2017. november 21., kedd

Escort - 26. fejezet

Sziasztok! Ahogy ígértem, meg is hoztam a folytatást, és igyekszem válaszolni az előző kommentekre. Elég hosszú rész, némi izgalommal fűszerezve ;) Számítottatok arra, hogy így fognak alakulni a dolgok? Írjátok meg hozzászólásban :)


Bill halkan dúdolgatott magában, miközben elkészítette a sminkjét. Egy kicsit még sötétített a szeme körül, mielőtt továbbhaladt volna. Jó kedve volt, hisz a délutánt Tommal töltötte, és az egész még annál is kellemesebben telt, mint ahogy azt elképzelte. Hiába nem akarta otthagyni a fiút azért, hogy dolgozni menjen, és Tom hiába nem akarta őt elengedni, annak kifejezetten örült, hogy ez alkalommal nem valami ismeretlen üzletember akarja gerincre vágni, mintha valami szabad akarat nélküli szexjáték lenne. Helyette egy kalandvágyó fiatal nővel fogja tölteni az estét – legalábbis az előzetesen kitöltött kérdőívből ez derült ki.
Azt nem állíthatta, hogy nagyon várta, mert sokkal szívesebben maradt volna Tommal, hogy egész éjjel egyik klubjából a másikba menjenek szórakozni, míg végül abban a kis emeleti irodában kössenek ki, amit az idők folyamán nagyon megszeretett. De legalább feltételek nélkül szexelhetett a barátjával anélkül, hogy az a munkája útjába állt volna.
Még fényes csillámokat tett a szemhéja közepére, majd elégedetten hátra lépett, hogy megcsodálja az alkotását. Utolsó lépésként halványan felkent egy kis szájfényt, majd elindult az ajtó felé. Éppen akkor kapta az emlékeztető hívást az ügynökségtől, hogy hamarosan elérkezik a foglalás időpontja. Gyorsan belebújt a csizmájába, felkapta a kabátját, és mielőtt kilépett a fagyos, téli levegőbe, még egyszer, utoljára egy pillantást vetett a tükörképére.

Bill folytatta a dúdolgatást, miközben berendezte a kis szállodai szobát. A fésülködő tükörre kis, art deco díszeket tett, miközben reménykedett benne, hogy az aznapi ügyfele is annyira kedveli ezt a stílust, mint ő. Egy kis parfümöt spriccelt a levegőbe, hogy a szobában jobban érvényesüljön a férfiasság illata, mert a szálloda orgona illatú légfrissítője nem pont ezt a célt szolgálta. Úgy találta, a szoba készen áll az estére. Minden csinosan el volt rendezve, de semmiképpen sem túlságosan puccosan. A helyiség tiszta volt, ugyanakkor kényelmes is.
Áttúrta a táskáját, és gondoskodott róla, hogy az óvszer is a helyén legyen. A kis éjjeliszekrényre tette a lámpa alá, hogy ha arra kerül a sor, mindenképpen kéznél legyen. Ő is készen állt, és már nem volt semmi dolga a várakozáson kívül.
Szerencsére nem kellett sokáig várnia, mert kevesebb, mint három perccel a megbeszélt idő után máris kopogtak. Bill felpattant a fotelből, lesimította a felsőjét és magára varázsolt egy mosolyt, miközben kinyitotta az ajtót.
A mosolya azonnal eltűnt, ahogy az ajtó kitárult. Meglepett arckifejezés vette át a helyét, mielőtt bármit kezdeni tudott volna vele.
– Kat? – kérdezte, és a fejében gyorsan összerakta a dolgokat. Egy ismeretlen, Katherine nevű nő foglalta le, úgyhogy nem volt nehéz megfejteni a kapcsolatot.
Kat oldalra döntötte a fejét, és ugyanolyan összezavarodott arccal nézte Billt, mint ahogy a fiú őt.
– Bill? Te masszőr vagy?
– Tessék?
– Masszőr – ismételte a lány, majd belépett Bill mellett a szobába, hogy körülnézhessen. – Richard azt mondta, hogy ismer egy nagyszerű srácot, szóval foglalt nekem mára időpontot. Nem gondoltam, hogy te vagy az.
– Tessék? – kérdezte Bill ismét, majd megszokásból bezárta az ajtót.
– Bár most, hogy így belegondolok, elég furcsa, hogy nem említette, te vagy az. Pedig tudja, hogy ismerjük egymást – mondta Kat halkan, miközben a homlokát ráncolta.
Bill az ajtónak dőlt, és közben megfogadta, hogy ha bármi esélye lesz rá, kinyírja Richardot. Lassan fogja kínozni, és biztosan be fog iktatni egy kasztrálást is a műveletek közé.
– Egészen pontosan mit mondott neked?
– Beszéltem neki a munkámról, meg arról, hogy a főnököm mennyire faszkalap mostanság. Mondtam neki, hogy jól esne némi kényeztetés, ami során megszabadulhatnék a feszültségtől – magyarázta Kat, majd leült az ágy szélére. – Erre azt felelte, hogy szerinte stresszes vagyok, és ő ismer valakit, aki segíthet ezen a helyzeten. Azt mondta, te nagyon jó vagy ebben.
Bill lecsúszott az ajtó előtt a földre és keresztezte a lábait.
– Ugye igazából semmilyen masszázsról nem beszélt?
– Hát nem, nem igazán. De én erre következtettem.
– És nem gondoltad, hogy furcsa, hogy a találkozó egy hotelben van?
– Nem tudtam, hogy ez egy hotel, amíg ide nem értem – vallotta be Kat. – Rick csak megadott egy címet, a lakosztály számát és egy időpontot. Azt hittem, ez valami SPA részleg. Végül is, ez egy eléggé puccos szálloda.
– Ühüm – felelte Bill lassan bólintva.
Kat odament a fiúhoz, és ő is leült a földre vele szemben. Lágyan megérintette a térdét, hogy kirángassa őt a kavargó gondolatai közül.
– Bill, édesem – mondta neki halkan. – Mit csinálsz te itt?
Bill felsóhajtott és a kezét zavartan végigsimította a haján.
– Itt dolgozom – tért ki a válasz elől, pusztán megszokásból.
– Bill…
– Én… – nyögte kétségbeesve, miközben hátraejtette a fejét, ami koppant egyet az ajtón. – Ez lett volna az utolsó módja annak, ahogy szerettem volna, hogy kiderüljön – mondta végül a fehér plafont bámulva.
– Mégis minek kell kiderülnie? – kérdezte Kat. – Úgy értem, ugyan már, nem lehet olyan rossz! Nem arról van szó, hogy nem is tudom… prosti vagy, vagy ilyesmi.
Bill összerezzent, és a gyomra is azonnal görcsbe rándult.
– Nem igazán használjuk ezt a kifejezést – mondta halkan, majd hagyta, hogy a tekintete levándoroljon a lányra.
Kat egy pillanatra elámult, de aztán megbökte a fiú karját:
– Te kis hazug. Gyerünk, mondd már el!
– Ez nem hazugság – felelte Bill, és az ujjait a hajába mélyesztette. – Eszkort vagyok. Emberek fizetnek azért, hogy feljöjjenek hozzám – mondta, mire egy újabb bökést kapott, ezúttal a bordái közé. – Aú!
– Nem vagy vicces.
– Nem is akarok az lenni – válaszolta a fiú.
– De te… Bill vagy! – kiáltott fel Kat. – Te túlságosan…
– Érzelmileg elzárkózott? Túl magányos? Túlságosan prűd vagyok, mintha nem is érdekelne a szex? Túl csöndes, ha a társaságban szóba kerül a munka?
Kat teljesen elképedt. Kinyitotta a száját, majd újra bezárta, de hang csak később jött ki rajta:
– Mióta?
– Egy kicsit több, mint öt éve.
– Akkor kezdted, amikor együtt voltunk?
Bill bólintott.
– Nem hiszem, hogy megértetted volna, és nekem szükségem volt erre a munkára – magyarázta. – Nem akartalak megbántani.
– Szóval végig rejtegetted előttünk? Egész idő alatt? – kérdezte a lány, és a fájdalom egyértelműen kiült az arcára.
– Tudtam, hogy szomorú lennél, és Angela… Istenem, Angela. Te is tudod, hogy állandóan erről kérdezgetne, ha tudna róla. Minden este el kellene számolnom a történtekről. Neked hamar eleged lett volna ebből, és biztosan nem találkozol velünk többet. Jarret valószínűleg magasról tett volna az egészre. Úgy gondoltam, jobb, ha senkinek nem mondom el.
Kat ráncolta a homlokát, és a sötét haját a válla mögé simította.
– Ha igazat mondasz, az azt jelenti, hogy meg kell tenned, bármit kérek, ugye?
Bill az ajkába harapott és összevonta a szemöldökét.
– Ha van rá ok, illetve ha szerepel a foglalás során kitöltött kérdőívben –  felelte. – A kellemetlen meglepetések nem játszanak szerepet.
– Szóval ha azt mondom, csókolj meg, akkor meg kell tenned? - Bill némán bólintott. Kat a térdeire támaszkodva mászott közelebb a fiúhoz, majd átkarolta a vállát. – Akkor csókolj meg!
Bill kétségbeesetten kereste a jeleket a lányon, hogy talán csak viccel vele, és mindjárt elneveti magát, de Kat csak rezzenéstelen arccal bámult rá. Jól emlékezett erre a sötét tekintetre még abból az időkből, amikor együtt voltak. Az, hogy most újra láthatta, egy kicsit összetörte a szívét. Halkan felsóhajtott, és a kezét lágyan Kat tarkójára csúsztatta. Az ujjai a lány hajába csúsztak, majd lehunyta a szemeit és kicsit előre dőlt, amíg a szájuk összeért.
Szerencsére az egész csak eddig tartott; az ajkaik puhán találkoztak, és Kat meglepetten máris hátrahőkölt.
– Te tényleg mindent komolyan mondtál, ugye? – kérdezte halkan.
– Miért hazudnék ilyen dologról? – kérdezte Bill, és magában eldöntötte, hogy aznap szarik a hotel házirendjére. Kinyúlt a táskájáért, kivette belőle a cigit, és azonnal rágyújtott egy szálra.
– Nem tudom. Talán azért, mert ez nem… helyes. Elképzelni is furcsa, hogy kurva vagy…
– Eszkort – helyesbített Bill.
– Nem kéne, hogy az légy, Bill. Édes vagy, gyönyörű, és… neked… másnak kéne lenned.
Bill meglepetten összevonta a szemöldökét:
– Én még mindig az a Bill vagyok. Van egy nem túl átlagos munkám, de ez nem változtat azon, aki vagyok.
– Dehogynem! – mondta Kat, és kissé ingerülten pattant fel a földről. – Úgy értem, én végig azt hittem, hogy azért szakítottunk, mert nem illünk össze, vagy ilyesmi. Nem pedig azért, mert te kalandra vágytál, és eldöntötted, hogy ezentúl pénzért fogsz baszni!
– Sosem állítottam, hogy ezt akartam – tiltakozott Bill, miközben ő is lábra állt. – De jó ötletnek tűnt elfogadni ezt az álláslehetőséget. Te is pontosan tudod, hogy mennyire szeretem a szexet, és az, hogy ezzel még kereshetek is, olyan ajánlatnak tűnt, mintha megnyertem volna a lottót. Szakítottunk, úgyhogy nem csaltalak meg. Próbáltam úgy tenni, ahogy a legjobbnak láttam.
– Nem tudtál volna valami normális állást találni ehelyett? Kereshettem volna neked munkát az irodámban, ha ennyire szükséged volt a pénzre.
Bill felsóhajtott és beleszívott a cigijébe.
– Próbáltam. Mindenhonnan, ahol jártam, elküldtek, mert nem volt elég tapasztalatom, vagy más papírokra lett volna szükség. Több száz helyre elküldtem a jelentkezésem, és csak egy kibaszott élelmiszerboltba vettek fel. Ez a meló ezerszer jobb, mint az volt.
Kat a homlokát ráncolta, majd összefonta a karjait a mellkasa előtt.
– Tom tudja?
– Persze, hogy tudja.
– És?
– És micsoda? – kérdezte Bill.
– És szerinte ez így rendben van? Végül is azt passzolod körbe, ami elvileg csakis őt illetné.
Bill némán bámult maga elé, mielőtt válaszolt:
– Megérti, hogy ezt kell tennem.
– Mindketten őrültek vagytok – csóválta Kat a fejét, majd megpróbálta Billt eltolni az ajtó elől.
– Kat, kérlek – mondta a fiú könyörgőn, és megfogta a karját. Ha Bill őszinte akart lenni magához, valami hasonló reakcióra számított a lánytól, de ez nem jelentette azt, hogy amikor tényleg megtörtént, kevésbé fájt neki.
– Ne! – szólt rá Kat, aztán kirántotta a karját a fiú kezéből. – Szerettelek téged, seggfej! Erre te eldobtál ezért – torpant meg, miközben körbemutatott a szobán – és néhány beteg bolondért, aki arra élvez, hogy egy tetemes összegért hajlandó vagy teljesen felajánlani magad.
– Kat…
– Hagyj békén egy darabig! – mondta a lány szomorúan, miközben egy könnycsepp szánkázott le az arcán. Bill kénytelen volt a kezét az oldalához szorítani, mert legszívesebben felnyúlt volna, hogy letörölje. – Időre van szükségem.
Bill nem mondott semmit, csupán bólintott, és oldalra lépett, hogy kiengedje a lányt. Miután bezárta az ajtót, az ablakhoz ment és halkan szipogva kinyitotta az egyik szárnyat, hogy a füst kimehessen. Gépiesen összepakolta a táskájába a cuccokat, mindent visszarakott a helyére, és a kibontatlan óvszert is elvette az éjjeliszekrényről. Ahogy körbenézett a szobában, végigfutott rajta egyfajta kellemetlen borzongás, majd miután az ablakot bezárta, felvette a kabátját és kilépett a folyosóra. Egy cigire volt szüksége, vagy talán húszra is, mellé pedig néhány ütős italra. És mindezeken felül a legjobban Tomra volt szüksége. Már csak azt kellett kitalálnia, merre találja.

Három megállóba és összesen négy italba telt, mire Bill végre megtalálta Tomot a hip-hop klubjában. A fiú a bár mögött volt, és egy gyors leltárt végzett az italokkal még az esti csúcsforgalom beindulása előtt.
– Tom! – kiáltotta Bill, és integetve próbálta felhívni magára a figyelmet, miközben átvágott a helyiségen. Tom boldogan elmosolyodott, amikor megpillantotta a fiút, amitől Bill még szomorúbbnak érezte magát.
– Szia, kicsim. Mi újság? – kérdezte Tom vidáman, ahogy a pultra támaszkodva várta, míg a másik odaér.
– Beszélnünk kell – felelte Bill gyorsan.
Tom mosolya azonnal eltűnt, amikor meghallotta a fiú hangját és alaposabban megnézte az arcát. Bólintott, kisétált a pult mögül, és megfogta Bill karját, hogy a ismerős, „Csak személyzet” feliratú ajtó felé vezesse, ami mögött fel tudtak menni az emeleti irodába. Tom alig zárta be a második ajtót maguk mögött, amikor Bill már bújt hozzá és a fejét a vállába fúrta.
– Mi a baj?
– Kat volt az – szipogta Bill, és olyan közel bújt Tomhoz, amennyire csak lehetséges. Elképesztően hálás volt, hogy a fiú erősen tartotta.
Tom lassan Bill fejét simogatta, és megállt a puha tincseknél, amelyeket nem ért a hajlakk.
– Mi volt Kat?
– A ma esti vendégem. Kat volt az – ismételte Bill szomorúan. – Az a szemét Richard elküldte hozzám. Csak akkor tudtam meg, hogy ő az, amikor kinyitottam az ajtót.
– Jól gondolom, hogy ehhez szükségünk lesz alkoholra, ugye? – kérdezte Tom halkan, mire Bill bólintott. Leültette a fiút az ágy szélére, majd az íróasztalhoz lépett. Kihúzta a legalsó fiókot, és egy fél üveg tequilával tért vissza Billhez.
– Nem tudom elhinni, hogy az a faszfej ezt csinálta – panaszkodott Bill, majd lecsavarta az üveg tetejét, és azonnal bele is ivott. Köhintett egyet, aztán folytatta. – És most Kat kiakadt, mert soha senkinek nem mondtam erről semmit. Holnap pedig valószínűleg rohanni fog Angelához, hogy neki is beáruljon, és ahh… – Tom oldalához dőlt és sóhajtott egy hatalmasat. – A következmények szörnyűek lesznek, hála ennek a gazembernek.
Tom az ajkába harapott, miközben eldöntötte, hogy nem említi meg Billnek, miszerint már réges-régen el kellett volna mondania a barátainak, és akkor nem kerül ilyen helyzetbe.
– Hagynod kellett volna, ha megüssem – mondta inkább, és örült, amiért Bill nevetni kezdett.
– Ahogy Katet ismerem, már összerakta magában a dolgokat, és éppen Rick felé tart, hogy eltörje az orrát – mondta a fiú, majd egy újabb kortyot ivott. – Nem akartam, hogy így tudják meg.
– Tudom – felelte Tom, majd átkarolta Billt. – Minden rendbe fog jönni.
– Hogyan? – kérdezte a fiú zavartan. – Most már mindenki tudni fogja. Angela az idegeimre fog menni ezzel. Aztán ott vagy te… mindenki azon gondolkozik majd, hogy miért engeded ezt, amikor nem kellene. – A fejét sóhajtva Tom vállára döntötte. – Köszönöm, hogy nem vagy furcsa.
– Szívesen – felelte Tom, majd megpuszilta a fiú fejét.
– Itt maradhatnánk ma éjjel? – kérdezte Bill halkan, Tom egyik fonatát babrálva. – Le akarok részegedni, veled akarok lenni, és legalább egy ideig elfeledkezni mindarról, ahogy ez az egész végződhet – puszilta meg Tom állát. – Szükségem van rá, hogy velem maradj ma éjjel – suttogta őszintén.
– Oké – felelte a fiú halkan, miközben bólintott.
Bill felmászott Tom ölébe. Levetette a kabátját, és hagyta, hogy a földre hulljon, mielőtt átölelte a fiút.
– Szeretlek – suttogta alig hallhatóan, majd újra meghúzta az üveget. A kezei közé fogta Tom arcát, és egy alkohol ízű csókot adott neki. – Te vagy a legjobb dolog, ami csak történhetett velem.
Tom felemelte a fejét, hogy a fiúra nézhessen, aki éppen azon volt, hogy elvegye az összes apró puszit és csókot, ami enyhítheti a feszültségét. Aztán lefeküdtek az ágyra, és hosszan, lassan szerették egymást, ami sokkal hatásosabb szernek bizonyult arra, hogy lenyugtassa Billt, mint az alkohol.

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Jaj istenem, sajnalom Billt, nem lehet neki konnyu :(
Katet vmiert mar az eleje ota nem kedvelem :/
De legalabb Tom ott van Billnek es csak ez szamit! <3 A tobbit meg majd megoldjak...
Koszonom az ujabb forditast, imadtam!

Puszi, D.

Andrea Nagy írta...

Szia Drága!
Gyanítom most minden kiderül. Egy kicsit megijedtem, hogy megtörténik aminek meg kéne, ha már be lett fizetve. Szegény Bill, most igazán sajnáltam.
Remélem nem fordít hátat mindennek, és Tomnak is, ha minden kiderül.
Nagyszerű fordítás lett. Teljesen beleéltem magam. Szabályosan izgultam, hogy minden okés legyen.
Köszönöm, hogy dolgozol azért, hogy mi jól szórakozzunk! Puszcsi!
😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️

BezTina írta...

Szia HDawn!
Az a szemét csutka-Csuka....remêlem Kate tényleg eltöri az orrát. Valahol értem Kate reakcióját, de nem teljesen értek egyet vele.
Igen tudtuk, hogy ez előbb utóbb kipukkan...hát most jött el az 'utóbb'. Tetszettek Tom gondolatai, hogy mit mondana és végül mit mondott...mert tudta hogy most a véleménye többet ártana mint használna. Habár én inkabb azon a vêlemênyen vagyok, hogy inkabb fájon az igazság ...de mondja el a másik az őszinte véleményét...viszt most igazat adok Tomnak .
Nagyon szépen köszönöm, hogy ennek a résznek a fordítását is olvashattam!
További szép hetet Kívánok Neked!
Puszi

Petruska írta...

Szegény Billem!
De azert kellett is,h végre a barátai is tudják,es támogassák.
Szerencsére Tom most is ott van és vigyáz rá!
Lehet,h végre most érkezett el az idö,h minkát váltson😊
Köszönjük!😘😘😘😘❤

HDawn írta...

Szia D!
Hát igen, szegény Billnek most jól összejött ez. Mondjuk én leginkább Rickre haragszom. Ez elég csúnya húzás volt tőle. Köszönöm, hogy írtál. Puszi :)

HDawn írta...

Szia Drága!
Bill most eléggé lebukott, de majd meglátjuk, hogy boldogul, és a többiek mit szólnak :) Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszett, és élvezhető a fordítás. Puszi :)

HDawn írta...

Szia BezTina!
Én ugyan így vagyok Kat-tel. Valahol megértem, de egy kicsit talán túlzás volt a reakciója. Mondjuk szegény alaposan meglepődött, talán ez váltotta ki belőle :) És igen... Tomnak már felesleges lett volna utólag okoskodni. Köszönöm, hogy írtál. Puszi :)

HDawn írta...

Szia :)
Igen, előbb-utóbb valószínűleg amúgy is kiderült volna. Majd Tom megvigasztalja. Talán ez elég lesz ahhoz, hogy átgondolja újra a dolgokat. Köszönöm, hogy írtál. Puszi :)