Zenék a történetben

„Odakint még mindig zuhogott az eső, és hallottam, ahogy a zenekar elkezdi játszani a The Pretty Reckless Miss Nothing című számát.”
„Éppen, mikor magamra öltöttem a ruhát, és becipzároztam a bokacsizmámat, Liz kopogtatott az ajtómon. Biztosan Aaron engedte be, mert én semmit nem hallottam az üvöltő zene miatt, amire ösztönösen ringattam a csípőmet, vagy doboltam a lábammal. A hifi távirányítója után nyúltam, és kicsit halkítottam a Mötley Crue egyik számát.”
„A Skid Row klasszikusa ment éppen a lejátszóban és akkor felerősödött a háttérzene – vagy legalábbis ezt gondoltam elsőre – de aztán leesett, hogy valaki énekel mögöttem. - „We spent the summer with the top rolled down Wished ever after would be like this You said I love you babe, without a sound I said I'd give my life for just one kiss I'd live for your smile and die for your kiss”
„Megkerestem a kedvenc rock adómat, ahol éppen egy Guns N' Roses számot játszottak. A November Rain-t furcsa volt így nyár elején hallgatni, ugyanakkor a szövege eszembe juttatta a már két éjszaka óta ismétlődő álmaimat a hatalmas viharral.”
„Every rose has its thorn Just like every night has its dawn...” - énekeltem a Poison ezer éves klasszikusát, mintha minden egyes szóval egyre könnyebb lennék.”
„A háttérben a Nickelback Savin' Me című száma szólt halkan, és nem bántam volna, ha valaki engem is kiment ebből a beszélgetésből.”
„A zene teljesen elvarázsolt, és most rajtam volt a sor, hogy elkápráztassam az embereket. Halkan, de kifejezően kezdtem énekelni a Nightwish Slow, Love, Slow című számát. Semmi hivalkodás, semmi nagyzolás, csak színtiszta érzelem. Felidéztem magamban, hogy mit éreztem, mikor Kade a karjaiban tartott, mikor próbált megnyugtatni, és mikor mindent tönkretettem egy fél perc alatt. Kinyitottam a szemem, és láttam, hogy a közönséget sikerült elbűvölnöm.”
„Elködösítettem a hangomat, és ártatlan tekintettel kezdtem énekelni a The Pretty Reckless Sweet Things című dalát, de ahogy haladtam a refrén felé, egyre inkább előtört belőlem a düh és a vágy arra, hogy megmutassam, mit veszít.”
„Megkerestem a stresszoldó mappámat a telefonon, végül a One Direction Rock Me című számát indítottam el, majd ahogy beindult a dal, én is elkezdtem dúdolni. Kade furcsán nézett először akkor, mikor elolvasta az előadó nevét, utána pedig azért, mert magamból kikelve kezdtem énekelni a refrént.”
„Mikor megálltunk a pirosnál, felém fordult, és igyekezett túlordítani a White Stripes egyik dalát. - Felizgat, ha énekelsz. - Akkor holnap egész este álló dákóval fogsz ücsörögni a RedWine-ban? - kérdeztem vissza, és kinyújtottam a nyelvem, majd folytattam az éneklést. ”

Nincsenek megjegyzések: