elmosolyodott, és kíváncsian nézte a férfi arcát, miközben azon járt a feje, vajon mire gondolhat.
– Gyönyörű vagy, Bill – mondta David közvetlenül a fiú szemeibe nézve. – Alig várom, hogy elterülj előttem, de meg kell értened, hogy sebezhetőnek fogod érezni magad. Ez talán beindít majd, de az is lehet, hogy nem. Ha kellemetlenül érzed magad, kipróbálhatunk valami mást. De kérlek, emlékezz rá, hogy számomra te vagy a leggyönyörűbb az egész földön.
Bill egy kicsit jobban érezte magát. Akarta ezt, nagyon is, csakhogy a félelme sokkal erősebb volt, mint amire számított.
– Le foglak fektetni a hátadra – mondta neki David, és a hangja most sokkal mélyebben csengett, mint azelőtt. Bill pénisze megrándult válaszként. – Aztán felemelem a lábaid a kengyelekbe. Teljesen ki fogsz tárulkozni nekem, és hidd el, nézni foglak.
Bill egy hatalmasat nyelt, amikor érezte, hogy az izgalom szétterjed a hasában. David elképesztően szexi volt, sokkal inkább, mint azt valaha képzelte. A hangjában ott volt a hatalom, ami a fiút remegésre késztette.
– Hová fogsz nézni? – kérdezte, és egyre jobban élvezte az egész helyzetet.
– Mindenfelé – ígérte David. – Végig a liliomfehér bőrödön, a hegyes kis mellbimbóidon egészen le a lapos hasadig, a lassan egyre keményebb farkadig. Aztán tovább, a nehéz golyóidra, majd a édes kis bejáratodra, ami hamarosan az enyém lesz.
Bill most már remegett az izgalomtól, a lehető legpozitívabb értelemben. Még sosem hallott ennyire erotikusat. Persze, piszkos beszédet már igen, de annak sosem ő volt a középpontjában. David intenzív bámulása miatt kezdte elveszteni az eszét, miközben az összes vér a testében hirtelen délre áramlott.
– Lassan fogok veled játszani, Bill – jelentette ki David, amitől a fiú lélegzete elakadt. – Azon leszek, hogy a farkad szinte fájdalmasan feszüljön, aztán egy kicsit gyötörni fogom a kis lyukadat, míg annyira ellazul, hogy néhány dolgot beléd csúsztathassak. Utána megkeresem azt az édes pontot belül, amitől a nevem fogod nyögdécselni. Óvatosan kitágítalak, hogy majd beléd tudjak hatolni, és teljesen kitöltselek. Ez jól hangzik, Szeretőm?
Bill csak bólintani tudott egyetértése jeleként, miközben a felvetített képek elárasztották az elméjét. Zihált, és a növekvő férfiassága egyre jobban lüktetett. David lepillantott rá, és mindentudóan elvigyorodott.
– Amikor majd hagylak elélvezni – suttogta a fiú fülébe – meg fogod érteni, miért mondják azt, hogy megremegett a föld.
Billnek erről már szemernyi kétsége sem volt, amikor felnézett a férfira.
– Készen állsz? – kérdezte David, miközben lassan simogatta Bill mellkasát.
– Igen – mondta a fiú, majd azonnal érezte, hogy a kéz elkezdte nyomni lefelé. – Oh – szisszent fel, amikor a háta hozzáért a bőrhöz. – Ez hideg.
– Már nem sokáig – felelte David halkan nevetve.
A férfi segített neki kényelmesen elhelyezkedni, mielőtt óvatosan megfogta az egyik bokáját, majd a jobb oldali kengyelbe akasztotta. Billnek ettől a mozdulattól újra őrült ütemben kezdett verni a szíve, és eszébe jutott, mennyire ideges volt. David kedvesen rámosolygott, majd a másik lábát is felhúzta a bal oldali kengyelbe. A fiú most már nem tudott felülni, ahogy a lábait sem zárhatta össze, és kezdte megérteni, milyenfajta sebezhetőségről beszélt David előzőleg. Kitárulkozva feküdt, és a bokáit nem tudta volna erőteljes mozdulatok nélkül kiszabadítani. Izgult, de már nem annyira, mint az elején.
David tekintete végigsiklott az egész testén, pontosan, ahogy ígérte, miközben Bill arra koncentrált, hogy a szorongása eltűnjön, a vágy pedig végigjárja minden porcikáját ebben a különös pozícióban. Hagyta, hogy a kéjes izgalom átvegye az uralmat, és a farka egyre nagyobbra duzzadjon, ahogy a vér teljesen megtöltötte.
– Szóval tetszik neked – mondta David mosolyogva, és lassan előre nyúlt, hogy megragadja a fiú péniszét, majd a tövétől a végéig simogassa.
Bill kontrollálhatatlanul felnyögött a torka legmélyéről, ahogy a mozdulat máris határtalan élvezettel töltötte el.
David valahogy pontosan tudta, hogyan kell megérintenie ahhoz, hogy darabjaira hulljon.
– Gyönyörű vagy a színpadon, Bill – mondta neki. – Gyönyörű vagy a kamerák előtt, és mögött, de azt hiszem, ez a póz olyan, mintha csak neked találták volna ki. Ha lehetne, örökre így tartanálak.
Bill szemei önkéntelenül lecsukódtak, és ahogy David megállás nélkül simogatta, csak arra volt képes, hogy gyorsan kapkodja a levegőt. Nagyon jó érzés volt, a farka, ha lehet még inkább megkeményedett, és már kezdte érezni, hogy nincs messze.
– Az ifjúság öröme – mondta David lassan. A fiú kinyitotta a szemeit, és nézte őt, miközben tovább kényeztette a péniszét, ez alkalommal összekapcsolva a tekintetüket. – Mit gondolsz, hányszor tudnál elmenni egymás után, mielőtt teljesen kikészülsz? Bill elméje csupa fehér zaj volt, és hirtelen azt sem tudta, hogyan kell beszélni. – Talán majd máskor kipróbáljuk – ajánlotta David szexi, mély hangon.
Amikor a férfi elengedte Bill farkát, a halk, kétségbeesett nyöszörgés megállíthatatlanul tört elő belőle. David elmosolyodott, a fiú szíve pedig beleremegett a szeretetteljes tekintetébe.
– Most tanítani foglak, miközben tovább haladunk – mondta neki David újra teljesen komoly hangtónussal. – Szeretném, ha figyelnél rám. Meg tudod ezt tenni?
– Igen – sikerült Billnek nagy nehezen kinyögnie ezt a rövid szót.
Egy pillanatra elgondolkozott azon, hogy a világ mit gondolna, ha kiderülne, van valami, amivel teljesen el lehet hallgattatni.
– A legjobb barátod a szex nevű játékban a síkosító – kezdte David, kezében egy átlátszó tubussal.
Amiről Bill lemaradt, az az, hogy addigra a férfi már folyatott belőle egy kicsit a kezére, és az ujjai már a bejáratánál kalandoztak. Nem tudta megállni, a furcsa érzéstől kicsit hátrébb csúszott, de a szíjak nem engedték messzire.
– Olyan pici és szűk – mondta David, közvetlenül a fiú szemeibe nézve, ahogy tovább simogatta. – De csak egy kis türelemre van szükség, és teljesen meg fog nyílni nekem.
A férfi kicsit erősebben nekifeszült a szoros izmoknak, és Bill emlékezett arra, mit mondott neki David az ellazulásról a fürdőben, szóval megpróbálta követni az utasításokat. Meglepetésére egy ujj máris belé csusszant, és furcsa volt, de nem furcsább, mint az a kis szerkezet, amit arra használtak a zuhany alatt, hogy belülről is kimossák. Fájdalmat pedig abszolút nem érzett.
– Ügyes vagy, Szeretőm – mondta David, Bill pedig eldöntötte, hogy szereti ezt a megnevezést. – Azt hiszem, nagyon jól csinálod.
David egy darabig semmi mást nem csinált azon kívül, hogy lassan mozgatta az ujját ki és be. Ahogy Bill kezdett hozzászokni az érzéshez, egyre kellemesebb volt.
– Ez jó érzés – mondta végül, amikor sikerült annyira összekaparni a gondolatait, hogy egy értelmes mondatot ki tudjon nyögni.
– Egy percen belül még jobb lesz – ígérte neki David, majd óvatosan kihúzta az ujját. – Ha szeretted, szerintem ez még jobban fog tetszeni.
Az, hogy a férfi ennyire óvatos és gyengéd volt vele, jó érzéssel töltötte el Billt. Érezte a szeretet és a törődést minden egyes mozdulatban, ezért amikor David a kezébe fogott egy kis, fekete dildót, már nem volt ideges. Csak izgatott várakozást érzett az alhasában.
– Ez az egyik kedvencem – mondta neki David, miközben bevonta a játékszert síkosítóval. – Tökéletesen megfelelő a mérete egy kis ingerléshez. Tartozik hozzá hám is, amivel a helyén lehet tartani. Egy nap talán kipróbáljuk.
Miközben David beszélt, Bill a férfi kezét figyelte, és amikor az eltűnt ott, ahol már nem láthatta, tudta, mi következik. A játékszer nagyobb volt, mint a David ujja, egy kicsit jobban feszítette, de egyáltalán nem volt kellemetlen.
– Oh, Bill – mondta a férfi, és a hangja mély volt a vágytól. – Látnod kéne, ahogy lassan beléd csúszik. Elképesztően néz ki.
Bill egy kicsit meglepődött, amikor David valami mást is felvett az asztalról, de igazán akkor tátotta el a száját, mikor a férfi a távirányítóval az üresnek tűnő fal felé mutatott, és a fehér panel lassan elcsúszott az útból, hogy felfedjen egy képernyőt. A tv azonnal bekapcsolt, és Bill rájött, hogy ugyanabból a szögből látja magát, mint ahogy David. Érezte, ahogy az arca felforrósodik, ahogy teljesen kitárulkozva meglátta magát, de a vágy ettől is csak tovább épült.
– Ó, istenem – motyogta Bill teljesen elragadtatva a látványtól, amint a kis fekete játékszer David ujjai segítségével eltűnt a testében. Nem tudta, hol lehet a kamera; és az, hogy ott volt, de nem találta, még jobban felizgatta.
– Arra születtél, hogy a kamera előtt legyél, Bill – biztosította David, és miközben ki-be mozgatta a dildót, Bill képtelen volt elvenni a tekintetét a képernyőről.
Annyira intim, mégis olyan tiltott volt az egész, hogy Bill alig tudott lélegezni, miközben magával ragadta a jelenet. Ilyet még sosem érzett, és kezdte elveszíteni a fejét.
– Nyílj meg nekem, Bill – sürgette David lágyan. – Csak hagyd, hogy egyre beljebb jusson...
A fiú szemei a képernyő és David tekintete között kalandoztak, és a teste már szinte zizegett. A férfi most még mélyebbre tolta a játékszert, és utána kicsit hátrébb lépett.
– Ugye, milyen jól néz ki? – kérdezte David, és hol a fiú arcára, hol a kivetített képre nézett. – Olyan jó érzés is, mint ahogy kinéz?
Elképesztően jó érzés volt. Bill sokkal jobban beindult, mint azelőtt bármikor, ahogy az érzékei lentre, a lábai közé fókuszáltak. De ami még ennél is jobban izgatta, az az, ahogy David nézte őt. A férfi minden egyes porcikáját bejárta a tekintetével, és Bill elképesztően kívánatosnak érezte magát, annál is jobban, mint mikor lányok ezrei kiáltják kórusban a nevét.
– És képes arra, hogy még több gyönyört adjon – mondta David, majd miután egy örökkévalóságig csodálta a fiú testét, újra közelebb lépett. Nem fűzött hozzá hosszabb magyarázatot, csupán megérintette a kis játékot, ami elkezdett vibrálni. Bill a gerincénél is érezte a finom rezgést, mire egy kis meglepett hang hagyta el az ajkait. Furcsa, ugyanakkor kellemes érzés is volt egyben. Nézte, ahogy David elmosolyodik, és olyan érzése volt, mintha lemaradt volna valamiről. Amikor a férfi megmozdította a vibrátort, máris tudta, miről van szó, és majdnem felemelkedett a padról meglepettségében. A játékszer megérintett benne valamit, amitől hirtelen szikrák lobbantak fel a testében és az elméjében.
– Itt is van – jelentette ki David elégedett hangon. – De talán túl intenzív?
Bill azonnal bólintott. Emlékezett, hogy a férfi megígérte neki, hogy meg fogják találni azt az édes pontot, és neki azonnal elállt a lélegzete, amikor David beváltotta az ígéretét. Minden, amit a párja tett vele, elképesztően beindította, és most teljesen biztos volt benne, hogy ha David ezt tovább csinálja, másodpercek alatt a csúcsra fog jutni.
– A vibráció nagyon jó az izmok ellazításában – magyarázta neki a férfi, miközben lassan ki és be mozgatta a játékszert. – Segít abban, hogy eltüntessék a feszültséget, amit talán észre sem veszünk.
Bill felnyögött; nem igazán érdekelte, mennyire hasznos, csak azt tudta, hogy isteni érzés.
Egy dologban Bill már teljesen biztos lehetett: Davidnek végtelen türelme volt, amit másodpercenként kellett bizonyítania. Amint a férfira nézett, láthatta a nyilvánvaló merevedését a nadrágja alatt, ahogy az egyre növekvő sötét foltot is a szöveten. A gondolat, hogy ez mind miatta volt, csak még inkább beindította. Ha David akkor és ott elvette volna, ami neki jár, Bill elégedett lett volna, de úgy tűnt, vannak még más tervei is.
– Nagyon jól csinálod – mondta neki David, miközben a szabad kezével a fiú combjának belső oldalát simogatta. – Azt hiszem, ebből elég volt ennyi.
Miután a férfi az asztalra tette az eddig használt vibrátort, Bill még percekig érezte a finom remegést a sejtjeiben. Közben izgatottan gondolt arra, vajon mi következik? David hamarosan egy furcsa alakú játékszert emelt fel. Fehér, T-alakú, görbült rúdszerű alakja volt.
– Ez – kezdte David, miközben bevonta síkosítóval – speciálisan arra lett tervezve, hogy stimulálja a prosztatát. A kis bejáratod meg fog nyílni neki, és a vége közvetlenül az érzékeny pontodra fog simulni, ami azért könyörög nekem, hogy csináljak vele izgalmas dolgokat, egészen addig, míg csillagokat nem látsz.
A játékszer tompa vége nagyobbnak látszott, mint a kis dildóé, és Bill nem volt benne biztos, hogy könnyedén be fog jutni a testébe. De bízott Davidben, és a TV képernyőjét figyelte, ahogy a férfi leeresztette a kezét. Érezte és látta, amint a fehér játékszer az ánuszához nyomódik, és meglepetten nézte, ahogy a teste lassan elnyeli. Ez alkalommal egy kicsit erősebb nyomásra volt szükség, ezt egyértelműen érezte, de a kezdeti ellenállás után már könnyen csúszott a helyére. Bill halkan felsóhajtott, és erősen a pad oldalára markolt.
– Minden oké? – kérdezte David, és lassan, ellazító mozdulatokkal simogatta a fiú hasát, aki halkan zihált az intenzív érzés miatt.
– Hmm – válaszolta egy kis bólintással, de nem volt teljesen biztos benne; egy kicsit túl nyers, egy kicsit túl sok volt.
– Próbálj meg ellazulni – tanácsolta neki David, majd lassú mozdulatokkal a farkát kezdte kényeztetni, hogy elterelje a figyelmét. – Ha egy perc múlva is úgy érzed, túl intenzív, kiveszem.
Miközben továbbra is a markában tartotta Bill péniszét, kicsit megmozdította a játékszert, mire a fiú felkiáltott.
– Oké – döntötte el gyorsan David. – Ez egy kicsit sok az első alkalomnál.
Ahogy a férfi lassan kihúzta, Bill megkönnyebbülten fújta ki a levegőt. De aztán máris zavarban érezte magát, mintha kudarcot vallott volna.
– Hé – mondta David, ahogy a fiú teste felé hajolt, és lágyan cirógatta az oldalát. – Ne vágj ennyire csalódott arcot, nem szerethetsz mindent. Fiatal vagy és nagyon-nagyon érzékeny, nem olyan öreg és megcsömörlött, mint én. Csak meg kell keresnünk, mik azok, amik tetszenek.
David lágyan megcsókolta a térdhajlatát, majd újra a polchoz sétált. Egy fekete valamivel tért vissza, amihez két tartozékot lehetett csatlakoztatni.
– Egy egy kicsit lágyabb a szűz területhez – mondta neki a férfi mosolyogva. – Lassan kitágít, hogy utána majd be tudj fogadni. – Nem tűnt vastagabbnak, mint az első vibrátor, de valamivel hosszabb volt, legalábbis Bill úgy látta. – Kétféle módon is lehet vele játszani – folytatta David a magyarázatot, miközben feltartotta a játékszert. – Vibrál, mint a másik, és növekszik is.
David rácsavarta a kis tartozékot, ami leginkább egy vérnyomásmérő alkatrészének tűnt, és Bill látta, ahogy lassan egyre nagyobb lesz.
– Milyen nagyra tud nőni? – kérdezte egy kicsit félve.
– Oh, elég nagyra, de azt ma nem fogjuk kipróbálni – mondta David egy mosollyal.
A fiú megpróbált arra koncentrálni, hogy minél jobban el tudjon lazulni, míg David előkészítette a játékszert. Az előzetes kudarc miatt egy kicsit azóta is ideges volt.
– Ne gondolkozz annyit, Szeretőm – simogatta a combját a férfi. – Csak érezz!
Ahogy a játékszer a helyére csúszott, az érzés nagyon hasonlított arra, mint mikor a dildó került belé, de a körkörösen bordázott felszínnek köszönhetően furcsa volt, ahogy váltakozó intenzitással feszítette az izomgyűrűket. Amikor David összenyomta a pumpát, Bill képtelen volt megállni, hogy halkan nyöszörögjön. Tudta, hogy ez fog történni, az érzés nem érte váratlanul, de mégis annyira különös volt, hogy meglepte. A játékszer lágyan simult a belsejébe, és ez is a prosztatájához simult, de nem olyan keményen, mint a fehér játékszer.
– Nem túl sok? – kérdezte David gondoskodón.
– Nem – felelte Bill egy apró fejrázással. A magabiztossága végre kezdett visszatérni.
Ez tényleg sokkal jobb érzés volt, és amikor a férfi bekapcsolta a rezgést, Bill is reszketni kezdett belül a gyönyörtől. Nem tartott sokáig, míg eldöntötte: eddig ez a kedvence.
Nézni és érezni, ahogy David lassan felkészítette őt, a legcsodálatosabb dolog volt. Érezte, ahogy a teste megadóan engedelmeskedett, miközben a férfi óvatosan mozgatta benne a játékszert, és fokozatosan pumpálta bele a levegőt kis adagokban. Jó érzés volt, a lehető legcsodálatosabb. Bill hamarosan azt vette észre, hogy a szemei lecsukódnak, miközben az elmúlt percek képei beleivódnak az agyába, és semmi másra nincs szüksége, csupán az érzésre. Meglepődött, amikor David lassan kihúzta a vibrátort, és azonnal kinyitotta a szemeit.
– El sem tudod képzelni, mennyire erotikus vagy, amikor hagyod, hogy a kéj átvegye fölötted az uralmat – mondta neki a férfi, miközben szüntelenül bámulta.
Annyi vágy, annyi tűzforró szenvedély volt David tekintetében, ami bőven elég volt ahhoz, hogy Billt teljesen elvarázsolja. Tudta, a férfi mit akar, mire van szüksége, és abban is biztos volt, hogy ő teljesen készen áll.
– Azt hiszem, meg kellene mutatnod, mennyire találsz erotikusnak – suttogta alig hallhatóan.
Amikor David letolta a nadrágját, majd arrébb rúgta, Bill végre láthatta az erekcióját. A férfi már a zuhany alatt is félig merev volt, és a fiú már előtte is látta néhányszor, de még sosem tűnt ennyire nagynak és keménynek. A tényre, hogy hamarosan belé fog kerülni, várakozásteljes remegéssel reagált. Ez volt az a pillanat, amikor odaadhatja az utolsó kincsét Davidnek.
Nem volt szükség szavakra, miközben a férfi felhúzott egy óvszert, és alaposan bekente síkosítóval. Bill minden egyes mozdulatát figyelte, miközben a gyomra remegett az izgalomtól, a pénisze pedig várakozásteljesen lüktetett. Ha lehetősége lett volna rá, már kinyúlt volna a férfiért, hogy elvegye, amit annyira szeretne.
David ugyanolyan óvatos volt, mint egész este. Elhelyezkedett Bill lábai között, és lassan elkezdett beléhatolni. A fiú érezte a nyomást, és először minden könnyűnek tűnt. David lassan belé csúszott, de aztán hirtelen a fájdalom nyöszörgésre késztette. A játékszer is legalább ilyen mélyen benne járt, és nem volt kisebb, mint David pénisze, mégis, az izmai valahogy újra és újra megfeszültek.
– Hagyd, hogy elmúljon – beszélt hozzá David halkan és nyugodtan. A hangja nehéz volt a vágytól, mégis tökéletesen érthető volt. – Csak lazíts.
David kezei a combjait masszírozták, ahogy a férfi lassan elkezdett ringatózni benne. Az első két-három alkalommal a fájdalom visszatért, ezért David mindig visszahúzódott, de a negyedik már könnyebb volt, az ötödiknél pedig végre teljesen belé hatolt. És ez volt a legcsodálatosabb érzés a világon. David mélyen elmerült benne, és már a gondolat – hogy a férfi végre benne van –, elég volt ahhoz, hogy az egész teste lüktessen.
David farka benne volt; teljesen kinyílt neki, és most már birtokolja őt. Ezek a gondolatok máris elvették az eszét.
Egy része pánikolni akart, de amikor David elkezdett mozogni, már lehetősége sem maradt, mert az agyából minden teljesen kitörlődött. Az érzés nem hasonlított arra, mint mikor egy játékszer volt benne; ez forróbb volt, valóságosabb, intimebb, és abban a pillanatban ez jelentette neki az egész világot. Hamarosan izgalmas hangok hagyták el az ajkait. Olyan hangok, amelyeket visszafogott, miközben David játszott vele, de most úgy érezte, muszáj kiadnia őket. Semmi sem tudta volna őt felkészíteni arra, mit fog érezni mentális és fizikális szinten.
Elkezdte ringatni a csípőjét arra a ritmusra, ahogy a férfi mozgott benne, és hamarosan felfedezte, hogy ezzel még jobban növelheti az élvezetet. Annyira csodálatos volt, hogy néha alig kapott levegőt a kéjtől, és a tény, hogy David arcán színtiszta vágyat látott, csak még intenzívebbé tette a szeretkezésüket.
– Oh, istenem, Bill – mondta a férfi elmélyült hanggal. – Sosem láttam még olyan szépet, mint te.
Bill szerette volna körülölelni őt a lábaival, hogy még közelebb húzhassa magához, de a kengyelek miatt erre képtelen volt. Azonban ez csak még inkább feltüzelte. Több lépéssel a föld fölött járt, és semmi más nem érdekelte azon kívül, ami éppen kettejük között történt. A farka annyira kemény volt, hogy biztos volt benne, bármelyik pillanatban elélvezhet. Nem tévedett. Amikor David a kezébe fogta, csak egy ártatlan érintésre volt szükség. Egy pillanatra úgy tűnt, az összes sejt a testében lángra robbant, aztán megfeszült, remegni kezdett, és egy kis sikoly hagyta el az ajkait. Élete legelképesztőbb orgazmusát élte át, miközben egy kis ideig még a lélegzés is irrelevánsnak tűnt.
Hallotta David nyögéseit, és érezte, ahogy még néhányszor belé csúszott, majd amikor a férfi is elélvezett, az ő gyönyöre csak még tökéletesebb lett. Összekapcsolódtak az együttes élvezetben, miközben Bill a kéj hullámai után újra próbált lélegezni. Mikor kicsit magához tért, még mindig csodálatos volt, ahogy a férfit magában érezte, miközben David rajta feküdt, és lágyan a nyakába lihegett. Bill nem tudott gondolkozni vagy beszélni, és nem is akart mást, csak továbbra is ott feküdni azon a padon, miközben élvezi az orgazmus utáni pillanatokat.
Úgy tűnt, David fejében is hasonló gondolatok jártak, de aztán lassan kihúzódott a fiúból. Bill egy kis, csalódott nyöszörgést hallatott, pedig ha logikusan belegondolt, tudta, nem maradhatnak úgy örökre. Csakhogy a csúcs utáni percekben az agya abszolút nem foglalkozott azzal, mi logikus és mi nem. Nem volt benne biztos, hogy meg tud mozdulni segítség nélkül, de szerencsére David lassan leemelte a lábait, és felültette. Érezte, hogy nem sokkal azelőtt, életében először szexelt, de arra nem számított, hogy utána mennyire letargikus hangulatban lesz. Az agya csak takarék üzemmódon dolgozott, a teste nagyon nehéznek tűnt, és közben az érzései túláradóak voltak.
– Ne mozdulj! – mondta neki David, ahogy a pad szélén hagyta ücsörögni.
Bill egyáltalán nem akart szembeszállni a kéréssel az aktuális állapotában, de azért a férfi hamar visszatért hozzá. Az előzőleg viselt fürdőköpenyt azonnal a vállára terítette.
– Itt az ideje, hogy ágyba bújjunk – döntötte el David, miközben segített neki talpra állni. – Egy kicsit kimerültnek tűnsz.
– Ühüm – értett egyet Bill is, majd a párjára támaszkodott, mert amikor felállt, a lábai teljesen merevnek tűntek.
Egy darabig eltartott, amíg feljutottak a hálóba, de David végig ott volt mellette, és támogatta, amíg Bill teljesen visszatért a földre. Amikor a férfi bebújt az ágyba, és megérezte, ahogy egy meleg test fekszik mellette, az agya újra dolgozni kezdett, és arra sarkallta, hogy azonnal bújjon hozzá. Átölelte a férfit és elégedetten elmosolyodott. Nem tudott mást tenni; a melegség és a társaság öröme azonnal kellemes érzésekkel töltötte el.
A teste apró jeleket küldött arról, amit nem is olyan régen csináltak, de már kezdte megérteni, miért hívják ezt az emberek szeretkezésnek. Nem érezte úgy, mintha kihasználták vagy szimplán megdugták volna; azt érezte, hogy szeretik, és ettől a szíve szinte repesett a bordái alatt.
– Jól vagy? – kérdezte David, miközben átkarolta őt. A fiú akkor jött rá, hogy talán túl szorosan ölelte magához.
– Igen – felelte. A hangja tele volt érzelmekkel. – Én csak… – Nem egészen volt benne biztos, mit akar mondani, de a párja nem siettette. Lágyan a elsöpörte a haját az arcából, miközben nyugodtan feküdtek a takaró alatt. – Köszönöm – mondta végül.
Érezte a férfi mosolyát, ahogy David arca a homlokához nyomódott.
– Azt hiszem, nekem kéne megköszönnöm – válaszolta a férfi, még mindig ölelve őt. – Elképesztő ajándékot adtál nekem.
Bill megmozdult, és az egyik könyökére támasztotta a fejét, miután félig felült. Sötét volt, de a halovány fény, ami a vastag függönyön keresztül szűrődött be az utcáról, elég világosságot adott, hogy láthassa a szerelme arcát.
– Szeretlek – mondta komolyan.
Nem ez volt az első alkalom, már máskor is kimondta, de most már biztos volt a szó jelentésében. Valami olyan dolgon osztozott Daviddel, amit senki mással nem fog megosztani, és emiatt nagyon különlegessé tette.
– Ó, Bill – kezdte David, miközben felnézett rá, és a tenyerét a fiú arcára szorította. – Azóta szeretlek, hogy először találkoztunk. Már azzal eléred, hogy az emberek beléd essenek, ha csak a közelükben vagy. Majdnem azóta szerelmes vagyok beléd, szégyenszemre. Még mindig nem tudom, milyen csodának köszönhető, hogy velem vagy, de minden egyes nap hálát adok érte az univerzumnak.
– Olyan régóta? – kérdezte Bill csodálkozva. Nem gondolta, hogy a másik azóta úgy érez iránta. David a barátja és bizalmasa volt, de erről semmit nem szólt, amíg Bill meg nem tette felé az első lépést. A férfi már akkor is őt védelmezte; még saját magától is.
– Olyan régóta – erősítette meg David, és Bill biztos volt abban, hogy igazat beszél.
A ténytől elvigyorodott. Úgy tűnt, már a kezdetek óta érdeklődtek egymás iránt, csupán nem vették észre, vagy próbáltak nem foglalkozni vele. Nevetni akart ezen, de inkább David vállába temette az arcát.
– Akkor többet ne vesztegessük az időt – dünnyögte.
Talán jó dolog volt, hogy eddig nem fedezték fel, mit érez a másik. Bill ismerte magát, tudta, hogy képtelen lett volna türelmesen várni. David munkája miatt mindent, ami köztük történik a tizennyolcadik születésnapja előtt, gyanakvó tekintetek figyeltek volna, és Bill biztos volt benne, hogy képtelen lett volna hosszú ideig várni. Ami most igazán számított, hogy a férfi az övé volt, ő pedig Davidé; szerelmesek voltak egymásba, és szerencsére még jó néhány eget rengető szex vár rájuk.

13 megjegyzés:

 1. Sziaa!

  Uristen, ez csodalatos volt! :O
  Ilyen jol megirt BDSM-et szerintem meg nem olvastam! Fantasztikus volt, es David h milyen figyelmes volt Bill-el, olvadoztam. *-*
  Abszolut nem zavart h nem Bill/Tom parost olvastam :)
  Meg mindig kicsit a hatas alatt vagyok, szerintem mindenkinek szuksege lenne az eleteben egy Davidre (es itt most nem a szex reszre gondolok), aki ennyire figyelmes a parjaval, odaado, ennyire szereti es kepes volt varni is ra.
  Imadtam, nagyon tetszett es koszonom neked ezt az ujabb csodalatos elmenyt! <3
  Fantasztikus vagy! <3

  Puszi, D.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia D!
   Nagyon nagyon válogatós vagyok, ha BDSM-ről van szó. Talán pont azért, mert Tiffany Reisz írónő a kedvencem :) Ez a történet átment a rostámon, és azt hiszem, talán pont David viselkedése, figyelmessége miatt. Köszönöm, hogy írtál :) Puszi!

   Törlés
 2. Szia Drága!
  Hmm.. Érdekes felállás, és érdekes szösszenete egy érdekes szerelemnek.😀😀Ne hozott lázba ez a Dávid, de mindenképpen jó pont, hogy kiválóan bánt a mi kis Billünkel.
  Köszönöm neked az élményt.
  Micsoda szoba lehetett az! Megnéznék egy ilyen helyiséget közelebbről is.
  Természetesen hozzá sem nyúlnék semmihez! Nem vagyok én olyan tapogatós fajta! De nem ám!🤔😉😉😏😏Pusszi! 😘😘😘

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)
   Kicsit hiányzott Tom, ugye? De ígérem, bepótoljuk, jó?? :)
   Na hát igen :D Az a bizonyos szoba, ami akármennyire is ijesztőnek tűnik első ránézésre, a megfelelő partnerrel csodás lehet :)
   Sok puszi!

   Törlés
 3. Szia Drága!
  Ez valami elképesztően gyönyörű és csodálatos volt. Az a finomság és gyengédség, szerelem amit David tanusitott Bill iránt, elmondhatatlan. Érdekes volt ez a BDSM, ebben a felállásban még nem olvastam, de elnyerte a tetszésemet. Olyan mély érzelmeket mutattak meg, írtál meg, hogy mindenkinek át kellene élnie ilyeneket. A fordításod most is mint mindig kiváló, élethűen, teli érzelmekkel adod vissza a leírtakat. Nekem tetszett ez a David-Bill felállás nagyon is. Sőt, lehet, hogy még jobban tetszett, pont ezért. Nagyon köszönöm, elképesztően élveztem. Remélem lesz még ilyen, hozol még ilyet.
  Puszillak Larrie BGK.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia drága!
   Én is pontosan azokat szerettem ebben a sztoriban, amiket itt kiemeltél :) Nagyon örülök, hogy tetszik a fordítás, mert rájöttem, hogy ezt is nagyon szeretem csinálni :D Új dolgokat kitalálni is elképesztő érzés, de amikor sikerül magyarban is átadnom azt, amit angolul olvastam, na az is felemelő :)
   Puszika!

   Törlés
 4. Szia HDawn!
  Érdekesen csodás volt! :)
  Köszönöm szépen, hogy elhoztad Nekünk!
  További szép hetet Kívánok Neked!
  Puszi

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nagyon szívesen, máskor is hozok majd ilyeneket :) Köszönöm a kommentet. Puszi!

   Törlés
 5. Üdvözlöm Úrnőm!♥♥♥

  Ez a történet BDSM szerelem! Ha nem is valós, mert nem igazán értek a valódi BDSM, nem papíron létező, világhoz. Olvasni szeretem, de a valóságban Nekem ridegnek tűnik. De most itt láthattuk, hogy attól, hogy valakinek van egy beállítottsága, hajlama még attól az nem biztos, hogy rossz. Vagy nem létezhet a "Lágy BDSM". Húúúú szerintem rajtam kívül ezt a jelzőt senki nem használná!:D:D:D

  Tetszett alapjában a történet, a fordítás most is tökéletes, fenomenális, ....lett, DE! (bocsi) Nekem már itt-ott egy kicsit túl ....hummmm..."giccses". Nem azzal van gondom, hogy érzelmek tömege van benne, de valahogy ez Nekem a "Túltoltuk Béláim!" kategória. Még elviselhető mértékben és élvezhető is.......tálán Én lettem már túl "kemény", perverz??? Hummmm????

  Ez olyan....Nora Roberts-es Tiffany Reisz erotikus, fanfiction történet lett, Meleg Szörke köntösben (több értelemmel ;)), Bill Kaulitz-val az extatikus KínPadon.

  Köszönöm az élményt, Nem csak Bill élvezte!;);)♥♥♥

  U.i.: Christian ....akarom mondani David :):):)imádni való!(Nem tudtam ki Ő.) Tipikus "rossz fiú, kőkemény üzletember"-ből a szemünk láttára betűről betűre változott gügyögő hős szerelmessé......Isten látja lelkem imádom ezeket a karaktereket.....de most Ő is egy sablonos karakterjellemet kapott. Hát kell a szőke herceg is a Csipkerózsika meséhez. ♥♥♥

  Bill Love Forever, minden köntösben!♥♥♥♥♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Itt miért nincs szerkesztési lehetőség????? (Óóóóóó Máriám!)
   Hát aki nem olvassa vissza mint hablatyolt odáig így járt.:/:/:/

   Kérlek tekints el a ragok, mondatszerkezetek, stb. használatától, alkalmazási, vagy éppen nem alkalmazási, módjától! :/:(:/

   Ja és alá sem írtam, csak arra tudok hivatkozni, hogy már alig látok!:D:D:D

   Bocsánat, Gyöngyi

   Törlés
  2. Szia drága!
   :D Lágy BDSM. Szerintem tökéletes megfogalmazás :D Nem hiszem, hogy túl perverz lennél, vagy ilyesmi, egyszerűen neked egy kicsit sok volt a gyöngédségből. Mert ez a történet tényleg inkább romantikus volt, mint BDSM :) (a túltoltuk Béláimon jót nevettem, imádom azt a filmet, mondjuk a vége egy kicsit már sok :D)
   Köszönöm, hogy írtál :)
   Puszi!

   Törlés
 6. Drága,nagyon szépen köszönjük!
  Igen ,kicsit hiányzott Tom,de olyan jól megirt kis történet volt,h utána már elfogadva olvastam igy😊
  Az nagyon tetszett,h nagyon vigyázott Billre,szerette!
  Igen,jó ezt olvasni,h a BDSM is lehet ilyen szép,az a legfontosabb mindig,hogy közösmegegyezésen alapuljon és 2ember szeresse egymást!
  Hiányzott Tom,de ettöl még élveztem és szerettem olvasni😊
  Nagyon várom a következő ilyen fordításod is😘😘😘😘😘❤❤❤❤

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Nekem is hiányzott Tom. Egy icipicit :) Egyetértek veled. Én is úgy gondolom, hogy semmi sem túl perverz vagy beteg, amíg mindkét fél akarja, és úgy érzi jól magát. Lesznek még ilyen fordítások. Sok puszi!

   Törlés